Ulei de peste, sursa bogata de acizi grasi esentiali Omega

Cauti ulei de peste?Cel mai pur ulei de ficat de cod arctic norvegian

Acizii graşi esenţiali Omega-3 şi Omega-6 salvează vieţi” – A.L.Stoll

• Stimulați metabolismul și activitățile funcționale ale sistemului nervos, restabiliți și protejați membranele celulare și tecile din fibre nervoase, inclusiv creierul; Îmbunătățiți și mențineți memoria tuturor vârstelor și restabiliți echilibrul emoțional; • Susțineți sănătatea sistemului cardiovascular; Ajută la normalizarea colesterolului și a trigliceridelor din sânge pentru a reechilibra raportul dintre colesterolul rău (LDL) și colesterolul bun (HDL); • Un rol important în dezvoltarea sistemului nervos și imunitar; • Îmbunătățiți funcția cognitivă, atenția și memoria; • Contribuie la dezvoltarea retinei și susține funcția vizuală; • Promovați dezvoltarea normală și armonioasă a oaselor copiilor; • Influențează pozitiv tonul general.

Omega 3 ulei ficat de cod cu aromă de lămâie, 250 ml, Mo : Farmacia Tei  online

Beneficii ulei de peste

Au fost scrise multe cărți despre uleiul de pește. După cum știm cu toții, uleiul de pește este esențial pentru o creștere sănătoasă a copiilor și o creștere sănătoasă a corpului. Uleiul de pește și beneficiile sale au o istorie de mii de ani. Încă din cele mai vechi timpuri, locuitorii regiunilor arctice și subarctice îl priveau ca pe un adevărat dar al naturii. Este utilizat în aproape toate domeniile: de la iluminat, prelucrarea pielii de animale, tratarea navelor pentru a preveni acoperirea gheții, până la utilizarea acesteia ca medicament, fie pentru oameni, fie pentru animale.

Uleiul de pește este un supliment alimentar ușor de absorbit, care conține acizi grași esențiali omega, lipide esențiale (aproximativ 60%) care sunt abundente în creier și sunt o componentă a membranelor celulare și a membranelor neuronale. Acizii grași esențiali Omega sunt obținuți numai prin aportul de alimente și pot fi utilizați pentru a completa și normaliza dieta dezechilibrată a adulților (în special a copiilor), deoarece organismul nu le poate sintetiza pentru a furniza lipide esențiale ale creierului. Conversia omega acidului în eicosanoid (o moleculă semnal puternică pentru sistemul imunitar, esențială pentru dezvoltarea creierului și transmiterea eficientă a impulsurilor nervoase) restabilește structura normală a membranei celulare (stratul dilipoproteic) și restabilește mobilitatea și funcționalitatea receptori de membrană, canale ionice.

Studii științifice recente susțin că Omega-3 este o dietă revoluționară care promovează sănătatea creierului și o armă eficientă împotriva depresiei.

După cum știm cu toții, lipidele (grăsimile) sunt cea mai concentrată formă de energie umană. În funcție de structura grăsimilor, grăsimile pot fi saturate (risc legat de bolile cardiovasculare), nesaturate (grăsimi simple sau multiple, care au multiple beneficii pentru sănătate) și trans (hidrogenate, cauza colesterolului crescut).

În ceea ce privește beneficiile uleiului de pește sau al uleiului din ficat de cod, Peter Möller a subliniat că oamenii de pe coasta de vest a Norvegiei sunt foarte bolnavi din cauza consumului frecvent de ulei de ficat de cod. Pe această bază, s-a dedicat cercetării și identificării metodelor de producere a uleiului de ficat de cod cu un gust și puritate mai bune. Prin urmare, el a dezvoltat o metodă pentru extragerea uleiului din ficat de cod proaspăt folosind abur și a solicitat un brevet, păstrând astfel nutrienții. După cum știm cu toții, uleiul de pește este foarte sănătos, deoarece este bogat în acizi grași Omega 3.

Grăsimile polinesaturate sunt grăsimi sănătoase care conțin acizi grași esențiali și pot fi ingerate numai prin alimente. Acestea joacă un rol important în reducerea proceselor inflamatorii, menținerea funcției cognitive și susținerea funcției optime a sistemului osos și articular. Cea mai sănătoasă dintre ele este structura moleculară a EPA și DHA, care sunt tipul acizilor Omega 3.

DHA (acid docosahexaenoic) este un acid gras Omega-3 cu lanț lung care se găsește în cantități mari în creier și mai precis în compoziția acelor structuri implicate în sinapse. Creierul este compus din 60% grăsime, din care 30% este DHA. Prin urmare, aportul de DHA este important pentru a menține structura normală a membranei nervoase și funcția optimă a sinapsei.Un număr mare de studii au arătat că Omega 3 are caracteristicile menținerii funcției normale a sistemului cardiovascular. În primul rând, Omega 3 acționează prin reducerea conținutului de trigliceride din sânge și prin creșterea colesterolului bun, care are un efect pozitiv asupra hipertensiunii arteriale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: