Tratament pentru cuperoza

Pachet anticuperoză Cuperix este recomandat pentru tratamentul cuperozei si este alcatuit din cremele îmbogățite cu substanța activa NIO-TROX.

Pachet tratament cuperoza

Principiul activ Nio-Trox, de origine naturală, este soluţia ideală pentru fragilitatea capilară caracteristică tenului cuperozic.

Cea mai buna crema pentru cuperoza

Crema Cuperix emolientă este îmbunătățită cu vitaminele A și E ca și activi de hidratare intensă, ameliorând cuperoza, care apare în special în zonele deshidratate ale pielii.

Tratament pentru cuperoza cu crema CUPERIX poate fi folosită atât de femei cât și de bărbați.Nu conține parabeni, parafină și parfum, fiind naturală în procent de 98%!

Tratament pentru cuperoza

Crema Cuperix SPF 50+ protejează tenul cuperozic de acţiunea nocivă a radiaţiilor ultraviolete. Conţine un factor de protecţie solară cu 3 componente de natură organică, testate şi recomandate ca fiind compatibile cu tenul cuperozic – principiul activ Nio-Trox, de origine naturală, este soluţia ideală pentru fragilitatea capilară caracteristică tenului cuperozic.

Pentru un sistem imunitar puternic poti incerca si suplimente alimentare naturale, superalimente, gen Suc de Aronia obtinut prin presare la rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: