Tratament hemoroizi externi inflamati – Crioterapie cu Hemohelp

Tratament hemoroizi externi inflamati – Crioterapie cu Hemohelp, usor de folosit, efect rapid

Tratament hemoroizi externi inflamati - Crioterapie cu Hemohelp
Tratament hemoroizi inflamati – Crioterapie cu Hemohelp

Hemohelp ® a fost special conceput pentru tratamentul eficient al simptomelor produse de procesele hemoroidale interne și externe.

Conform testelor efectuate in Spania de Instituto del Frío, al Consiliului Național de Cercetare Spaniol (CSIC), Hemohelp® menține temperatura în zona afectată în perioada celor 15 minute de aplicare si reduce și atenueaza simptomele hemoroizilor inteni și externi.Efect rapidHemohelp®, design anatomic, permite aplicarea direct pe zona afectată, reduce simptomele hemoroidale prin efectul vasoconstrictor, analgezic, anestezic și antiinflamator al crioterapiei. În 15 minute de la aplicare, Hemohelp® ameliorează dar și reduce semnificativ durerile sau disconfortul provocat de hemoroizi.Dispozitivul Hemohelp® este practic și foarte ușor de folosit. Forma anatomica a Hemohelp® facilitează reducerea simultană a hemoroizilor interni și externi, nu sunt necesare pozitii incomode. Pachetul este însoțit de lichid Hemoil®, pentru usurinta in utilizare

Permite cea mai bună dispunere a aplicatorului pentru depozitare în congelator.

Hemohelp a fost special conceput pentru tratamentul eficient al simptomelor cauzate de procesele hemoroidale interne și externe. Containerul de hemohelp este practic și simplu, permițând depozitarea și transportul acestuia cu cea mai mare discreție.

Tratament hemoroizi inflamati – Proprietățile și beneficiile Hemohelp + hemoil


Permite cea mai bună dispunere a aplicatorului pentru depozitarea acestuia în congelator.
Proiectarea anatomică a hemohelpului facilitează reducerea simultană a hemoroizilor interni și externi, astfel încât nu sunt necesare posturi incomode sau schimbări de poziție ale aplicatorului. Este însoțit de un lubrifiant lichid care asigură o fluiditate maximă și facilitează utilizarea acestuia.
Datorită designului său anatomic, permite aplicarea frigului direct pe zona afectată, reducând simptomele hemoroidale datorită efectului vasoconstrictor, analgezic, anestezic și antiinflamator al crioterapiei.

Cum se aplică Hemohelp + hemoil?
Se recomandă plasarea produsului în congelator cu cel puțin 2 ore înainte de aplicare. Păstrați lubrifiantul hemoil din congelator într-un loc răcoros și uscat, protejat de lumină.
Înainte de a aplica hemohelp, puneți câteva picături de lubrifiant hemoil pe dispozitiv. Nu trebuie să treacă mai mult de 2 minute între dispozitivul care este scos din congelator și aplicație.
Aplicați hemohelp pe zona afectată.
Se lasă să acționeze între 10 și 15 minute.
Curățați hemohelpul cu o soluție cu săpun.
Întoarceți hemohelp la congelator și lăsați hemoil la temperatura camerei.

Ce ar trebui să știți despre hemoroizi?


Hemoroizii sunt vase de sânge situate în mușchii netezi ai pereților rectului și anusului. Ele sunt o parte normală a anatomiei și sunt situate la joncțiunea în care arterele mici se contopesc în vene. Acestea sunt amortizate de mușchii netezi și țesutul conjunctiv și sunt clasificate în funcție de locul în care sunt situate în raport cu linia pectinată, punctul de divizare între 2/3 superioare și 1/3 inferioare ale anusului. Aceasta este o distincție anatomică importantă datorită tipului de celule care acoperă hemoroizii și a nervilor care oferă senzație.

Care sunt hemoroizii interni și externi?


Hemoroizii interni sunt localizați deasupra liniei pectinate și sunt acoperite cu celule care sunt aceleași cu cele care acoperă restul intestinelor. Hemoroizii externi apar sub linie și sunt acoperiți cu celule care seamănă cu pielea.

Care sunt simptomele hemoroizilor?


Hemoroizii devin o problemă numai atunci când încep să se umfle, provocând mâncărime, durere și / sau sângerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: