Suplimente slabire – Dieterm Complex pentru Slăbire cu 4 Ingrediente Active

suplimente slabit Dieterm

Suplimente slabire – Dieterm este un Produs dedicat pentru Accelerarea Metabolismului și Controlul Greutății Corporale, pentru cei care doresc să-și monitorizeze metabolismul producător de energie și procesele digestive.

Dieterm este un supliment special conceput pentru controlul greutății. Prin ingredientele sale: oțet de cidru de mere, ceai negru, portocală amară și crom, reduce acumularea de grăsimi și promovează pierderea în greutate prin reglarea metabolismului carbohidraților, controlul apetitului, diureză și drenaj. Cum funcționează ingredientele din complexul Dietem? Oțetul de mere este cunoscut pentru conținutul bogat de flavonoide: acid acetic, acid galic, catehine și acid cafeic. Are proprietățile de detoxifiere a organismului și reglarea colesterolului și a trigliceridelor. În același timp, poate reduce retenția de apă și poate elimina senzația de stomac gol.

Ceaiul negru sau ceaiul Pu erh reglează secreția biliară, îmbunătățește digestia, diureza și ajută la transformarea grăsimilor în energie. De asemenea, controlează hormonul cortizol, care este responsabil pentru acumularea de țesut adipos. Datorită conținutului ridicat de polifenoli, în special epigalocatechină și quercetină, are un puternic efect antioxidant. Printre cele mai importante caracteristici ale portocalei amare, am constatat că acesta reglează pofta de mâncare prin inducerea sațietății și, din moment ce principalul ingredient activ sinefrină este o contribuție importantă la arderea grăsimilor, este unul dintre cei mai eficienți compuși care pot reduce țesutul adipos și pot promova pierderea greutate. Cu ajutorul cromului, Dieterm optimizează nivelul glucozei, îmbunătățește rezistența la insulină și joacă un rol cheie în reglarea metabolismului glucidelor, lipidelor și proteinelor.

Suplimente slabire Dieterm au următoarele proprietăți:

Oțetul de mere este utilizat pe scară largă ca supliment în dietele de control al greutății. Oțetul poate fi obținut din aproape orice sursă de carbohidrați fermentabili, inclusiv curmale, sorg, măr, struguri etc. Acidul acetic, acidul organic volatil care identifică produsul ca oțet, cuprinde aproximativ 3 până la 9% din conținutul de oțet. Oțetul de mere din Suplimente slabire Dieterm se obține prin fermentarea zaharurilor din suc de mere. Ceaiul roșu sau ceaiul pu-erh diferă de ceaiul verde (nefermentat) deoarece este un ceai parțial fermentat, care îi conferă un parfum și o aromă deosebite. Ceaiul roșu conține niveluri ridicate de acid galic, policatechine, în special epigalocatechin-3-galat. Suplimente slabire Dieterm garantează un conținut minim de polifenoli de 25% și un conținut maxim de cofeină de 10% în extractul praf de ceai citit (raport 10: 1). Ceaiul este cunoscut în Japonia ca băutura fericirii, deoarece ridică spiritul și revigorează corpul. Coaja de portocală amară (Citrus aurantium) conține un număr mare de substanțe volatile, cum ar fi fenoli și terpene, fiind sinefrină unul dintre cei mai importanți ingredienți activi ai săi, care are proprietăți interesante. Dieterm Complex pentru Slăbire are un conținut de Orange Bitter standardizat la 6% de sinefrină, care, conform listei Ministerului italian cu privire la proprietățile funcționale botanice, este util în metabolismul energetic și în procesele digestive. Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea nivelului normal al glicemiei (EFSA). Cromul este un mineral esențial care nu este produs de organism și trebuie obținut prin dietă. Cele mai bune surse sunt drojdia de bere, carnea, ficatul, ouăle, germenii de grâu, ardeii verzi sau merele, printre altele.

Majoritatea oamenilor au trăit cu o greutate corporală suplimentară la un moment dat în viața lor și știu cât de greu este să susții o slăbire sănătoasă.

Desigur, cel mai bun mod de a pierde în greutate sănătos este printr-o dietă stricta și o rutină de exerciții fizice, dar utilizarea principiilor medicinei integrative poate ajuta la susținerea diferiților hormoni, neurotransmițători și reacții metabolice care funcționează cu fiziologia dvs. individuală pentru a vă ajuta să ardeți corpul grăsime mai eficient.

Suplimentele pentru slăbit funcționează cu adevărat?


Ai dreptate să fii sceptic cu privire la utilizarea unui supliment pentru pierderea în greutate, motiv pentru care este important să alegi suplimente sigure, susținute de medicina funcțională.

Organismul are sute de reacții și procese metabolice care se întâmplă la un moment dat, iar suplimentele pentru pierderea în greutate care funcționează facilitează procesele implicate în oxidarea grăsimilor (arderea), nivelurile constante de energie și utilizarea sănătoasă a grăsimii corporale pentru combustibil.

Unii aminoacizi economisesc, de asemenea, glucoza în timpul descompunerii surselor de combustibil, permițând organismului să opteze pentru arderea mai ușoară a grăsimilor.

Controlul poftei și al poftei de mâncare joacă un rol semnificativ pentru mulți gustători cronici și, pentru a potoli aceste pofte, putem folosi suplimente ketogene pentru pierderea în greutate, cum ar fi spirulina sau peptidele de colagen.

Există un supliment funcțional de scădere în greutate pentru a susține fiecare obiectiv atunci când este utilizat corect, iar medicina integrativă vă poate arăta cum să utilizați cele mai bune suplimente pentru scăderea în greutate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

%d blogeri au apreciat: