Cele mai bune suplimente pentru imunitate

Cauti suplimente pentru imunitate? Suplimente pentru imunitate adulti, Quercetina, Vitamina C Alcalina, Vitamina D3.

În fiecare zi, agenții patogeni, bacteriile, virusurile sau radicalii liberi sunt folosiți pentru a invada sistemul imunitar al organismului prin alimente, apă, aer sau toate obiectele cu care oamenii intră în contact. Sezonul schimbărilor climatice bruște pune sistemul imunitar și corpul uman într-o stare generală dificilă, motiv pentru care suplimentele imune nu trebuie administrate numai în această perioadă, ci ar trebui utilizate și pe tot parcursul anului și să aibă un efect preventiv.

Sistemul imunitar este sistemul care permite organismului să reziste la toate amenințările externe, iar sprijinul său ajută la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Quercetina 30cps ZENYTH PHARMAVitamina C Alcalina 30cps DVR PHARMVitamina D3 2000 UI 60cps Premium COSMOPHARM
Antioxidant 100% natural, pentru imunitate și controlul alergiilorVitamina C contribuie la formarea colagenului, pentru funcționarea normală a sistemului osos,Sustine sanatatea sistemului osteoarticular si a dintilor.
VERIFICA PRETUL LA vegis.roVERIFICA PRETUL LA vegis.roVERIFICA PRETUL LA vegis.ro

Suplimente pentru imunitate – Quercetina 30cps ZENYTH PHARMA

Quercetina este un supliment alimentar 100% natural. Este recomandat pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, respirator și cardiovascular, reducând stresul oxidativ, inflamația și alergiile (în special în zona sistemului respirator-astm, rinită alergică) . Quercetina este un flavonoid care apare în mod natural în fructele și legumele neprelucrate (ardei, ceapă, sparanghel, roșii, broccoli, cireșe, mere, struguri). Quercetina este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante puternice. În suplimentele alimentare, quercetina are și efecte antiinflamatorii și antihistaminice. În plus, ajută la menținerea tensiunii arteriale în intervalul normal, reduce fragilitatea capilarelor, protejează vasele de sânge și promovează reducerea colesterolului. Quercetina are, de asemenea, proprietăți anti-îmbătrânire și ajută la menținerea sănătății pielii, creierului și inimii.

Care sunt beneficiile quercetinei? Consolidați imunitatea. Reacții alergice reduse (astm, rinită). Protecție antioxidantă. Sistemul respirator este sănătos. Reduceți inflamația. Sănătatea cardiovasculară. Mențineți tensiunea arterială în intervalul normal. reduce colesterolul. Normalizarea nivelurilor de dopamină, serotonină și cortizol.

Cum acționează quercetina în alergii? Conform cercetărilor, quercetina are un efect antihistaminic, care împiedică anumite celule imune să elibereze histamină. Un studiu realizat de Universitatea Zlin (Departamentul de Analiză Alimentară și Chimie, Colegiul Tehnic) din Republica Cehă a arătat că quercetina poate ajuta la menținerea echilibrului imunitar Th1-Th2 și la prevenirea formării anticorpilor IgE. Prin urmare, quercetina reduce simptomele reacțiilor alergice declanșate de polen, părul animalelor și produce substanțe chimice (urticarie, mâncărime, roșeață a pielii, strănut, congestie nazală, dificultăți de respirație).

Quercetina reduce inflamația sistemică Studiile au arătat că nivelurile ridicate de radicali liberi din organism pot promova inflamația sistemică. Reducerea inflamației sistemice este unul dintre principiile de bază ale medicinei funcționale.Inflamația sistemică este un factor benefic bolilor cronice (alergii, boli autoimune, cardiovasculare, renale, hepatice și chiar canceroase). Quercetina este unul dintre cei mai puternici nutrienți antioxidanți din natură. Utilizarea pe termen lung a suplimentelor cu quercetină poate reduce nivelul radicalilor liberi, reducând astfel inflamația.

Suplimente pentru imunitate – Vitamina C Alcalina 30cps DVR PHARM

Vitamina C contribuie la formarea colagenului, ajută la funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, a dinților, a gingiilor și a pielii; susține metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos; ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar și protejează celulele Protejează împotriva stresului oxidativ și reduce oboseala și epuizarea; crește absorbția fierului; fructele amare portocalii, dolomitul și extractele de grapefruit au funcții digestive.

Acest produs este un supliment alimentar și nu ar trebui să înlocuiască o dietă diversă, echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Vitamina D3 2000 UI 60cps Premium COSMOPHARM

Vitamina D3 este un produs din seria Premium, formula sa poate asigura absorbția ideală și poate garanta efectul terapeutic. Vitamina D3 joacă un rol extrem de important în funcționarea normală a sistemului osos-articular, întărind sistemul imunitar și menținând sănătatea. Ajută la transportul calciului către toate părțile corpului, în special oasele și dinții. De asemenea, este responsabil pentru îndepărtarea calciului din arterele și țesuturile moi inutile. Acesta intervine în homeostazia sângelui, crește permeabilitatea membranelor celulare și crește absorbția calciului și a fosforului. Asigurați mineralizarea țesutului osos al cartilajului și contribuiți la sănătatea sistemului osos. Vitamina D3 este importantă pentru funcționarea normală a tiroidei, paratiroidului și a hipofizei. Participă la procesul de diviziune celulară.

Efecte și beneficii: Oase puternice. Dinți sănătoși. Vitamina D3 ajută la construirea oaselor puternice și la menținerea unei stări bune pe tot parcursul vieții Promovează absorbția de calciu și fosfor Mențineți densitatea osoasă Suplimentul alimentar Vitamina D3 2000UI poate menține echilibrul mineral al organismului la începutul menopauzei După o perioadă de fixare, ajută la refacerea oaselor, articulațiilor și a sistemului muscular Combate crampele musculare Ajută la prevenirea și tratarea reducerii densității osoase Vitamina D3 este necesară după sarcină și alăptare Esențial pentru sănătatea dentară și prevenirea cariilor dentare.

Hrana pentru inimă și creier. A lua vitamina D la o concentrație optimă ajută la prevenirea bolilor degenerative grave Protector cardiovascular Reduceți tensiunea arterială crescută Ajutați la prevenirea infarctului miocardic Contribuie la sănătatea creierului persoanelor în vârstă Sistem imunitar continuu. Efect antiinflamator. Efect antitumoral. Suplimentul alimentar Vitamina D3 2000 UI ajută la întărirea imunității Participă la procesul de diviziune celulară Stimulează producția de peptide în celulele albe din sânge și celulele epiteliale Întăriți căile respiratorii și plămânii Protejați organismul de infecția cu gripă și virus Are efect antiinflamator Susține sănătatea pielii și ajută la menținerea elasticității sale Ajutați la refacerea și regenerarea țesuturilor Vitamina D ajută la prevenirea bolilor autoimune Are efect antitumoral prin susținerea diviziunii celulare normale și oprirea angiogenezei

Indicații: Afecțiuni ale articulațiilor osoase și ale sistemului muscular: boli, osteoporoză, osteomalacie, decalcifiere, scăderea densității osoase, fracturi, spasme musculare Stări ale pielii: dermatită, acnee, infecție Hipocalcemie Infecții virale și bacteriene ale căilor respiratorii Boala autoimuna Osteoartrita reumatoidă Boala Alzheimer Tumora hipertensiune Infarct miocardic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

%d blogeri au apreciat: