Spirulina pulbere raw bio

Spirulina este recomandată pentru tratamentul diferitelor probleme metabolice și de sănătate a inimii, inclusiv pierderea în greutate, diabetul și colesterolul ridicat; Spirulina este, de asemenea, recomandată ca adjuvant la o varietate de boli mentale și emoționale, inclusiv anxietate, stres, depresie și concentrare (ADHD). Spirulina este o microalgă albastră-verde, una dintre cele mai vechi forme de viață de pe pământ. Spirulina este cunoscută sub numele de „superaliment”. Este atât de bogată în substanțe nutritive încât se hrănește cu apă, încât aceste alge pot susține funcționarea normală a corpului uman. Spirulina conține 60-70% proteine ​​pure, cu toți cei opt aminoacizi esențiali (izoleucină, leucină, lizină, metionină, fenilalanină, treonină, triptofan și valină), poate menține o sănătate optimă.

Alți nutrienți valoroși includ: acidul γ-linoleic, care poate reduce colesterolul LDL rău (lipoproteine ​​cu densitate mică și previne bolile cardiovasculare), ficocianina (o substanță care inhibă formarea cancerului de colon) și niveluri ridicate de β-caroten, mai mult decât morcovii și spanac, acid arahidonic, vitamina B12, fier, clorofilă și acid nucleic ARN și ADN. Pe lângă vitamina B12, spirulina conține și vitaminele D, E, K, calciu, crom, cupru, iod, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu și zinc.

Ce este spirulina? Spirulina plantează alge verzi. Forma sa de existență provine din cele mai primitive forme de viață de pe pământ. Reprezintă alimente complete și suplimente alimentare complete. Spirulina este folosită de sute de ani datorită nutrienților din compoziția sa și calității ridicate a vieții. În zilele noastre, spirulina este cultivată organic la o scară din ce în ce mai mare și este bine cunoscută în întreaga lume pentru beneficiile sale ca aliment.

Spirulina oprește malnutriția Având în vedere conținutul său nutritiv ridicat, oamenii de știință care studiază malnutriția s-au arătat interesați de spirulină. Mai multe studii au studiat efectele suplimentelor sale asupra persoanelor subnutrite, inclusiv a femeilor însărcinate și a copiilor cu anemie subnutriți în țările în curs de dezvoltare unde ratele sărăciei sunt ridicate (potrivit unei revizuiri publicate în International Journal of Medical Research în 2017)

Studiul a arătat că, comparativ cu persoanele care au primit doar suplimente regulate de vitamine și minerale, greutatea și înălțimea au crescut, nivelurile de feritină și fier, precum și nivelurile de hemoglobină au fost semnificativ îmbunătățite. Un studiu din 2015 realizat de The Nutrition Journal asupra persoanelor subnutrite seropozitive din Camerun a arătat rezultate pozitive similare. Site-ul web JSW Energy raportează că malnutriția copiilor mici, a femeilor însărcinate și a mamelor care alăptează a fost redusă cu 46%, iar cercetările științifice sunt efectuate pentru a înțelege mai bine efectele programului.

Pulberea de Spirulina conține nu numai proteine ​​vegetariene și vitamina B12, ci și alți nutrienți principali: acizi grași esențiali, ficocianină (ajută la absorbția fierului în organism), clorofilă (poate curăța și detoxifica corpul și ajuta la eliminarea metalelor grele), β- Caroten (conținutul în spirulină este de 10 ori mai mare decât cel din morcov) și antioxidanți. De mai bine de 30 de ani, pulberea de spirulină a fost suplimentul numărul unu pentru vegetarieni. Spirulina este mai bogată în proteine ​​decât carnea de vită sau chiar soia.

Multe studii privind efectul spirulinei asupra colesterolului și trigliceridelor (sau efectul scăderii lipidelor din sânge) au descoperit că spirulina este benefică. Potrivit unui rezumat publicat în Anuarul Nutriției și Metabolismului, la sfârșitul studiului, colesterolul persoanei tratate a fost semnificativ mai mic. La sfârșitul experimentului, nivelurile medii de trigliceride, colesterol total și colesterol LDL (lipoproteine ​​cu densitate mică) potențial dăunătoare au scăzut. Acum, medicii își dau seama că bolile de inimă nu sunt doar o boală a colesterolului și a trigliceridelor, ci și o boală inflamatorie cronică a spirulinei, afectează procesul inflamator și antiinflamator și reduce riscul de oxidare.

Cercetare continuă a Spirulinei Cercetările medicale sunt în curs de desfășurare pentru a determina impactul general al spirulinei asupra infecțiilor virale, vindecarea rănilor și sistemul imunitar și caută dovezi pentru a determina dacă suplimentele cu spirulină pot ajuta la digestie sau pot reduce greutatea, memoria, anxietatea sau depresia. Cercetările trebuie să arate că spirulina are un efect asupra nivelurilor de energie și a secvenței de timp Se recomandă studierea sursei de spirulină în supliment pentru a asigura creșterea sa sigură și pentru a efectua testarea toxinei. De asemenea, este recomandat să purtați o discuție personalizată cu un medic pentru a obține rezultate și a interfera cu alte tratamente. Spirulina poate fi consumată sub formă de pulbere, sub formă de capsulă și trebuie să fie crudă, organică / organică, cu pereți rupți. Din rețete încercate de consumatorii de produse originale / vegane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

%d blogeri au apreciat: