Purificator cu osmoza inversa Ecosoft P’URE 6

Un sistem de filtrare a apei cu osmoza inversa reprezintă un proces de purificare a apei ce utilizează o membrană parțial permeabilă pentru a elimina ioni, molecule nedorite și particule de dimensiuni mai mari din apa potabilă. Acest sistem de filtrare apa poate elimina diverse specii chimice dizolvate și suspendate, precum și organisme biologice, în special bacteriile, din apă. Este utilizat într-o gamă variată de aplicații, inclusiv în procesele industriale și în producția de apă potabilă.

Osmoza este un fenomen natural care apare atunci când două lichide cu concentrații diferite de ioni sunt separate printr-o membrană semipermeabilă.

Sistem fitrare apa cu osmoza inversa
Sistem fitrare apa cu osmoza inversa

Ca rezultat, substanța dizolvată este reținută pe partea presurizată a membranei, în timp ce solventul pur trece liber pe partea opusă. Pentru a fi „selectivă”, membrana trebuie să împiedice moleculele mari sau ioni să treacă prin pori, permițând, în schimb, componentelor mai mici ale soluției (cum ar fi moleculele de solvent, adică apa – H2O) să treacă liber. Mai jos, vă prezentăm o soluție inovatoare pentru un sistem de purificare a apei prin osmoză inversă.

Sistem fitrare apa cu osmoza inversa in 6 etape Ecosoft P’URE 6


Purificator cu osmoza inversa Ecosoft P'URE 6 [1]

VEZI PRET SI RECENZII

Osmoza inversă reprezintă cea mai eficientă tehnologie de purificare a apei potabile. Această metodă reduce cu 99,8% impuritățile, precum și mirosurile, aromele și virusurile, transformând apa într-o variantă clară, curată, gustoasă și sigură pentru sănătatea umană, atât pentru adulți cât și pentru copii. În plus, filtrul de osmoză inversă se evidențiază ca una dintre cele mai rentabile metode de purificare a apei de uz casnic.

Beneficiile utilizarii unui Sistem fitrare apa cu osmoza inversa

O sursă de apă potabilă extrem de curată și sigură, ideală pentru formula bebelușului. Prepararea alimentelor cu această apă va păstra vitaminele esențiale pentru sănătatea umană. Aromele boabelor de cafea și ale frunzelor de ceai vor fi îmbunătățite la maxim. Consumul acestei ape asigură aportul de elemente minerale esențiale. Aparatele casnice (fierbător, fier, aragaz, umidificator de aer etc.) vor fi protejate de deteriorarea prematură. Apa curată poate fi folosită cu încredere pentru udarea plantelor și a florilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *