Sirop de Agave Bio – Sirop de Agave Beneficii

Sirop de agave a fost utilizat încă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist datorită proprietăților medicinale ale agavei.  Siropul de agave are un continut bogat de vitamine si minerale conținute, și anume Vitamina B, C, Vitamina D, Vitamina E, dar este bogat si in calciu, fier, zinc, fosfor, potasiu, seleniu, crom si magneziu.

Sirop de agave light Niavis Eco, 250ml

VEZI PRET SI RECENZII

Sirop de agave light Niavis Eco, 250ml

Siropul de agave light Niavis Eco, în ambalaj de 250ml, este un îndulcitor natural care provine din seva plantei de agave. Acest produs este considerat „light” în sensul că are o concentrație mai mică de fructoză în comparație cu alte variante de sirop de agave, făcându-l o opțiune pentru cei care doresc să limiteze consumul de fructoză.

Agave este o plantă originară din Mexic, de dimensiuni destul de mari, depășind 7 m înălțime împreună cu floarea. 
Celebritatea și-au câștigat-o datorită siropului de agave folosit foarte mult ca îndulcitor natural pentru a putea evita zaharul procesat.

Sirop de agave, este cunoscut în mod inexact ca nectarul de agave. De fapt este un îndulcitor produs comercial din mai multe specii de agave, inclusiv Agave tequilana și Agave salmiana. Siropul de agave albastre conține fructoză 56% sub formă de zahăr care oferă proprietăți de îndulcire.

Sirop de Agave Beneficii

  1. Îndulcitor natural: Siropul de agave este o alternativă naturală la zahăr, având un gust dulce și o textură lichidă. Este adesea folosit în preparatele dulci și băuturi.

  2. Index glicemic scăzut: Siropul de agave are un index glicemic mai mic decât zahărul, ceea ce înseamnă că poate contribui la menținerea nivelului de zahăr din sânge în limite normale și poate fi o opțiune mai bună pentru persoanele cu diabet.

  3. Sursă de energie: Datorită conținutului său de carbohidrați, siropul de agave poate oferi o sursă rapidă de energie. Este utilizat adesea de cei care doresc să obțină un impuls energetic în mod natural.

  4. Potrivit pentru vegani: Siropul de agave este de obicei considerat vegan, fiind extras din plante și nu din surse animale.

  5. Antioxidant: Agavele conțin compuși antioxidanți, care pot ajuta la combaterea stresului oxidativ și la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.

  6. Fără gluten: Siropul de agave este o opțiune fără gluten, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele cu intoleranță la gluten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *