Sampon impotriva caderii parului 250 ml

Sampon impotriva caderii parului – Cel mai eficient sampon impotriva caderii parului, Regivero a dezvoltat un sampon din ingrediente naturale.

Sampon impotriva caderii parului
Sampon impotriva caderii parului
 1. Reduce căderea părului prin eliminarea principalelor cauze;
 2. Samponul Regivero combate alopecia
 3. Repară dar și întărește firul de păr cu ajutorul proteinei placentare , proteinei hidrolizate din soia și a Pro vitaminei B5;
 4. Stimulează microcirculația de la nivelul scalpului și susține metabolismul celular
 5. proteine, vitamine, glucozamină , citrulină , biotină , bio-keratină, elemente de hranire a parului
 6. Reface sănătatea firului de par
 7. Proprietăți anti-inflamatorii, calmează iritațiile;
 8. Protejează părul impotriva stresului oxidativ
 9. Netezește firul de păr, crează un strat protector la nivelul exterior al părului;
 10. Oferă strălucire și elasticitate cu ajutorul Pro vitaminei B5;
 11. Intensifică și redă culoare părului prin biotină și provitamina B5

Sampon impotriva caderii parului

Samponul Regivero, aliatul perfect în lupta împotriva căderii părului.

Tratamentul Regivero împotriva căderii părului acționează eficient pentru că este alcătuit din ingrediente naturale și elemente esențiale vieții părului tău.Vitamine si minerale esentiale.

 1. Hranește, întarește parul cu elemente esențiale vieții, precum proteina placentară, extractul de măsline, keratina, arginina și un complex de vitamine B
 2. Stimulează circulația sanguină si asigura un aport suplimentar de micronutrienți la rădăcina firelor de păr, cu ajutorul proteinei placentare de origine animală, argininei și vitaminelor din grupa B.
 3. Samponul reduce secreția exagerată a glandei sebacee, ajutând la reglarea sebumului și reduce producția de DHT (Dihydroxytestosterone) cu ajutorul Zincului și a extractului de ceai verde.
 4. Protejează părul împotriva stresului oxidativ

Căutați ceva care să vă ajute să preveniți căderea părului (și poate chiar să recrădiți niște păr)? Dacă da, nu este surprinzator. La urma urmei, două treimi dintre bărbați suferă de chelie masculină înainte de vârsta de 35 de ani. Da – două din trei. Deci, cu alte cuvinte, cu siguranță nu sunteți singur în căutarea unei soluții pentru părul tău subțire.

Rapid, gândiți-vă la toate produsele dvs. preferate pentru creșterea părului – suplimente, seruri, etc. Ți-a trecut prin minte șamponul? Ei bine, ar fi trebuit. Deși căderea părului poate fi genetică (și poate necesita medicamente sau proceduri pentru temperare sau inversare), puteți începe abordarea acesteia schimbând samponul pentru curatarea parului.

Produsele Regivero combină ingrediente naturale concentrate care, puse într-o formulă potrivită, asigură o bună compatibilitate cu pielea și părul tău rezolvând eficient problemele cu care te confrunți.

Tratamentul REGIVERO pentru regenerarea părului acționează atât de eficient pentru că este alcătuit din ingrediente naturale și elemente esențiale vieții părului tău.

 1. Activează circulația sângelui la nivelul rădăcinilor firelor de păr cu Extractul de castan sălbatic, proteina placentară și Vitaminele din grupa B.
 2. Asigură energia necesară regenerării părului Glicogenul este principala sursă de energie pentru sinteza proteinelor în timpul creșterii părului și este prezent în concentrație mare în Loțiunea de regenerare.
 3. Hrănește și hidratează părul cu 14 elemente esențiale naturale (Vitaminele B3, B5, B6, B7, elastina și serina marină, ginseng, extract de miere, sodium PCA și proteine esențiale) care accelerează creșterea părului, atât a firelor existente cât și dezvoltarea firelor noi de păr.
 4. Protejează părul împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces) prin complexul de polifenoli obţinut din extract de Ginseng, colagen și Biokeratina.

BENEFICII UNICE DACĂ ALEGI SOLUȚIA REGIVERO

Regivero este aliatul perfect în lupta împotriva deteriorării părului, pentru că îți oferă 3 avantaje esențiale pe care concurența nu ți le asigură.

Primești consultanță gratuită pe toată durata folosirii produselor noastre, consultanță oferită de specialiștii REGIVERO. Grație acestui beneficiu, economisești 300 de lei, cât ar costa un consult dermatologic și obținerea unui tratament.

Îți oferim o schemă de tratament personalizată, astfel încât să folosești corect produsele noastre și să obții cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp posibil.

Garanția pe satisfacție. REGIVERO îți pune la dispoziție singurul tratament dermato-cosmetic pentru regenerarea părului pentru care producătorul își asumă 100% responsabilitatea. Mai exact, dacă nu ești mulțumit de rezultatele obținute și nu observi o îmbunătățire vizibilă în 60 de zile, îți primești banii înapoi.

Acum este momentul să iei atitudine și să îți recuperezi încrederea în tine! Nu aștepta până va fi prea târziu și renunță acum să mai folosești produse care sunt ineficiente sau ale căror beneficii întârzie să apară.

REGIVERO este singurul tratament pentru regenerarea părului care îți asigură rezultate vizibile în primele 60 de zile de utilizare. REGIVERO a obținut 6 certificări internaționale de eficiență, calitate și siguranță și este recomandat de peste 100 de specialiști, dermatologi, hairstyliști și influenceri. REGIVERO a rezolvat complet problema părului deteriorat pentru 9 din 10 persoane care au folosit tratamentul nostru. Nu uita, îți primești integral banii înapoi dacă nu ești 100% mulțumit de rezultate!

Achiziționează acum tratamentul REGIVERO și învinge degradarea părului!

Sampon impotriva caderii parului cu Bio Keratina

Îmbunătățește coeziunea cuticulelor părului, adică netezește firul de păr și îi oferă luciu, îmbunătățește protecția și repararea firelor de păr deteriorate de razele UV.

Bio Sulf

Sulful împreună cu alți compuși are efect keratolitic, reglează secreția de sebum și are proprietăți anti-iritante și anti-septice (în special fungicid).

Ulei din lemn de ienupăr

Are efect anti-seboreic, antiseptic, keratolitic, anti-prurit, antiinflamator și analgezic (calmează mâncărimea).

Extract din scoarță de salcie albă

Are proprietăți antiinflamatorii și astringente care conduc la scăderea producției de sebum.

Extract de frunze de mesteacăn

Favorizează eliminarea acumulărilor toxice de pe scalp ce apar ca urmare a expunerii la factori externi.

Proteina placentară de origine animală

Intensifică creșterea foliculilor de păr, reduce căderea părului, hrănește părul cu proteine necesare reconstrucției, repară foliculii părului, intensifică formarea vaselor de sânge și îmbunătățește circulația sanguină la nivelul foliculilor de păr.

Extract de castan sălbatic

Contribuie la sănătatea venelor și capilarelor, dă strălucire părului, are proprietăți anti-inflamatorii și stimulează starea pielii prin îmbunătățirea circulației și furnizarea de sânge bogat în oxigen la matricea dermică.

Extract de măsline

Conținut ridicat de Hydroxytyrosol, Tyrosol și alți polifenoli cu proprietăți antioxidante ridicate, anti-inflamatorii și o bună protecție împotriva efectelor razelor UV. Hydroxytyrosolul, Tyrosolul și polifenolii previn apariția radicalilor liberi care sunt responsabili de stresul oxidativ care produce efecte nocive asupra părului.

Glicogen de origine marină

Asigură energia necesară foliculilor părului în faza Anagenă, ajută la stimularea creșterii foliculilor părului, ajută la creșterea consumului de oxigen care apare, înainte de activitatea de creștere a celulelor, la bulbul firului de păr și contribuie la tratarea părului devitalizat, uscat și deteriorat

Extract de Ginseng

Stimulează creșterea părului, previne subțierea și ruperea firului de păr, întărește rădăcina firului de păr. Este un adaptagen, adică ajută organismul să se adapteze cu ușurință la factorii externi.

Certificare dermatologică ce demonstrează că produsele REGIVERO au o compatibilitate foarte bună cu pielea umană și nu produc iritații

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: