Sambucol – Supliment pentru sistem imunitar puternic

Ce este Sambucol? Vrei un sistem imunitar puternic?
Sambucol este un brand de suplimente de sănătate care vă sprijină sistemul imunitar cu afine negre naturale.

Sambucol oferă o gamă largă de suplimente pentru întreaga familie. Flavonoizii și antioxidanții naturali, Sambucol cultivă aceste ingrediente pentru a vă sprijini și sistemul imunitar. Pe lângă faptul că posedă flavonoizi și antioxidanți, afine negre sunt, de asemenea, bogate în vitamina C și zinc.
Este conceput astfel încât întreaga familie să poată beneficia de afine negre naturale. Dintre gumele și teddies-urile lor masticabile, siropurile ușor de băut și gustul natural dulce, copiii dvs. se pot bucura de beneficiile Sambucol și vă ajută să vă susțină sistemul imunitar.

Formula lor unică folosește Flavonoide naturale, Vitamina C și Zincul din afine pentru a vă sprijini sistemul imunitar. De la copii la bunici, gama largă de suplimente Sambucol este concepută pentru a ajuta și a susține întreaga familie.Sambucol Immuno Forte Liquid păstrează și maximizează beneficiile naturale pentru sănătate ale socului, cu adăugare de antivirină, zinc și vitamina C.

Sistem imunitar puternic

Capsulele de Sambucol Immuno Forte Black Elderberry sunt o modalitate ușoară și convenabilă de a lua extract de soc negru din mers. Ambalat cu niveluri ridicate de antioxidanți, vitamina C și zinc, care susține sistemul imunitar. Combinate cu o acțiune antivirină pentru protecția celulelor sănătoase, sunt un supliment de sănătate care vă poate ajuta să vă susțineți zilnic apărarea naturală a corpului.

Sambucol Immuno Forte
Sambucol Immuno Forte

Pentru sistem imunitar puternic este fabricat din socuri negre care sunt bogate în antioxidanți și au capacitatea antioxidantă naturală de două ori a afinelor și mai mult de 50% capacitatea antioxidantă generală a afinei. Antioxidanții întăresc sistemul imunitar contribuind la neutralizarea efectului nociv al radicalilor liberi.

Capsulele ușor de înghițit, de o zi, sunt ideale atunci când sunteți în deplasare și nu conțin culori sau arome artificiale, fără adaos de zahăr, drojdie sau derivați din lapte. Un supliment complet pentru a oferi sprijin imunitar și pentru a vă menține sănătos pe tot parcursul anului.

Care sunt beneficiile capsulelor de gel Sambucol Immuno Forte?


-Capsule ușor de înghițit, de o zi, ideale când sunteți în deplasare
-Conține extract negru de soc pentru sprijin imunitar și sănătate
-Cu antivirină, zinc și vitamina C adăugate pentru îngrijirea sistemului imunitar al organismului.
-Niveluri ridicate de antioxidanți
-Fără culori sau arome artificiale
-Fără adaos de zahăr, drojdie sau derivate din lapte

Imunitate suplimente Sambucol

Ajutați la susținerea sistemului imunitar al bebelușului cu picături. Pentru bebeluși Noua formulare prietenoasă pentru bebeluși conține afin negru original plus vitamina C, fără culori artificiale, arome sau îndulcitori. Fiecare cutie conține o tinctură lichidă orală de 20 ml plus picurător. Potrivit pentru 6-36 de luni, picăturile ușor de administrat și care nu sunt somnolente au un conținut ridicat de afine negre naturale, ambalate cu flavonoide și conțin niveluri ridicate de antioxidanți. Pentru imunitate zilnică, primii ani în grădiniță și în timpul iernii, alegeți suplimente alimentare naturale.

Sambucol Kids
Sambucol Kids

Sambucol Baby Drops se administrează cu ușurință picături lichide orale potrivite pentru bebelușii cu vârsta peste 6 luni. Acestea conțin afine negre naturale precum și vitamina C pentru a ajuta la întărirea sistemului imunitar.

Caracteristici cheie ale picăturilor Sambucol Baby

Potrivit pentru 6-36 luni
Ușor de administrat și fără somnolență
Nu conține culori artificiale, arome sau îndulcitori
Potrivit pentru vegani și vegetarieni
Niveluri ridicate de antioxidanți
Pentru imunitate zilnică
20 ml tinctură lichidă orală plus picurător
Se administrează cu ușurință picături

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *