Cele mai bune tratamente pentru reumatism – Reumalin pentru reumatism

Cele mai bune tratamente pentru reumatism – Reumalin pentru reumatism, coxartroza, dureri articulare. Deasemenea cu rezultate pentru dureri musculare sau spondiloza. Poate fi utilizata si pentru artrita, contuzii, echimoze, inflamatii, deformatii ale oaselor

Reumalin pentru reumatism
Reumalin pentru reumatism

Cel mai efiecient remediu pentru calmarea durerilor – Reumalin pentru reumatism

Cele mai bune tratamente pentru reumatism

Tamus communis este o plantă erbacee, care se agaţă de alte plante sau pe pietre, de unde şi numele de viţă-neagră.Aceasta dezvoltă o rădăcină lungă până la jumătate de metru şi groasă cât un braţ. In atara noastra creşte spontan în zona subcarpatică în pădurile de foioase si in locuri umbroase şi pietroase unde rădăcina sa se ascunde fiind dificil de scos.

Această plantă este folosita de localnici fiind un leac vechi în medicina populară empirică.

Utila pentru calmarea durerilor, tratarea loviturilor, traumatismelor, durerilor reumatice şi pentru întărirea organismelor slăbite.

Cele mai bune tratamente pentru reumatism

Reumalin pentru reumatism – Produs 100% natural obtinut prin procesare manuala. Fara conservanti sau coloranti.

Doar pentru uz extern. A nu se tine la indemana copiilor.

Conform prospectului, REUMALIN este recomandat a se utiliza in reumatism, atrita, dureri articulare, dureri musculare, spondiloza, coxartroza, contuzii, echimoze, inflamatii, oase deformate.

Ingrediente compoztie Reumalin: radacini de Tamus communis -20%, alcool etilic minim 30%

Rizomul de untul pământului conţine o saponină steroidică, dioscina, cu acţiune antiinflamatoare, aceasta făcând-ul recomandat în tratamentul reumatismului. 

Reumalin pentru reumatism


Acţiunea rubefiantă a rizomului se datorează cristalelor aciculare care rănesc pielea la frecţionare şi permit penetrarea unor amine biogene ce produc efecte iritante. 
Untul pamantului se mai recomandă în tratamentul echimozelor, contuziilor, hematoamelor (în Franţa se mai numeşte rădăcina femeii bătute).

Efectele unui extract etanolic din rădăcina de Tamus communis au fost studiate în cazul granuloamelor la şobolani, evidenţiindu-se un efect inhibitor al acestuia comparabil cu cel al medicamentelor de referinţă hidrocortizon şi clorhidrat de benzidamină.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: