Purificator apa robinet – sistem filtrare apa

Dacă nu utilizezi un purificator apa pentru robinet, probabil achiziționezi apă îmbuteliată. Costurile asociate nu ar trebui să fie ignorate, mai ales că pentru un stil de viață sănătos, un adult ar trebui să consume aproximativ 2 litri de apă pe zi. Ai luat în considerare costurile lunare sau anuale asociate acestui obicei? Și ce se întâmplă dacă în familie sunt doi adulți și 1-2 copii? Ce tip de apă folosești pentru prepararea hranei? Este evident că avem nevoie de un purificator de apă eficient, un sistem de purificare a apei pentru robinet.

Purificator apa robinet

Sistem Ultrafiltrare apa Excito B – AQUAFILTER

Sistem Ultrafiltrare apa Excito B

VEZI PRET SI RECENZII

Aqualine ne propune un sistem de ultrafiltrare a apei care elimina 99% din chimicale, pesticide, mizerie si rugina, elimina virusii si bacteriile si este usor de montat acasa.

Filtrul de osmoză inversă Ecosoft Standard cu filtru mineral este proiectat pentru purificarea apei la nivel molecular și îmbogățirea acesteia cu minerale esențiale. Capacitate filtrare – 8 l / h. Filtrul purifică apa de 99,8% din contaminanți, inclusiv viruși și bacterii.

Purificator apa cu osmoza inversa Ecosoft P’URE AquaCalcium 75GPD – ECOSOFT

Purificator cu osmoza inversa Ecosoft P'URE AquaCalcium [1]

VEZI PRET SI RECENZII

Avantajele osmozei inverse

Osmoza inversă este cea mai fiabilă tehnologie de tratare a apei disponibilă pentru toată lumea. Elementul principal al filtrului este o membrană RO. Filtrul Ecosoft Standard are un element cu membrană cu o capacitate de 8 l / h. Apa purificată nu necesită fierbere și este complet sigură pentru copii mici. Cu un filtru RO, vă puteți bucura de apă pură și gustoasă în fiecare zi la un preț accesibil.

De ce sa folosesti un purificator apa cu osmoza?

Filtrul RO Ecosoft Standard este ideal pentru o familie formată din 3 persoane. Acest filtru nu doar garantează siguranța apei consumate, ci și protejează dispozitivele de uz casnic împotriva acumulării calcarului. Procesul de filtrare are șase etape distincte:

  1. Prima etapă: Îndepărtează particulele mari (mai mari de 5 microni) precum nămolul, nisipul, rugină și solzii, utilizând un mediu filtrant de schimb din fibră de polipropilenă.

  2. A doua etapă: Elimină clorul, compușii organici și organoclorurații (pesticide, dioxizi etc.), îmbunătățind astfel gustul, culoarea și mirosul apei. Mediu filtrant de schimb – cărbune activ granulat produs de Calgon Carbon (SUA).

  3. A treia etapă: Realizează o curățare fină a impurităților mecanice și organice, folosind un mediu filtrant de schimb sub formă de bloc de carbon.

  4. A patra etapă: Folosește tehnologia de osmoză inversă, unde apa pre-curățată sub presiune este trecută printr-o membrană. Apa purificată este direcționată la următoarea etapă, în timp ce impuritățile sunt evacuate în sistemul de canalizare.

  5. A cincea etapă: Cartușul postcarbon absoarbe gazele dizolvate în apă, oferind apei un gust plăcut și natural. Mediu filtrant de schimb – cărbune activ din coajă de cocos.

  6. A șasea etapă: Îmbogățește apa cu minerale esențiale.

Avantaje purificatoare cu osmoza – purificator apa robinet

Purificatoarele cu osmoza în mai multe etape pot elimina rapid impuritățile apei, cum ar fi noroiul, nisipul, bacteriile, virusurile, excesul de solide dizolvate, cum ar fi calciu, magneziu și metale grele, cum ar fi plumbul, arsenicul etc. Purificatoarele de apă sunt unul dintre cele mai esențiale aparate de a avea acasă. Acest lucru este valabil mai ales în India, unde apa de la robinet nu este cea mai sigură. Am văzut cum apa provenită din surse naturale precum râurile și lacurile se poate contamina cu deșeuri umane, vegetale, animale și industriale. Ca rezultat, un purificator de apă devine un dispozitiv obligatoriu pentru a consuma apă sigură și potabilă, cu alte cuvinte, apă potabilă.

În centrul acestor sisteme de filtrare a apei se află o membrană de osmoză inversă, care este atât de fină, încât practic nu pot străpunge nimic altceva decât molecule de apă pură. Majoritatea sistemelor de osmoză inversă includ de obicei între 3 și 6 etape de filtrare pentru a elimina totul, de la plumb și arsenic la hormoni și bacterii. Un lucru pe care doriți să-l luați în considerare pe lista de must-have-uri pentru un sistem de osmoză inversă este un filtru de re-mineralizare, care adaugă înapoi cantități benefice de calciu și magneziu.

Apa de la robinet variază în funcție de fiecare oraș și sursă de apă. Unele ape de la robinet au un conținut ridicat de minerale care pot afecta gustul și mirosul apei. Filtrarea apei cu un sistem de osmoză inversă va elimina majoritatea mineralelor din apă și va îmbunătăți foarte mult estetica apei potabile. Deoarece mineralele din apă se află într-o stare anorganică pe care corpul nostru nu o poate digera, eliminarea mineralelor nu face ca apa filtrată cu osmoza inversa să fie nesănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *