Purificator apa robinet – sistem filtrare apa

Purificator apa robinet, sisteme de filtrare a apei, dudurizatoare, purificator cu osmoza inversa. In cazul in care nu folosesti un purificator apa robinet, probabil cumperi apa imbuteliata. Costurile nu sunt de neglijat, asa cum se recomanda pentru un stil de viata sanatos, un adult trebuie sa consume 2L apa/zi. V-ati facut un calcul lunar, anual? Dar daca in familie sunt 2 adulti si 1-2 copii? Dar pentru prepararea hranei ce apa folositi? Evident avem nevoie de un purificator de apa eficient, un sistem purificator apa robinet.

Purificator apa robinet

Aqualine ne propune un sistem de ultrafiltrare a apei care elimina 99% din chimicale, pesticide, mizerie si rugina, elimina virusii si bacteriile si este usor de montat acasa.

Purificator apa cu osmoza inversa Ecosoft cu mineralizare in 6 trepte

Filtrul de osmoză inversă Ecosoft Standard cu filtru mineral este proiectat pentru purificarea apei la nivel molecular și îmbogățirea acesteia cu minerale esențiale. Capacitate filtrare – 8 l / h. Filtrul purifică apa de 99,8% din contaminanți, inclusiv viruși și bacterii. Purificator apa robinet

Avantajele osmozei inverse

Osmoza inversă este cea mai fiabilă tehnologie de tratare a apei disponibilă pentru toată lumea. Elementul principal al filtrului este o membrană RO. Filtrul Ecosoft Standard are un element cu membrană cu o capacitate de 8 l / h. Apa purificată nu necesită fierbere și este complet sigură pentru copii mici. Cu un filtru RO, vă puteți bucura de apă pură și gustoasă în fiecare zi la un preț accesibil.

Cine sunt utilizatorii săi?

Filtrul RO Ecosoft Standard este cel mai potrivit pentru o familie de 3 persoane. Filtrul asigură siguranța apei și, de asemenea, vă protejează aparatele de uz casnic de formarea calcarului. Prima etapă Îndepărtează particulele mari (mai mult de 5 microni) de impurități mecanice (nămol, nisip, rugină, solzi). Mediu filtrant de schimb – fibră de polipropilenă. Etapa a doua Îndepărtează clorul, compușii organici și organoclorurați (pesticide, dioxizi etc.). Drept urmare, gustul, culoarea și mirosul apei sunt îmbunătățite. Mediu filtrant de schimb – cărbune activ granulat produs de Calgon Carbon (SUA). Etapa a treia Curățarea fină a impurităților mecanice și organice. Mediu filtrant de schimb – bloc de carbon. Etapa a patra Osmoza inversa. Apa pre-curățată sub presiune este trecută printr-o membrană. Apa purificată este alimentată la următoarea etapă de filtrare, iar poluarea care nu a trecut prin membrană cu o cantitate de apă este evacuată în sistemul de canalizare. Etapa a cincea Cartușul postcarbon absoarbe gazele dizolvate în apă și conferă apei un gust plăcut și natural. Mediu filtrant de schimb – cărbune activ din coajă de cocos. Etapa a șasea Apa este îmbogățită cu minerale

Avantaje purificatoare cu osmoza – purificator apa robinet

Purificatoarele cu osmoza în mai multe etape pot elimina rapid impuritățile apei, cum ar fi noroiul, nisipul, bacteriile, virusurile, excesul de solide dizolvate, cum ar fi calciu, magneziu și metale grele, cum ar fi plumbul, arsenicul etc. Purificatoarele de apă sunt unul dintre cele mai esențiale aparate de a avea acasă. Acest lucru este valabil mai ales în India, unde apa de la robinet nu este cea mai sigură. Am văzut cum apa provenită din surse naturale precum râurile și lacurile se poate contamina cu deșeuri umane, vegetale, animale și industriale. Ca rezultat, un purificator de apă devine un dispozitiv obligatoriu pentru a consuma apă sigură și potabilă, cu alte cuvinte, apă potabilă. În centrul acestor sisteme de filtrare a apei se află o membrană de osmoză inversă, care este atât de fină, încât practic nu pot străpunge nimic altceva decât molecule de apă pură. Majoritatea sistemelor de osmoză inversă includ de obicei între 3 și 6 etape de filtrare pentru a elimina totul, de la plumb și arsenic la hormoni și bacterii. Un lucru pe care doriți să-l luați în considerare pe lista de must-have-uri pentru un sistem de osmoză inversă este un filtru de re-mineralizare, care adaugă înapoi cantități benefice de calciu și magneziu. Apa de la robinet variază în funcție de fiecare oraș și sursă de apă. Unele ape de la robinet au un conținut ridicat de minerale care pot afecta gustul și mirosul apei. Filtrarea apei cu un sistem de osmoză inversă va elimina majoritatea mineralelor din apă și va îmbunătăți foarte mult estetica apei potabile. Deoarece mineralele din apă se află într-o stare anorganică pe care corpul nostru nu o poate digera, eliminarea mineralelor nu face ca apa filtrată cu osmoza inversa să fie nesănătoasă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: