Purificator aer Alecoair P15

Purificator aer Alecoair pentru apartament

Purificator aer AlecoAir P15 KIDDO New, Wi-Fi, Lampa UV-C Filtru HEPA si Carbune Activ, Functie Ionizare

Purificator aer
Purificator aer

Purificator aer casnic

Purificator aer Alecoair cu filtrul de Carbon Activ elimina mirosurile neplacute fumul de tigara mirosul de mancare etc precum si gazele toxice. Tehnologia UVC distruge in mod eficient bacterii, virusuri, ciuperci sau mucegaiuri in proportie de 99%. Purificator aer cu functie de ionizare aparatul emite ioni negativi care adera la praful si particulele poluante aflate in suspensie in aer acestea devin mai grele si sunt aspirate mai usor de aparat. O cantitate mare de ioni negativi improspateaza aerul si ajuta creierul sa functioneze mai bine.Functii specialeWiFi .Aplicatia pentru smartphone permite controlul aparatului de la distanta prin intermediul functiei WiFi Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data de 01042020.Aplicatia AlecoAir este disponibila in App Store si in Google Play. Purificator aer Alecoair cu filtru Hepa.

Purificator aer Alecoair cu carbune activ

De asemenea purificator aer Alecoair P15 KIDDO poate fi coordonat cu ajutorul comenzilor vocale prin intermediul asistentilor digitali Google Home Alexa sau Siri cu care acesta este compatibil.  Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data de 01042020Timer. Purificatorul poate fi programat sa functioneze timp de 2 ore 4 ore sau 8 ore oprinduse automat in momentul in care timpul selectat sa scursIndicator luminos ce afiseaza timpul de functionare alesFunctionare continua prin apasarea butonului Timer in mod repetat.Viteza ventilatorului Purificatorul este prevazut cu 4 trepte de viteza Butonul Speed permite setarea vitezei ventilatorului pe una dintre cele 4 trepte I II III sau TurboFunctie Ionizare Lampa UVC.

Butonul permite pornireaoprirea lampii UV si activarea-dezactivarea functiei de ionizare Ionii negativi produsi prin intermediul functiei de ionizare. Sustin cresterea rezervelor de energie metabolismul se imbunatateste circulatia sangelui si a sistemului imunitar sunt reduse alergiile si durerile de cap. Purificator aer cu Lampa UVC elimina eficient virusurile si bacteriile aflate in aer.

Purificator aer P15 KIDDO

Lampa de veghe poate fi pornitaoprita in functie de necesitate prin tinerea apasata a butonului timp de cateva secunde. Functiile sunt retinute de program si mentinute pentru utilizarile ulterioareIndicator. Filter Reset Indicatorul luminos atentioneaza momentul in care este necesara inlocuirea filtrului in urma masurarii timpului de functionare al aparatului.Panou de comanda touch. Purificatorul este usor de controlat prin intermediul panoului de control intuitiv usor de folosit.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: