Proenzi Artrostop Active – Colagen articulatii

Proenzi Artrostop Active este un supliment alimentar specializat în susținerea sănătății articulațiilor și a sistemului musculo-scheletic. Acesta conține o formulă avansată, care combină mai multe ingrediente active pentru a promova flexibilitatea, mobilitatea și confortul articulațiilor. Colagenul pentru articulații este un supliment alimentar care conține colagen, o proteină esențială pentru sănătatea și funcționarea articulațiilor. Acesta poate fi utilizat pentru a ajuta la menținerea și repararea cartilajului articular, a tendoanelor și a ligamentelor, contribuind astfel la îmbunătățirea mobilității și flexibilității articulațiilor.

Supliment alimentar Proenzi Artrostop Active Walmark

Supliment alimentar Proenzi Artrostop Active Walmark, 14 flacoane unidoza

VEZI PRET SI RECENZII

Proenzi ArtroStop Rapid+

Supliment alimentar Proenzi ArtroStop Rapid+ Walmark, 90 tablete

VEZI PRET SI RECENZII

Supliment alimentar Proenzi ArtroStop Intensive 

Supliment alimentar Proenzi ArtroStop Intensive Walmark, 60 tablete

VEZI PRET SI RECENZII

Ingrediente cheie colagen articulatii:

Glucosamină: Este un component esențial al cartilajului articular și poate ajuta la menținerea și repararea sănătății articulațiilor.

Condroitină: Este un alt nutrient important pentru sănătatea cartilajului și a articulațiilor, contribuind la menținerea hidratării și elasticității acestora.

MSM (metilsulfonilmetan): Este o sursă naturală de sulf, care este esențial pentru formarea și repararea țesutului conjunctiv, inclusiv a articulațiilor.

Boswellia serrata: Este o plantă cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatoare și analgezice, fiind utilizată tradițional pentru a reduce disconfortul articular.

Curcumină: Este un compus bioactiv extras din turmeric, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatoare, care pot ajuta la reducerea inflamației și a durerii articulare.

Mangan și cupru: Aceste minerale sunt implicate în formarea țesutului conjunctiv și pot contribui la menținerea sănătății articulațiilor.

Beneficii potențiale:

  • Susține sănătatea articulațiilor: Ingredientele active din Proenzi Artrostop Active lucrează împreună pentru a susține structura și funcția articulațiilor, ajutând la menținerea flexibilității și mobilității acestora.
  • Reduce disconfortul articular: Datorită proprietăților antiinflamatoare și analgezice ale unor ingrediente precum boswellia serrata și curcumină, acest supliment poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii asociate cu afecțiunile articulare.
  • Îmbunătățește calitatea vieții: Prin promovarea sănătății articulațiilor și reducerea disconfortului, Proenzi Artrostop Active poate contribui la îmbunătățirea calității vieții persoanelor care suferă de afecțiuni articulare.

Mod de administrare proenzi artrostop

Doza recomandată poate varia în funcție de nevoile individuale și de recomandările medicului sau farmacistului. De obicei, se recomandă administrarea a 1-2 comprimate pe zi, preferabil în timpul meselor.

Proenzi Artrostop Active este un supliment alimentar conceput pentru a susține sănătatea articulațiilor și a sistemului musculo-scheletic. Cu ingrediente active precum glucosamină, condroitină, boswellia serrata și curcumină, acesta poate oferi beneficii semnificative persoanelor care suferă de afecțiuni articulare sau doresc să își mențină sănătatea articulațiilor în general. Este important să consultați un medic sau specialist înainte de a începe orice regim de suplimentare, pentru a vă asigura că acesta este potrivit pentru nevoile și condițiile dumneavoastră individuale.