Detoxifiere organism – Detoxifiere colon, detoxifiere ficat

Produse detoxifiere organism, metode detoxifiere.Detoxifiere ficat, detoxifiere colon

Detoxifiere organism

Ce sunt detoxifierile și curățările și cum au devenit atât de populare?
Mișcarea modernă de dezintoxicare s-a dezvoltat din origini în mare parte naturiste. La urma urmei, până în ultimul deceniu aproximativ, detoxifierea a fost un jargon medical pentru tratarea afecțiunilor grave, cum ar fi otrăvirea cu alcool sau insuficiența renală. Dar în cercurile homeopate, ideea de a purifica corpul și de a elimina toxinele a prins rădăcini și a crescut odată cu mișcarea de a „mânca curat”.

Toxifierea organismului este produsa de toxinele din alimente neorganice, poluarea mediului și alți contaminanți chimici – fac ravagii asupra corpului nostru, impozitează sistemul nostru digestiv și duc la creșterea în greutate și la afecțiuni grave. Apa este, de asemenea, o componentă cheie în multe curățări și detoxifieri populare.

Poate că cel mai bun lucru care se poate spune despre detoxifiere este că acestea sunt un instrument psihologic bun pentru a ajuta la reducerea sau eliminarea componentelor nesănătoase ale dietei, cum ar fi zahărul sau alcoolul.

O detoxifiere are ca scop scăderea corpului de toxine nedorite, pe care le acumulăm zilnic, fie că este vorba de naveta noastră, în aerul pe care îl respirăm sau chiar atunci când fumăm pasiv. Aceste toxine pot avea efecte negative pe termen scurt sau lung asupra sănătății noastre, motiv pentru care trebuie să scăpăm de ele. Corpurile noastre se detoxifică în mod natural, dar există modalități prin care putem susține acest proces cu practici atente și suplimente naturale.

O detoxifiere organism vă va ajuta să eliminați toxinele din corpul vostru, care tind să se acumuleze rapid în corpul nostru, mai ales dacă locuiți într-un oraș mare. Între poluare, fumatul pasiv și uneori calitatea proastă a aerului, corpurile noastre au nevoie de un pic de ajutor pentru a le elimina. Suplimentele de detoxifiere vă ajuta să asimilati vitaminele și mineralele de care are nevoie corpul dumneavoastră și care ar putea să vă lipsească.

Un regim de detoxifiere organism poate fi benefic la orice vârstă, ajutând la curățarea organismului de toxine și la îmbunătățirea nivelului de energie. Pe măsură ce corpul îmbătrânește, poate fi eficient să vă adaptați regimul pentru a se potrivi nevoilor în schimbare ale corpului. Iată sfaturile noastre de top pentru a vă ajuta să vă detoxificați pentru vârsta dvs.

20-30 de ani
Sunt adesea ani cu stres ridicat, cu presiuni de realizare și succes, care pot avea un impact serios asupra sistemului imunitar. Orice regim de detoxifiere de succes ar trebui să se concentreze pe consolidarea sistemului imunitar și protejarea împotriva stresului:

Încercați să beți zilnic 6 până la 8 pahare de apă.
Consumati 5 până la 6 porții de fructe sau legume, în special cele bogate în vitamine B pentru a vă proteja împotriva stresului.
Mănâncă proteine ​la fiecare masă pentru a susține nivelul de energie.
Bea ceai de plante în loc de cafea.
Limitați consumul de alcool și reduceți alimentele procesate pentru a reduce toxinele.

Aveti grija la alimentatie si consumul de alcool pentru a susține funcția sănătoasă a ficatului și care poate ajuta la repararea oricăror leziuni hepatice cauzate de excesul de mâncare sau băutură.


40-50 de ani
Aceștia sunt anii de tranziție în care corpul suferă modificări hormonale majore, cum ar fi menopauză și andropauza (menopauză masculină). Câteva sfaturi rapide și ușoare de detoxifiere includ:

Reduceți aportul de zahăr – modificările hormonale legate de vârstă vă prezintă un risc mai mare pentru probleme de sanatate.
Evitați conservanții și aditivii care supraîncarcă organismul cu toxine.
Incercati sa sa scoateti cofeina, deoarece agravează schimbările de dispoziție.
Mananca organic pentru a evita substanțele chimice și toxinele cât mai mult posibil.
Consumați multe fructe și legume bogate în vitamina C pentru a preveni bolile.
Luați în considerare un supliment probiotic, pentru a completa bacteriile prietenoase din intestin și a promova un echilibru sănătos.


Anii 60 și peste

La această vârstă, multe dintre procesele corpului încep să încetinească și, ca urmare, corpul poate începe să se simtă lent. Iată câteva sfaturi eficiente pentru a dezintoxica corpul și pentru a menține totul funcționând fără probleme:

Puteți savura un mic dejun consistent, integrat cu fructe de padure proaspete.
Gustare pe legume crude și brânză de capră pentru conținutul lor nutritiv ridicat.
Mănâncă pește sau pui la grătar și schimbă cartofii cu cartofi dulci deoarece aceștia au mai puțini carbohidrați.
Beți cel puțin 8 pahare de apă la temperatura camerei în fiecare zi.
întindeți-vă zilnic și ieșiți la plimbare.
Un sistem digestiv care îmbătrânește poate lupta pentru a absorbi vitaminele și mineralele din alimente, astfel încât o multivitamină zilnică vă poate ajuta să nu vă pierdeți niciun nutrient vital.
Luați în considerare adăugarea unui supliment bogat în fibre la rutina zilnică pentru a curăța sistemul și pentru a promova mișcările intestinale sănătoase și regulate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: