Produse detoxifiere organism – Cele mai bune produse de detoxifiere

Produse detoxifiere organism, metode detoxifiere.Detoxifiere ficat, detoxifiere colon

Într-un anumit interval, produsele naturale (pastile sau ceai) sunt binevenite pentru tratamentul de detoxifiere. Această terapie va ajuta în principal la curățarea colonului și la îmbunătățirea transportului intestinal, iar organismul non-toxiic este un organism proaspăt vibrant care ne face fericiți. Luați tratamente de detoxifiere naturală sub formă de capsule, argilă sau alte produse și simțiți diferența!

Pe lângă beneficiile civilizației, aduce și unele probleme majore: stres, oboseală pe termen lung, dietă dezechilibrată, consum mare de droguri sintetice, sedentarism. Toate acestea împreună au lăsat o amprentă profundă asupra corpului nostru și i-au schimbat echilibrul natural. În mod normal, corpul nostru este capabil să-și regleze singur procesele metabolice pentru a se asigura că fiecare sistem funcționează bine și poate răspunde cu succes la atacurile externe. Avem capacitatea naturală de a elimina toxinele: prin rinichi, intestine, plămâni, limfă și piele. Cu toate acestea, dacă sistemul nostru imunitar este deteriorat sau „atacul” de toxine este prea mare, organismul nu va mai putea elimina aceste toxine și vor începe să se acumuleze în organism.

Produse detoxifiere organism – Ce este detoxifierea?

Detoxifierea este procesul de neutralizare, transformare și eliminare a toxinelor din organism. Multe dintre aceste toxine provin din alimente, medicamente și atmosferă. În organism, grăsimile (în special grăsimile oxidate) și colesterolul, radicalii liberi și alte molecule dăunătoare acționează ca toxine. Digestia lentă, disfuncția colonului, activitatea hepatică slabă și clearance-ul slab prin rinichi, căile respiratorii și piele duc la o toxicitate crescută în organism. Corpul nostru se află într-o stare de regenerare permanentă. În acest proces, celulele mature mor, iar unele femei tinere mor. Întregul corp și-a revenit în mai puțin de 2 ani. Durează 4 luni până când sângele se regenerează, 6 luni pentru ficat, 1 lună pentru piele și 5 zile pentru stomac.

Dacă corpul nu mai funcționează la parametri optimi, colonul nu va putea elimina toate deșeurile stagnante care cauzează oboseală și boli, probleme digestive, piele, greutate și alte simptome. Detoxifierea organismului se face cel mai bine o dată sau de două ori pe an. Unii oameni folosesc această metodă de detoxifiere la fiecare câteva luni, deoarece are un efect excelent asupra sănătății.Se recomandă să consumați cât mai multe fructe și legume în starea lor inițială. Încercați să faceți cât mai multă culoare vegetală în legume pentru a vă asigura că vitaminele și mineralele necesare sunt acoperite. Dacă alegeți să fierbeți legume, vă rugăm să aburiți numai. De asemenea, puteți alege o cantitate mică de carne slabă, lapte degresat și ouă fierte. Cerealele integrale, semințele și fructele uleioase neprelucrate sunt aliați buni în procesul de detoxifiere. Se recomandă ceaiul diuretic. Ca îndulcitor, puteți folosi miere sau, dacă nu vă place gustul, puteți folosi o cantitate mică de zahăr brun. Consumul de sucuri comerciale este complet interzis, fie că vorbim despre culori deschise, alcool, produse procesate, produse de patiserie, fast-food și dulciuri, precum și reducerea cantității de nicotină și cofeină.

De unde vine toxina?

Aceste toxine provin în principal din alimente nesănătoase, produse bogate în aditivi alimentari, fructe și legume cu pesticide și carne cu hormoni. Dar apa de la robinet, drogurile, tutunul, alcoolul sau drogurile pot provoca, de asemenea, intoxicație. În plus, pielea absoarbe toxinele din produse cosmetice, iar gradul de poluare a mediului este un factor important în creșterea nivelului de toxine din organism.

Cum stiti daca trebuie sa faceti o cura de detoxifiere?

 • Oboseala inexplicabila
 • Eliminare lentă
 • Piele iritată
 • Alergii
 • Infecție de grad scăzut
 • Ochii umflați sau pungi sub ochi
 • Balonare
 • Probleme menstruale
 • Confuzie mentală

Cateva metode de detoxifiere:

 • Detoxifiere simplă cu fructe și legume
 • Fara zahar
 • Detoxifiere hipoalergenică
 • Bea sucuri de fructe și legume proaspete, piureuri, apă și ceai.
 • Consumați numai lichide specifice, cum ar fi apă sărată sau suc de lămâie.
 • Eliminarea alimentelor bogate în metale grele, contaminanți și alergeni.
 • Consum de suplimente sau ierburi.
 • Evitând toate alimentele alergenice, apoi reintroducându-le încet.
 • Folosind laxative, curățarea colonului sau clisme.
 • Eliminând complet alcoolul, cafeaua, țigările și zahărul rafinat

De ce este importantă curățarea colonului?

Eficiența sistemului digestiv (în special a colonului) afectează sănătatea generală, starea fizică și aspectul corpului. Scopul detoxifierii colonului este de a elibera reziduurile și toxinele produse în intestin din diverse motive (dieta dezechilibrată, diferite medicamente, stres etc.), promovând astfel multe funcții și procese în organism.

Îmbunătățiți metabolismul, corectarea aspectului pielii, slăbiți / preveniți pierderea de grăsime, ameliorează presiunea, îmbunătăți somnul, Reduceți / eliminați riscurile precum cancerul

Produse detoxifiere organism – Detoxifierea naturală a colonului

Curățarea colonului se poate face în mod natural prin metode simple, începând cu schimbările stilului de viață. Pe de o parte, acei factori care cauzează încărcarea colonului (intern / extern) vor fi eliminați; pe de altă parte, vor fi luate măsuri pentru a promova detoxifierea. Dieta bogată în fibre Mâncarea nu numai că are un efect nutritiv, ci are și un efect de curățare. Acestea sunt în special cele cu conținut ridicat de fibre (legume, fructe, cereale, semințe), care stimulează motilitatea intestinală. Cu toate acestea, dacă nu creșteți aportul de lichide, atunci creșterea aportului de fibre va fi inutil. Hidratează-te Creșterea cantității de lichid consumată este o modalitate excelentă de detoxifiere a colonului natural. În mod similar, alimentele cu conținut ridicat de apă (castraveți, roșii, țelină, salată, pepene galben / roșu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

%d blogeri au apreciat: