Ulei rapita alimentar BIO – 100 ml

Categorie:

Descriere

Ulei presat la rece. Uleiul de rapita contine acidul alfalinoleic care ajuta la reducerea hipertensiunii si la scaderea nivelului de colesterol, prevenind formarea cheagurilor de sange pe artere si diminuand astfel, riscul aparitiei unor boli cardiovasculare. Consumat cu regularitate, uleiul de rapita are efect antiinflamator asupra vaselor de sange care nu se mai sparg atat de usor. Vitamina E din compozitie ii confera uleiului de rapita proprietati antioxidante si de regenerare celulara. In baile de seara se recomanda sa se adauge, in apa calda, putin ulei de rapita. Dupa cateva bai de acest fel se va vedea ca pielea se tonifica si organismul este plin de energie. Uleiul de rapita poate fi consumat inlocuindu-l, cu succes, pe cel din floarea soarelui, folosit, dintotdeauna, in bucataria noastra, romaneasca. Se poate folosi la salatele de cruditati sau, cate o lingura, adaugat la legumele pregatite la tava ori la aburi. Se recomanda, de asemenea, la mancarurile pe baza de carne. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei rapita alimentar BIO – 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: