Ulei canepa BIO – 250 ml

Categorie:

Descriere

Produsul este certificat BIO. Uleiul este rafinat. Uleiul se poate administra ca atare, in cantitate de 10-20 ml zilnic sau in salate, cu paste sau orez sau adaugat pe cartofii copti la cuptor. Este hranitor, oferind in acelasi timp si o savoare deosebita preparatelor la care il adaugam. Este important ca uleiul de canepa sa nu se incinga, de aceea este bine sa fie adaugat direct in farfurie. Nutritiv, regenerant si revitalizant uleiul de canepa este perfect pentru hidratarea optima a scalpului si stoparea caderii parului. Folosit cu regularitate, o data pe saptamana, uleiul hraneste in profunzime si netezeste parul, oferindu-i elasticitate si volum. Potrivit pentru toate tipurile de par, uleiul de canepa hraneste fibra capilara si reda elasticitate si volum parului, conferindu-i in acelasi timp stralucire. Tratamentul este extrem de eficient si in cazul celor care se vopsesc cu regularitate sau se coafeaza la temperaturi ridicate, deci parul lor are o nevoie intensa de hidratare. El are in compozitie cei trei acizi grasi esentiali: Omega 9, Omega 6 si Omega 3 si este singurul care contine acizii grasi Omega 6 si Omega 3 in raportul magic de 3:1. Este raportul optim stabilit de medici; un dezechilibru in acest raport predispune la oboseala si obezitate si duce la accelerarea evidenta a unor boli precum cancerul, diabetul, reumatismul, afectiunile dermatologice si afectiunile cardiovasculare. De aceea se spune despre el ca este un adevarat aliment. Semintele de canepa au un index glicemic mic si modereaza nivelul zaharului din sange; acizii grasi contribuie la o eficienta crescuta a efectului exercitat de insulina, in vederea introducerii glucozei in celule. in acelasi timp, prin administrarea a 2-3 lingurite de ulei de canepa zilnic se amelioreaza vizibil celelalte complicatii majore ale diabetului: micro si macro angiopatia, neuropatia diabetica, insuficienta renala progresiva, afectarea ochiului si a retinei, riscul crescut de infarct vascular, ulcerele varicoase, trombozele, pierderea sensibilitatii (in special la membrele inferioare, unde pacientul nu mai simte durerea, caldura, arsura etc) atenueaza in acest caz oboseala si crampele musculare. Acizii grasi existenti mentin scazut nivelul colesterolului si al trigliceridelor, prin accelerarea proceselor metabolice. Tonusul se imbunatateste, iar in organism grasimile sunt arse mai repede, neavand timp sa se depuna pe peretii arterelor. Aceeasi acizi grasi prezenti in uleiul de canepa ajuta la oxigenarea si la hidratarea corecta a pielii, facandu-l util in eczeme, dermatite atopice, psoriazis (cercetarile au aratat ca acesta apare pe fondul unei deficiente de Omega 6 in organism), lupus avand, de asemenea, si efect antibacterian, antimicotic si antiviral. Osteoporoza, cu toate manifestarile sale atat de suparatoare, durerile de spate, curbarea coloanei si fragilitatea osoasa, depunerea calciului pierdut de sistemul osos la nivel renal, poate fi prevenita si tratata printr-un consum constant de acizi grasi esentiali care cresc absorbtia intestinala a calciului si refac duritatea normala a sistemului osos. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei canepa BIO – 250 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *