Fasole rosie BIO – 500 g

Descriere

Produs certificat BIO. in limba engleza este denumita „kidney“ dupa forma boabelor, asemanatoare rinichilor. Lungimea boabelor nu depaseste 1,5 cm. Pentru fierberea boabelor sunt valabile aceleasi metode ca la fasolea alba: dupa o rehidratare de cel putin 4 ore, fasolea rosie se fierbe. in meniurile mexicane, fasolea rosie apare ca ingredient de baza atat in preparatele calde, cat si in cele reci: supe, garnituri pentru fripturi, salate cu sos vinegreta. Cea mai simpla reteta de salata combina fasolea rosie din conserva cu usturoi si piper. O alta reteta degustata adesea pe teritoriul Mexicului include boabe marinate de fasole rosie, naut, ceapa si boabe de piper alb si verde, stropite cu otet si ulei. Fasolea rosie face parte si din gastronomia din nordul Indiei.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fasole rosie BIO – 500 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: