Fasole pestrita BIO – 500 g

Descriere

Produs certificat BIO. Fiind o fasole cu invelisul mai gros, boabele au nevoie de o perioada de inmuiere de cel putin 4 ore si timp indelungat de fierbere la foc mic, in functie de dimensiune si soi, putand ajunge pana la 4 ore. Boabele imprumuta arome placute daca fierb in compania unei cepe tocate marunt si a catorva catei de usturoi. Timpul indelungat de fierbere impune o supraveghere atenta si completarea cantitatii de apa la momentul potrivit, deoarece, ramanand fara apa, boabele se pot usca si capata un gust neplacut, de afumat. Fasolea pestrita este, de asemenea, un soi foarte popular in Mexic. Se intrebuinteaza in preparate precum burritos, chili, supe, tostada. Gustul boabelor este pus in evidenta numai daca sunt preparate si asezonate corect.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fasole pestrita BIO – 500 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: