Pompa de san manuala Philips Avent Natural SCF330/13

Pompa de san Philips Avent Natural SCF330 / 13 are un design unic, astfel încât, chiar dacă stați în poziție verticală, laptele poate curge direct din sân în sticlă. Aceasta înseamnă că puteți sta mai confortabil atunci când utilizați pompa: nu este nevoie să vă aplecați înainte pentru a vă asigura că tot laptele ajunge la sticlă. O stare confortabilă de relaxare și relaxare atunci când utilizați pompa ajută în mod natural la colectarea laptelui mai ușor.

Pompele Philips Avent Natural SCF330 / 13 pot fi utilizate cu alte produse de hrănire din seria Philips Avent, inclusiv sticle clasice de lapte și recipiente de depozitare a laptelui. Philips AVENT oferă, de asemenea, o varietate de accesorii pentru îngrijirea sânilor, pentru a vă ajuta să alăptați mai mult și mai confortabil..

Utilizați același recipient pentru a colecta, păstra laptele și hrăni laptele pentru copii. Ideal pentru depozitare la frigider sau congelator

Pompa Philips Avent Natural SCF330 / 13 are un design compact pentru poziționarea ușoară a sânilor. Mânerul său de formă ergonomică este confortabil de ținut și oferă control complet în timpul utilizării. Datorită dimensiunilor reduse și greutății reduse, pompa este ușor de depozitat și transportat și poate fi utilizată cu precauție în timpul călătoriei.

Perna moale de masaj stimulează ușor fluxul de lapte, permițându-vă să stați confortabil fără să vă aplecați înainte. Pompa de sân manuală Philips Avent are foarte puține piese și este ușor de asamblat, utilizat și curățat. Ușor și compact, este ușor să colectați lapte din mers.

  • Ușor de utilizat oricând, oriunde Pompa de san cu perna de masaj moale
  • Include 3 containere de depozitare Suzetă super moale pentru nou-născuți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

%d blogeri au apreciat: