Plasma Quinton Izotonic – Supliment mineralizant 30 fiole

De ce să folosiți Plasma Quinton izotonic: Datorită celor 78 de elemente pe care le conține, are o greutate unică și efecte infinite și are o biodisponibilitate 100% naturală la nivel intestinal și celular. Permite rehidratarea eficientă la nivel celular. Este un imunomodulator natural. Concentrația fiziologică naturală (9 ‰).

Plasma Quinton Izotonic - Supliment mineralizant 30 fiole x 10ml | Laboratories Quinton

Datorită celor 78 de elemente pe care le conține, Plasma Quinton izotonic are o valoare unică și efecte benefice infinite și are o biodisponibilitate 100% naturală la nivel intestinal și celular. Permite rehidratarea eficientă la nivel celular. Este un imunomodulator natural. Concentrația fiziologică naturală (9 ‰).

Conform unui acord științific stabilit de omul de știință francez René Quinton în urmă cu 120 de ani, isotonicul Quinton este un supliment nutrițional lichid, extras de la o adâncime de 30 de metri într-o zonă oceanică cu caracteristici vortex ale fitoplanctonului și zooplanctonului. Conform reglementărilor Farmacopeei Europene, aceasta este dublă de microfiltrare rece și complet lipsită de aditivi naturali. Produsul nu a fost niciodată expus la căldură sau la contactul cu metalul în timpul procesului, astfel că își păstrează potențialul natural de vindecare.

Aceste avantaje fac din Quinton izotonic ca supliment alimentar preferat pentru femeile însărcinate, nou-născuți și copii de 100 de ani.

Apa de mare extrasă din ocean în zona vortexului planctonului este apă rece microfiltrată și apoi amestecată cu apă minerală naturală pură cu un grad redus de mineralizare pentru a forma o substanță izotonică (0,9 ‰). Dezvoltat într-un mediu steril (G.M.P.) conform acordului inițial al fiziologului și biologului Rene Quinton. Plasma isotonică Quinton, obținută prin diluarea formei hipertonice cu 3 părți de apă pură, „soluție salină” conținând 9g sare pe litru este similară cu concentrația electrolitică a plasmei. pachet: 30 sticle x 10ml, oral. Conform ISO Clasa 5, Secțiunea 5.1.1, în conformitate cu Farmacopeea Europeană Ediția a 6-a, metoda de preparare a produselor sterile, ambalate într-o cameră controlată de aer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

%d blogeri au apreciat: