Supliment mineralizant 30 fiole – Plasma Quinton Izotonic

Plasma Quinton Izotonic este un produs care face parte din gama de suplimente alimentare și este cunoscut pentru conținutul său mineralizant și izotonic. Iti recomand sa incerci si plasma quinton hypertonic, forma originala a solutiei.

Plasma Quinton Izotonic 30 de fiole

Plasma Quinton Izotonic 30 fiole

Plasma Quinton Izotonic este un tip de terapie bazat pe apa de mare care implică utilizarea apei de mare colectată de la o adâncime specifică în ocean și procesată pentru a elimina orice contaminanți potențiali. Apa de mare este apoi diluată pentru a se potrivi cu compoziția plasmei umane și este folosită pentru a furniza corpului o gamă largă de nutrienți și minerale.

Terapia poartă numele fiziologului și biologului francez René Quinton, care a dezvoltat pentru prima dată ideea utilizării apei de mare ca remediu natural pentru o varietate de afecțiuni de sănătate. Conform teoriei lui Quinton, apa de mare bogată în minerale are o capacitate naturală de a restabili echilibrul intern al corpului și de a promova sănătatea și bunăstarea generală.

Beneficii Plasma Quinton

Plasma Quinton Izotonic este cunoscută pentru o serie de beneficii potențiale pentru sănătate. Acestea includ:

  1. Reechilibrarea electroliților: Plasma Quinton Izotonic conține minerale și oligoelemente esențiale precum sodiu, potasiu, calciu și magneziu, care sunt necesare pentru menținerea echilibrului electrolitic în organism. Aceasta poate contribui la funcționarea normală a sistemului nervos, a mușchilor și a inimii.

  2. Hidratare optimă: Datorită concentrației sale izotonice, Plasma Quinton Izotonic poate ajuta la hidratarea adecvată a organismului. Aportul adecvat de apă și electroliți este esențial pentru menținerea hidratării optime a celulelor, a pielii și a organelor, precum și pentru susținerea funcțiilor fiziologice normale.

  3. Susținerea imunității: Plasma Quinton Izotonic conține nutrienți precum zinc, seleniu și iod, care pot sprijini sistemul imunitar. Acești nutrienți pot avea roluri importante în funcționarea normală a sistemului imunitar și pot ajuta la întărirea apărării organismului împotriva infecțiilor și bolilor.

  4. Detoxifiere celulară: Produsul poate ajuta la eliminarea toxinelor și la detoxifierea celulelor, susținând sănătatea celulară și eliminând substanțele nocive din organism.

  5. Susținerea stării de bine: Prin furnizarea de nutrienți esențiali și echilibrarea electroliților, Plasma Quinton Izotonic poate contribui la susținerea stării generale de bine și a nivelului optim de energie.

  6. Toleranță și compatibilitate: Datorită originilor sale naturale și a faptului că este izotonică cu sângele uman, Plasma Quinton Izotonic este cunoscută pentru potențialul său de a fi bine tolerată de către majoritatea oamenilor, inclusiv copii, vârstnici și persoanele cu sensibilități digestive.

  7. Utilizare versatilă: Plasma Quinton Izotonic poate fi administrată oral, sublingual sau topic, și poate fi utilizată ca supliment alimentar într-o varietate de scopuri, precum susținerea sănătății generale, hidratarea, detoxifierea sau susținerea imunității.

Este important de menționat că efectele și beneficiile Plasma Quinton Izotonic pot varia de la individ la individ și este întotdeauna recomandat să consulți un profesionist de sănătate înainte de a începe orice supliment alimentar, pentru a obține recomandări adecvate în funcție de nevoile și condițiile individuale ale organismului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *