Supliment mineralizant 30 fiole – plasma quinton izotonic

Datorită celor 78 de elemente pe care le conține, plasma quinton izotonic are o greutate unică și efecte infinite și are o biodisponibilitate 100% naturală la nivel intestinal și celular. Permite rehidratarea eficientă la nivel celular. Este un imunomodulator natural si are concentrația fiziologică naturală (9 ‰).
Plasma Quinton Izotonic 30 fiole
Datorită celor 78 de elemente pe care le conține, plasma quinton izotonic are o valoare unică și efecte benefice infinite și are o biodisponibilitate 100% naturală la nivel intestinal și celular. Permite rehidratarea eficientă la nivel celular. Este un imunomodulator natural. Concentrația fiziologică naturală (9 ‰). Conform unui acord științific stabilit de omul de știință francez René Quinton în urmă cu 120 de ani, isotonicul Quinton este un supliment nutrițional lichid, extras de la o adâncime de 30 de metri într-o zonă oceanică cu caracteristici vortex ale fitoplanctonului și zooplanctonului. Conform reglementărilor Farmacopeei Europene, aceasta este dublă de microfiltrare rece și complet lipsită de aditivi naturali. Produsul nu a fost niciodată expus la căldură sau la contactul cu metalul în timpul procesului, astfel că își păstrează potențialul natural de vindecare. Aceste avantaje fac din Quinton izotonic ca supliment alimentar preferat pentru femeile însărcinate, nou-născuți și copii de 100 de ani. Apa de mare extrasă din ocean în zona vortexului planctonului este apă rece microfiltrată și apoi amestecată cu apă minerală naturală pură cu un grad redus de mineralizare pentru a forma o substanță izotonică (0,9 ‰). Dezvoltat într-un mediu steril (G.M.P.) conform acordului inițial al fiziologului și biologului Rene Quinton. Plasma isotonică Quinton, obținută prin diluarea formei hipertonice cu 3 părți de apă pură, „soluție salină” conținând 9g sare pe litru este similară cu concentrația electrolitică a plasmei. pachet: 30 sticle x 10ml, oral. Conform ISO Clasa 5, Secțiunea 5.1.1, în conformitate cu Farmacopeea Europeană Ediția a 6-a, metoda de preparare a produselor sterile, ambalate într-o cameră controlată de aer. Până la 78 de minerale ionice biodisponibile – Un profil nutritiv ca niciun alt produs. Completați-vă celulele cu aceeași baie bogată în minerale extrem de biodisponibilă, care a hrănit viața pe pământ de milioane de ani. Această soluție marină brută provine exclusiv din adâncurile înflorite ale oceanelor protejate, bogate în plancton, în largul coastei Franței și sterilizate la rece pentru a-și păstra proprietățile de vindecare.

Beneficii Plasma Quinton Izotonic

Poate ajuta la refacerea nivelurilor de minerale și oligoelemente, detoxifiere ușoară, susținere a somnului, relaxare și digestie. Soluția izotonică perfectă de minerale organice oceanice diluate cu apă de izvor alpină naturală pentru a obține aceeași consistență ca și plasma sanguină. Sprijină homeostazia și rehidratarea și contribuie la digestia normală. Quinton Isotonic este plasmă marină filtrată la rece, diluată cu apă de izvor aleasă cu grijă, pentru a se potrivi cu concentrația elementelor din sânge și fluidul extracelular și pentru a menține pH-ul corect. Este ideal pentru a vă ajuta corpul să redobândească și să mențină o sănătate optimă. S-a demonstrat că Quinton Isotonic are proprietăți antiinflamatorii și calmante, deci este alegerea ideală pentru oricine are orice tip de inflamație, inclusiv alergii, și pentru a reduce anxietatea. Cercetarea apei de mare a arătat că anumite niveluri de imunoglobulină (IgE) crescute la persoanele cu alergii respiratorii sunt reduse. Poate ajuta la afecțiuni precum astmul și febra fânului. Fiind izotonică, poate fi utilizat oriunde în corp și este complet sigur, fără contraindicații cunoscute sau reacții adverse. Este potrivit chiar și pentru cele mai sensibile sisteme și poate permite o detoxifiere ușoară și restaurarea mineralelor și oligoelementelor noastre. Poate susține un somn mai profund, echilibrul emoțional și fizic și relaxarea. Este ideal pentru utilizarea pe termen lung și ar trebui să facă parte din rutina zilnică de sănătate.

Rene Quinton a demonstrat pentru prima dată că QMP era capabil să înlocuiască sângele integral în 1897. A înființat aproape 70 de clinici în toată Franța, tratând bolile zilei, inclusiv malnutriția, holera, tifoidul, eczema, psoriazisul, infertilitatea și numeroase alte afecțiuni. A salvat mii de vieți. QMP a fost adoptat pe scară largă de către unitatea medicală din Franța și poate fi revendicat în cadrul a două programe de securitate socială. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: