Plasma Quinton Hypertonic 30 fiole

Quinton Hypertonic Plasma este un supliment nutritiv lichid, extras de la o adâncime de 30 de metri în zona oceanului. Potrivit unui acord științific stabilit de omul de știință francez René Quinton în urmă cu 120 de ani, acesta ajută la regenerarea imunitară și se caracterizează printr-un vârtej de fitoplancton și zooplancton.

Quinton Hypertonic este apa de mare totală, naturală, oceanică.

Plasma Quinton Hypertonic
Plasma Quinton Hypertonic

Quinton / QuintEssential a fost descoperit în urmă cu mai bine de un secol de celebrul biolog René Quinton. Este o apă de mare pură colectată din florile de plancton protejate de laboratoarele Quinton în conformitate cu acordul strict încheiat de francezul René Quinton (1866-1925). Natura, oferă minerale naturale sterile, biodisponibile și complex marin bogat în celule. Aceste acorduri garantează că produsele sunt de cea mai înaltă calitate și puritate.

Fluidul marin bogat în substanțe nutritive recoltat din adâncurile florii marine bogate în plancton este sterilizat la rece pentru a-și menține proprietățile benefice. Purificarea microfiltratului. Sprijiniți performanța, rata de recuperare, mineralizarea zilnică, concentrarea și energia. * Deoarece produsul este sterilizat doar la rece, toți compușii bogați în ocean își păstrează forma și potența inițială. Fiecare fiolă de 10 ml asigură 3,3% biodisponibilitate, minerale și oligoelemente sterile biodisponibile, naturale. Din 1987, Quinton furnizează minerale pure de apă de mare de cea mai înaltă calitate.

Plasma Quinton Hypertonic este un supliment alimentar pe bază de apă de mare oceanică, care ajută la echilibrarea electroliților, menținând în același timp metabolismul energetic normal și reducând oboseala și oboseala. Ne menține oasele și dinții în stare bună, precum și ne ajută mușchii să funcționeze normal.

Până la 78 de minerale ionice biodisponibile – caracteristici nutriționale unice. Umpleți celulele cu aceeași baie bogată în minerale extrem de biodisponibilă, care hrănește pământul de milioane de ani. Hidratare pură începând cu 1887 – recoltată conform ghidurilor originale ale lui Rene Quinton. Această soluție marină originală provine în întregime din adâncurile protejate ale oceanului bogate în plancton de-a lungul coastei franceze și este sterilizată la rece pentru a-și menține proprietățile de vindecare. Ce poate oferi Quinton Hypertonic? Cooperează cu funcția normală a sistemului nervos. Păstrați procesul de diviziune celulară în stare bună.

Concentrația sa de săruri minerale și oligoelemente este mai mare decât cea a plasmei noastre. Duplaza este parțial diluată până la hipertonicitate, în timp ce concentrațiile de minerale și oligoelemente ale variantei izotonice sunt aceleași cu plasma noastră. Conținutul de sare minerală este de 9 grame pe litru. cum se folosește? Plasma hipertonică Quinton trebuie administrată 1 până la 3 porții pe zi sau conform indicațiilor medicului. După deschidere, acoperiți-l strâns în frigider. A se utiliza în termen de 30 de zile de la deschidere. Vă rugăm să păstrați acest produs la îndemâna copiilor.

Plasma Quinton Hypertonic

Este produsul sinergiei naturale și are o bună asimilare. Conține toate oligoelementele utilizate de corpul uman în aceeași proporție cu mediul intern al corpului uman. Odată dovedit că produsul său nu era toxic, Quinton a început studii clinice pe oameni. Prima persoană pe care a tratat-o ​​a fost un pacient tifoid terminal. El a injectat pacientul cu plasmă izotonică subcutanat. A doua zi dimineață, pacientul s-a simțit mai bine și a mâncat. Câteva zile mai târziu, și-a revenit bine. Mândru de acest rezultat, Quinton a continuat să efectueze patru ani de studii clinice și de cercetare și a publicat acest rezultat în diferite publicații științifice și în mediul organic „Apa de mare” publicat în 1904.

Plasma Quinton Hypertonic

Celula poate extrage din nou elementele necesare din corp. După câțiva ani de cercetare, Quinton a dovedit că nu poate extrage apa de mare de oriunde. El și-a dat seama că compoziția apei variază în funcție de distanța față de coastă, climă și vegetația marină. Prin urmare, apa de mare folosită în prezent pentru a genera plasmă este extrasă din ocean la o adâncime de 10 metri și 30 de metri deasupra suprafeței.Pe măsuri speciale de precauție, este colectată într-un loc și moment cu puritate ideală a apei. A fost colectat din locuri cunoscute doar de Quinton Lab. A fost apoi transportat la laboratorul de ambalare într-un vehicul izoterm în mai puțin de 48 de ore. Conform acordului inițial al biologului, ambalarea a fost finalizată în 24 de ore în condiții absolut sterile, fără contact metalic și fără creșterea temperaturii.

Plasma marină își păstrează astfel în permanență echilibrul său molecular, caracterul său de mediu viu, precum și toate oligoelementele și micronutrienții biodisponibili.

Se găsesc în această soluție coloidală naturală toate corpurile simple cunoscute în natură cu aceeași periodicitate ca și în clasificarea tabelului periodic a lui Mendeleev.

Este dublu micro-filtrat la rece, în conformitate cu Farmacopeea Europeană, fără nici un aditiv, complet natural. Acest produs nu a fost expus nici un moment, pe durata fluxului tehnologic, la căldură sau contact cu metale, conservând, astfel, potențialul sau terapeutic natural. 

Plasma Quinton Hypertonic

Quinton Hipertonic contine apă marină, extrasă din ocean, din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece. Elaborată într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

  • Conţine toate mineralele necesare pentru buna funcţionare şi regenerarea celulelor noastre
  • Permite o rehidratare eficientă la nivel celular
  • Este un modulator imunitar natural
  • Are o acțiune ponderală si infinitezimală unică, grație celor 78 de elemente conținute, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.

Plasma Quinton conține toate mineralele necesare funcționării normale și regenerării celulelor. De ce să utilizați Quinton Hypertonic: -Are o greutate unică și un efect minim, cu biodisponibilitate naturală 100% la nivel intestinal și celular. utilizare Pentru a restabili echilibrul fluidelor biologice (sânge, lichid extracelular, limfatic) în mediul intern, se recomandă: -Prima lună: 3 fiole pe zi cu o zi înainte de masa principală (dimineața, după-amiaza și seara). -A doua lună: Luați 2 fiole cu o zi înainte de masă, una dimineața și cealaltă după-amiază. -A treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun. Quinton Plasma se recomandă administrarea cu 15-20 de minute înainte de mese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

%d blogeri au apreciat: