Plasma Quinton Hipertonic 30 fiole – Supliment natural imunitate

Plasma Quinton Hipertonic conține minerale și oligoelemente extrase din apa de mare. Aceste substanțe nutritive pot contribui la menținerea echilibrului mineral în organism. Poti incerca si plasma quinton izotonic, bogat in minerale si microelemente.

Cel mai bun supliment pentru imunitate

Unul dintre beneficiile atribuite acestui produs este sprijinirea sistemului imunitar. Mineralele și oligoelementele pot juca un rol în funcționarea adecvată a sistemului imunitar.

Plasma Quinton Hipertonic 30 FIOLE X 10ML

Plasma Quinton Hypertonic, 30 fiole, 300 ml

VEZI PRET SI RECENZII

„Hypertonic” se referă la faptul că acest produs are o concentrație mai mare de substanțe nutritive în comparație cu fluidele din corpul uman. Această stare de hipertonicitate poate influența modul în care corpul absoarbe și utilizează aceste substanțe.

Ce este Plasma Quinton Hipertonic ?

Plasma Quinton Hipertonic este un supliment alimentar derivat din apă de mare, care conține o concentrație mai mare de minerale și oligoelemente comparativ cu Plasma Quinton Izotonic. Acesta este obținut prin evaporarea apei de mare la soare și recoltarea cristalelor de săruri marine, fără a adăuga sau elimina vreun compus chimic, astfel păstrându-și compoziția naturală.

Caracteristicile principale ale Plasma Quinton Hipertonic:

  1. Concentrație crescută de minerale: Plasma Quinton Hipertonic conține o concentrație mai mare de minerale și oligoelemente, precum sodiu, potasiu, calciu, magneziu, zinc, seleniu, iod și altele. Aceasta poate contribui la refacerea și menținerea echilibrului mineral al organismului, având potențialul de a susține funcțiile metabolice și fiziologice normale.

  2. Stimularea sistemului imunitar: Datorită conținutului său bogat de minerale și oligoelemente, Plasma Quinton Hypertonic poate susține sistemul imunitar, contribuind la întărirea capacității organismului de a lupta împotriva infecțiilor și bolilor.

  3. Proprietăți alcalinizante: Plasma Quinton Hypertonic are un pH alcalin, ceea ce poate ajuta la menținerea unui mediu intern alcalin în organism, susținând echilibrul acid-bazic adecvat și reducând aciditatea.

  4. Susținerea vitalității și recuperării: Datorită compoziției sale bogate în minerale, Plasma Quinton Hypertonic poate contribui la refacerea și revitalizarea organismului, susținând nivelul de energie, recuperarea musculară și starea de bine generală.

  5. Utilizare versatilă: Plasma Quinton Hipertonic poate fi administrată oral, sublingual sau topic, în funcție de nevoile individuale și recomandările profesionale. Poate fi utilizată ca supliment alimentar pentru a susține sănătatea generală, echilibrul mineral, imunitatea sau vitalitatea.

Ca și în cazul oricărui supliment alimentar, este important să consulți un profesionist de sănătate înainte de utilizare, pentru a obține recomandări adecvate în funcție de nevoile și condițiile individuale ale organismului tău.

Proprietățile și beneficiile Plasma Quinton

 Aceasta conține o gamă bogată de minerale și poate oferi numeroase beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre acestea:

Balansarea mineralelor și a electroliților: Plasma Quinton Hypertonic conține o gamă echilibrată de minerale și electroliți asemănători cu cei prezenți în plasmă umană. Aceasta poate ajuta la reechilibrarea și menținerea nivelurilor optime de minerale și electroliți în organism. Esențial pentru procese fiziologice precum funcționarea nervoasă, contracția musculară și reglarea pH-ului.

Susținerea hidratării: Plasma Quinton Hypertonic poate ajuta la susținerea hidratării prin furnizarea unei surse naturale de electroliți, care pot ajuta la menținerea echilibrului hidric al organismului și la hidratarea celulară adecvată.

Susținerea sistemului imunitar: Plasma Quinton Hypertonic conține minerale și oligoelemente esențiale care pot contribui la susținerea sistemului imunitar. Aceasta poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la protejarea organismului împotriva infecțiilor și a altor afecțiuni.

Susținerea echilibrului acido-bazic: Compoziția minerală a Plasma Quinton Hypertonic poate ajuta la menținerea echilibrului acido-bazic al organismului, ceea ce poate fi benefic pentru funcționarea optimă a diferitelor organe și sisteme.

Susținerea stării generale de bine: Prin furnizarea de minerale și oligoelemente esențiale, Plasma Quinton Hypertonic poate contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate și de bine, inclusiv la creșterea nivelului de energie, la susținerea sănătății sistemului nervos și la menținerea echilibrului intern al organismului.

Este important de menționat că utilizarea Plasma Quinton Hypertonic trebuie să fie însoțită de respectarea dozelor recomandate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *