Naturamag

Superalimente, sport si relaxare

Naturamag

Superalimente, sport si relaxare

Plasma Quinton Hypertonic este un supliment nutritional lichid, extras de la adâncimea de 30 de metri dintr-o zonă oceanică. Ajuta la regenerare imunitara.Este caracterizată de vortexuri de fitoplancton si zooplancton, după un protocol știitnțific stabilit de savantul francez René Quinton acum 120 de ani.

Quinton Hypertonic este apa de mare totală, naturală, oceanică.

Plasma Quinton Hypertonic
Plasma Quinton Hypertonic

Descoperit în urmă cu mai bine de un secol de renumitul biolog René Quinton, Quinton / QuintEssential este apă de mare pură recoltată din florile de plancton protejate de Laboratoarele Quinton, în conformitate cu protocoalele stricte stabilite de francezul René Quinton (1866-1925). proprietăți, furnizând minerale sterile natural, biodisponibile și complexe marine bogate în celule. Aceste protocoale asigură că produsul este de cea mai înaltă calitate și puritate.

Un fluid marin bogat în nutrienți, recoltat din adâncurile florilor oceanice bogate în plancton și sterilizat la rece pentru a-și păstra proprietățile benefice. Microfiltrat pentru puritate.
Sprijină performanța, recuperarea, mineralizarea zilnică, concentrarea și energia. *
Deoarece acest produs suferă doar sterilizare la rece, toate complexele bogate în marin își păstrează forma și potența originală.
Fiecare fiolă de 10 ml oferă 3,3% minerale și oligoelemente biodisponibile, bacteriologice pure, sterile în mod natural.
Quinton oferă din 1987 minerale pure de apă de mare de cea mai bună calitate.

Plasma Quinton Hypertonic este un supliment alimentar pe bază de apă de mare oceanică, care ajută la echilibrarea electroliților, menținând în același timp metabolismul energetic normal și reducând oboseala și oboseala. Ne menține oasele și dinții în stare bună, precum și ne ajută mușchii să funcționeze normal.

Până la 78 de minerale ionice biodisponibile – Un profil nutritiv ca niciun alt produs. Umpleți-vă celulele cu aceeași baie bogată în minerale extrem de biodisponibilă, care a hrănit viața pe pământ milioane de ani.

Reaprovizionare pură din 1887 – recoltat conform liniilor directoare originale ale lui Rene Quinton. Această soluție marină brută provine exclusiv din adâncurile înflorite ale oceanelor protejate, bogate în plancton, în largul coastei Franței și sterilizate la rece pentru a-și păstra proprietățile de vindecare.

Ce are Quinton Hypertonic de oferit?

Colaborează la funcționarea normală a sistemului nervos.
Menține procesul de diviziune celulară în stare bună.

Concentrația sa de săruri minerale și oligoelemente este mai mare decât cea a plasmei noastre din sânge.

Duplasa este hipertonică parțial diluată în timp ce varianta izotonică are aceeași concentrație de minerale și oligoelemente ca și plasma noastră sanguină.

Conținutul de săruri minerale este de 9 grame pe litru.

Cum se folosește?
Plasma Quinton Hypertonic se bea 1 până la 3 porții zilnic pe stomacul gol sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră. Odată deschis, păstrați-l în frigider cu capacul bine închis. A se utiliza în termen de 30 de zile de la deschidere. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Plasma Quinton Hypertonic

Este un produs de sinergie naturală, perfect asimilabil, care conține toate oligoelementele folosite de organism în aceleași proporții ca și mediul intern al corpului uman.

Odată ce s-a demonstrat lipsa de toxicitate a produsului său, Quinton a început studiile clinice cu oameni.

Prima persoană pe care a tratat-o ​​a fost un pacient în stadiul final al febrei tifoide.

El a injectat pacientul cu plasmă izotonică subcutanat. În dimineața următoare, pacientul s-a simțit mult mai bine și a mâncat cu poftă. Câteva zile mai târziu, a fost bine și cu adevărat salvat.

Mândru de acest rezultat, Quinton a continuat timp de patru ani, studiile sale clinice şi de cercetare şi a publicat rezultatele în diferite publicații științifice și în cartea sa “Apă de mare“, mediu organic, publicată în 1904.

Experimentele sale precum și cele ale mai multor medici interesați de metoda sa au demonstrat că regenerând cu plasmă izotonică, mediul intern sărăcit al unui pacient, din care se hrănesc celulele sale, pacientul se reînsănătoşeşte complet.

Plasma Quinton Hypertonic

Celulele pot din nou extrage din corp elementele de care au nevoie.

După câțiva ani de cercetare, Quinton a demonstrat că apa de mare nu poate fi prelevată de oriunde.

El și-a dat seama că compoziția acestei ape variază în funcție de distanța de la coastă, în funcție de climă și de vegetația marină.

Apa de mare utilizată în prezent pentru producerea plasmei este, prin urmare, luată din ocean, de la 10 metri de fund și 30 de metri de suprafață cu precauții speciale, în locuri și momente când puritatea apa este perfectă.

Este colectată din locurile cunoscute numai de laboratoarele Quinton.

Transportul este apoi efectuat într-un vehicul izotermic în mai puțin de 48 de ore către laboratorul de ambalare.

Ambalarea se face în 24 de ore în condiții de sterilitate absolută, fără contact metalic, fără creșterea temperaturii, conform protocolului original al biologului.

Plasma marină își păstrează astfel în permanență echilibrul său molecular, caracterul său de mediu viu, precum și toate oligoelementele și micronutrienții biodisponibili.

Se găsesc în această soluție coloidală naturală toate corpurile simple cunoscute în natură cu aceeași periodicitate ca și în clasificarea tabelului periodic a lui Mendeleev.

Este dublu micro-filtrat la rece, în conformitate cu Farmacopeea Europeană, fără nici un aditiv, complet natural. Acest produs nu a fost expus nici un moment, pe durata fluxului tehnologic, la căldură sau contact cu metale, conservând, astfel, potențialul sau terapeutic natural. 

Plasma Quinton Hypertonic

Quinton Hipertonic contine apă marină, extrasă din ocean, din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece. Elaborată într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

  • Conţine toate mineralele necesare pentru buna funcţionare şi regenerarea celulelor noastre
  • Permite o rehidratare eficientă la nivel celular
  • Este un modulator imunitar natural
  • Are o acțiune ponderală si infinitezimală unică, grație celor 78 de elemente conținute, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.

Plasma Quinton conţine toate mineralele necesare pentru buna funcţionare şi regenerarea celulelor noastre.

De ce să folosești Quinton Hipertonic:
– Are o acțiune ponderală și infinitezimală unică, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.

Utilizare
Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfă) se recomandă:
– Prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiază și seara), înainte de mesele principale.
– A doua lună: 2 fiole pe zi, una dimineață iar cealaltă după-amiază, înainte de masă.
– A treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun.
Plasma Quinton se recomandă a se lua cu 15-20 min înainte de masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: