Plasma Quinton Hypertonic 30 fiole – Supliment natural pentru imunitate

Cauti plasma quinton hypertonic? In cele ce urmeaza cateva informatii despre apa marina inventata de René Quinton.

Plasma Quinton Hypertonic
Plasma Quinton Hypertonic

Ce este plasma Quinton hipertonic?


Plasma Quinton, este un supliment alimentar din 30 de flacoane potabile de 10 ml cu magneziu. Fără conservanți, fără îndulcitori, fără zaharuri.

Proprietățile și beneficiile plasma Quinton hipertonic


Ajută la echilibrarea electroliților, metabolismul energetic normal și reduce oboseala și oboseala. Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și funcția psihologică.

De asemenea, contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, a mușchilor și la menținerea oaselor și a dinților în condiții normale.
Plasma Quinton Hypertonic conține magneziu care ajută la echilibrarea electroliților, metabolismul energetic normal și reduce oboseala și oboseala.
Contribuie la sinteza proteinelor, funcția musculară normală, menținerea oaselor și a dinților în condiții normale și procesul de diviziune celulară.
Este indicat mai ales atunci când se caută un supliment revitalizant cu efect rapid sau pentru a preveni uzura, înainte de a face orice efort fizic semnificativ.

Cum să luați plasma Quinton hipertonic?
Luați între 2 și 6 fiole pe zi: dimineața și la prânz, nu coincid cu mesele.

Plasma Quinton este o soluție izotonică 100% naturală de apă de mare. Este un supliment alimentar realizat din apă de mare pură, colectat din vortexuri de fitoplancton și ulterior diluat cu apă de izvor, care are o mineralizare foarte redusă. Este supus unui proces de microfiltrare rece la 0,22 microni pentru a asigura siguranța totală.

Fiolele Plasma de Quinton conțin până la 78 de elemente naturale care sunt complet biodisponibile pentru a asigura absorbția rapidă a acestora. Datorită conținutului său de clorură, ajută la o digestie mai bună, promovând producția de acid clorhidric în stomac. Mai mult, conform rezultatelor obținute într-un studiu realizat in vitro de către Departamentul de Biotehnologie al Universității din Alicante, Quinton Plasma are un potențial efect de modulare asupra principalilor biomarkeri imunologici.

Plasma Quinton este un supliment nutritiv natural, care oferă o varietate de micronutrienți anorganici, care sunt foarte valoroși pentru sănătatea generală. Plasma Quinton, așa cum s-ar ajunge să fie cunoscut, a fost folosită și de armata franceză pentru a resuscita soldații răniți în bătăliile din Primul Război Mondial și a fost atât de eficientă încât guvernul francez a înființat centre Quinton în toată țara pentru a trata oamenii, adesea copii, pentru multe boli diferite.

Plasma Quinton Hipertonic beneficii

Descoperirea lui Quinton că sângele nostru reflectă compoziția minerală a oceanelor l-a determinat să propună ideea că sănătatea poate fi definită ca starea în care fluidele noastre, inclusiv sângele, sunt în starea lor „perfectă” atunci când reflectă cel mai bine compoziția mare. Potrivit lui Quinton, boala apare atunci când acest echilibru mineral intern este perturbat. Mai mult, el a propus că fluidele interne nu sunt doar o suspensie a unui anumit amestec de minerale și apă, ci există într-un fel de stare organizată. Această stare organizată este un alt aspect al sănătății organismului.

Când fluidele noastre interne sunt în echilibru mineral perfect, în starea lor optimă organizată, suntem sănătoși. Când compoziția minerală este dezactivată sau organizația se descompune, suferim boli. Cu toate acestea, Quinton nu s-a mulțumit să propună teorii abstracte despre natura sănătății și a bolilor. El a argumentat că, dacă era corect, atunci aplicarea corectă a apei de mare ar trebui să poată readuce sănătatea unei persoane bolnave.

Quinton, cu tehnica sa de colectare a apei de mare care conțin compoziția minerală a sângelui uman dintr-un vortex bogat în nutrienți, recrea în esență rolul inimii într-o ființă umană.

Quinton știa că această apă de mare vortexată trebuie să fie microfiltrată înainte de utilizare și că tehnica de purificare trebuie să păstreze structura delicată a apei care a fost creată de vortex. El a făcut acest lucru dezvoltând o serie de filtre care eliminau totul în afară de apă, mineralele dizolvate și „efluentul” dizolvat al fitoplanctonului. Aceste două aspecte – recoltarea apei de mare din adâncurile vortexurilor oceanului și frigul, microfiltrarea apei rezultate – disting plasma Quinton de toate celelalte soluții de apă de mare care au fost produse sau vândute vreodată. Quinton nu a fost, așa cum au susținut unii, doar că a adunat o grămadă de apă de mare și a pus-o în sticle. El strângea și purifica ceea ce era probabil cel mai bun exemplu de apă structurată corespunzător pe care o știm.

Ideea de bază a lui Quinton a fost că apa purificată, mineralizată, bogată în nutrienți, structurată, stă la baza întregii vieți biologice.

Apa structurată, mineralizată, bogată în nutrienți, este baza biologică pentru toată viața. Atunci când fluidele noastre interne sunt degradate, fie de toxine, infecții, chiar și de emoții dăunătoare, apare boala. În ultimele decenii, studii independente au documentat siguranța și eficacitatea plasmei Quinton pentru tratarea afecțiunilor, inclusiv gripă, hipertensiune arterială, boala Alzheimer, disfuncții imune, diabet, obezitate, progresia aterosclerozei, hiperlipidemie și rinită alergică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: