Paducel pentru sanatatea inimii – Beneficii si proprietati

Paducelul este o plantă care a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru a susține sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular. Suplimentele de paducel sunt recunoscute pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatorii. Acestea pot oferi beneficii pentru inimă și circulația sângelui.

HOFIGAL Paducel 

Paducel 40cps Hofigal

VEZI PRET SI RECENZII

Hofigal este o companie românească specializată în produse naturiste și fitoterapie, iar paducelul este unul dintre ingredientele cheie utilizate în numeroasele lor produse destinate sănătății inimii și circulației sângelui.

Tinctura de Paducel Dacia Plant

Tinctura de Paducel, Dacia Plant, Supliment Alimentar recomandat pentru Bolile Cardiovasculare, 50 ml

VEZI PRET SI RECENZII

Tinctura de Paducel de la Dacia Plant este formulată pentru a oferi beneficiile paducelului într-o formă concentrată și ușor de administrat. Aceasta poate fi utilizată pentru susținerea sănătății inimii, reducerea tensiunii arteriale, îmbunătățirea circulației sângelui și promovarea sănătății sistemului cardiovascular în general.

Extract de Paducel, Herbal Plus

GNC Herbal Plus® Hawthorn 150mg, Extract de Paducel, 100 cps

VEZI PRET SI RECENZII

Extractul de Paducel de la Herbal Plus este formulat pentru a oferi beneficiile paducelului într-o formă concentrată și ușor de administrat. Extractul de Paducel de la Herbal Plus este un supliment alimentar care conține extract din planta paducel (Crataegus spp.).

Ceai Paducel 25dz Hofigal

Ceai Paducel 25dz Hofigal

VEZI PRET SI RECENZII

Ceaiul de la Hofigal este ambalat în pliculețe dozate individual, ceea ce face administrarea acestuia comodă și ușoară. Pentru a prepara ceaiul, trebuie să adăugați un pliculeț într-o ceașcă cu apă fierbinte și să lăsați să infuzeze timp de câteva minute.

Beneficiile consumului de paducel

Paducelul (Crataegus spp.) este o plantă folosită de secole în medicina tradițională, în special pentru susținerea sănătății inimii și a sistemului cardiovascular. Beneficiile paducelului includ:

Susținerea sănătății inimii: Paducelul este cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea inimii și de a proteja împotriva bolilor cardiovasculare. Ajută la reducerea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol, ameliorând astfel riscul de boli de inimă.

Efecte antioxidante: Paducelul conține compuși antioxidanți, cum ar fi flavonoidele, care ajută la combaterea stresului oxidativ și protejează celulele inimii împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi.

Îmbunătățirea circulației sângelui: Poate îmbunătăți circulația sângelui, ajutând la transportul eficient de oxigen și substanțe nutritive către toate părțile corpului, inclusiv inima și alte organe vitale.

Promovarea sănătății sistemului cardiovascular: Paducelul poate întări vasele de sânge și poate îmbunătăți tonusul vascular, reducând astfel riscul de hipertensiune arterială, ateroscleroză și alte afecțiuni cardiovasculare.

Susținerea funcției cardiace: Consumul regulat poate îmbunătăți funcția cardiacă, inclusiv contractilitatea inimii și ritmul cardiac, contribuind la o inimă sănătoasă și eficientă.

Efecte calmante: Unele persoane folosesc paducelul pentru a reduce anxietatea și stresul, deoarece are proprietăți ușor sedative și poate promova relaxarea.

Este important să rețineți că paducelul este disponibil sub formă de suplimente alimentare, ceaiuri sau extracte standardizate, iar efectele pot varia în funcție de dozare și de calitatea produsului. Înainte de a începe un regim de suplimentare cu paducel sau orice alt supliment, este recomandabil să discutați cu un profesionist medical, în special dacă aveți deja probleme de sănătate sau luați medicamente prescrise.