Neptune Krill Oil Tratament – pentru colesterol marit

omega 369

omega 369

Omega 369 – Neptune Krill Oil provine de la krill, mici creaturi asemănătoare creveților care trăiesc în apele oceanului foarte reci. Studiile arată că uleiul de krill ar putea avea beneficii pentru sănătate similare cu cele ale uleiului de pește.

Neptune Krill Oil - Omega 369

De ce iau oamenii ulei de krill – Omega 369?

Ulei de Krill este de 48 de ori mai puternic decat Omega 3.
Uleiul de krill conține EPA și DHA, aceiași acizi grași omega-3 din uleiul de pește, deși de obicei în cantități mai mici. Efectele uleiului de krill nu au fost cercetate la fel de amănunțit ca cele ale uleiului de pește. Dar câteva studii preliminare sugerează că uleiul de krill ar putea fi superior în anumite privințe. Uleiul de krill ar putea fi mai bine absorbit în organism decât uleiul de pește.

Un mic studiu a constatat că uleiul de krill, la fel ca omega-3 în general, ar putea îmbunătăți simptomele artritei reumatoide și ale osteoartritei, cum ar fi durerea, rigiditatea și afectarea funcțională. De asemenea, a scăzut nivelurile de proteine ​​C-reactive, un marker pentru inflamația în organism care a fost legată de boli de inimă.

În plus, uleiul de krill a ușurat simptomele sindromului premenstrual într-un alt studiu mic.

Deoarece unele studii indică faptul că acidul gras DHA poate aduce beneficii creierului unui copil în curs de dezvoltare, uleiul de krill este uneori luat de femeile însărcinate sau administrat copiilor. Experții nu recomandă acest lucru, totuși, deoarece siguranța sau eficacitatea uleiului de krill la femeile gravide și copii nu au fost dovedite.

Pe măsură ce uleiul de krill devine mai popular, unii oameni de știință sunt îngrijorați de impactul asupra mediului al recoltării pe scară largă a krilului. Krillul este o sursă importantă de hrană pentru multe animale, inclusiv balene, foci, pinguini și alte păsări.

Diferențele dintre krill și uleiul de pește sunt:

Uleiul de krill este inerent mai stabil decât uleiul de pește și nu are miros și gust de pește.
Uleiul de krill pare a fi mai bine absorbit decât uleiul de pește, dar sunt necesare mai multe studii pentru a determina dacă acest lucru se traduce prin alte beneficii pentru sănătate.
Atât uleiul de pește, cât și uleiul de krill sunt o sursă de acizi grași omega-3, predominant EPA și DHA.

Recoltarea atât a peștilor, cât și a krilului pentru uleiurile lor respective are un impact asupra mediului nostru, iar majoritatea studiilor la om nu au reușit să arate beneficii semnificative pentru sănătate.

Ce sunt acizii grași omega-3?


Acizii grași omega-3 sunt un tip de acid gras nesaturat, vital pentru funcția creierului și a nervilor. Aceștia sunt numiți „acizi grași esențiali”, deoarece nu îi putem fabrica singuri și trebuie să-i obținem din alimente

Există trei tipuri principale de acizi grași omega-3:

acid eicosapentaenoic (EPA)
acid docosahexaenoic (DHA)
acid alfa-linolenic (ALA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: