Miere de Manuka pentru e coli MGO 625+

Miere de Manuka pentru e coli – Spre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse.

Miere de Manuka pentru e coli
Miere de Manuka pentru e coli

Miere de Manuka pentru e coli

Prin actiunea sa, aceasta miere distruge stafilococul auriu si de asemenea ridica nivelul imunitatii. Este atat de eficienta, incat multi doctori din strainatate o folosesc pe post de tratament atat in combaterea stafilococului auriu, cat si in combaterea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei in combaterea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume.

Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol.

Miere de Manuka este întotdeuna crudă, nepasteurizată și nu conține organisme modificate genetic (NON-OMG). Acest tip de miere este 100% naturală, fiind utilă în tratamentul ulcerelor gastrice, infecțiilor bacteriene și problemelor cutanate.

Miere de Manuka pentru e coli are proprietăți antivirale, antibacteriene și antifungice. Întarește sistemul imunitar și protejează organismul împotriva acțiunii dăunatoare a factorilor externi.

Datorită proprietăților uimitoare antibacteriene și de vindecare, mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural.  Capacitatea mierii de Manuka de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus, Helicobacter Pylori, este mai mare decât a antibioticelor care se folosesc de obicei, de aceea prețul mierii de Manuka este destul de ridicat.

Mierea de Manuka pentru e coli este produsă din nectarul florii de Manuka, care se găsește doar în Noua Zeelandă. Deși, inițial nu s-a bucurat de popularitate din cauza gustului său specific, diferit de cel al mierii europene, odată cu trecerea anilor, a devenit din ce în ce mai căutată, mai ales în urma cercetărilor efectuate asupra compoziției și a proprietăților sale de vindecare.

Miere de Manuka pentru e coli Raw este pur și simplu mierea care a fost filtrată în mod delicat și încalzită ușor pentru a deveni cremoasă, fără a implica procesul de pasteurizare și conține în mod natural polen, ceară de albine și propolis. Spre deosebire de mierea pasteurizată, cea de la Wedderspoon conține enzime vii, iar fiecare borcan este supravegheat cu atenție de apicultorii din Noua Zeelandă.

Aceasta conține o substanță numită methylglyoxal, ceea ce o face unică printre toate tipurile de miere din lume. Substanța a fost descoperită de prof. Thomas Henle, împreună cu colaboratorii săi de la Universitatea Tehnica din Dresda. Acest compus se găsește în Mierea Manuka în cantități mai mari decât în alte produse. Henle a descris rezultatele cercetărilor sale în Molecular Nutrition & Food Research Journal în 2008.

Miere de Manuka pentru e coli beneficii

Imunitate: dureri de gat, febra, gripa si raceala, bronsita cronica, astm, sinuzita cronica, migrene, alergii, astenie, imbunatatirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sanatatea ochilor

  • Sistem digestiv: aciditate si reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabila de majoritatea ulcerelor stomacale), afectiuni gastro intestinale, paraziti intestinali, gastroenterita
  • Afectiuni bacteriene: infectii cu stafilococ auriu, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, potenteaza actiunea radioterapiei in tratarea unor forme de cancer, rinita, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplacut al gurii, eliminarea placii dentare
  • Ingrijire externa: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I si II, leziuni, cicatrici, plagi chirurgicale infectate, afectiuni parodontale, gingivita, efect anticarii, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, intepaturi insecte, herpes, iritatie scutec
  • Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, caderea parului, par uscat, matreata.

Miere de Manuka pentru e coli, antibiotic 100% natural impotriva E.coli și Stafilococ auriu

Ce este Escherichia coli (E. coli)?

E. coli este o bacterie foarte răspândita in natura, se găsește in mod normal in intestinul omului si animalelor. Majoritatea bacteriilor care aparțin acestui gen sunt inofensive, însă exista tipuri de E. coli implicate in producerea de boli diareice si alte infecții urinare. Prezenta acestei bacterii in apa poate indica poluarea acesteia si trebuie evitat consumul pentru băut sau prepararea hranei.

Miere de Manuka este un antibiotic natural, recomandat atât ca atare, cât și ca ingredient central în diferite siropuri, suplimente, creme și balsamuri. Cele mai importante două criterii de care trebuie să se țină cont în momentul alegerii acestui remediu naturist, sunt motivul pentru care se dorește folosirea mierii (menținerea unei stări de sănătate bună, întărirea sistemului imunitar, tratarea unor probleme digestive și intestinale), dar și istoricul afecțiunii ce se dorește tratată (dacă aceasta este cronică sau în faza de început, dacă s-au urmat și alte tratamente).

Această miere e utilizată de mii de ani cu rol medicinal, prezentând proprietăți antiinflamatoare și antioxidante, luptând împotriva infecțiilor stafilococice. De asemenea, are o activitate antibacteriană puternică datorită unui antiseptic natural numit peroxid de hidrogen. Combate diferite inflamații, infecții și afecțiuni.

Miere de Manuka pentru e coli

Experimental s-a evaluat dacă mierea de Manuka ar putea fi utilizată ca alternativă la antibiotice prin testarea acesteia împotriva unei bacterii rezistente la antibiotice. Escherichia coli HB101 K-12 a fost transformată pentru a obține gena rezistentă la ampicilină prin utilizarea pUC19. Efectul mierii Manuka asupra bacteriilor rezistente la antibiotice a fost evaluat prin testul Kirby-Bauer alături de antibiotice precum ampicilina și streptomicina pentru a determina dacă mierea Manuka a produs o inhibare semnificativă a creșterii bacteriene.

E. coli a fost sensibilă la toate concentrațiile de miere de Manuka, dar cea mai eficientă concentrație a fost de 20% g / v cu diametre de peste 11,00 mm. Conform rezultatelor ANOVA pentru grupul de 24 și 48 de ore, 20% g / v a fost singura concentrație care a obținut în mod constant rezultate semnificative. A fost determinată o concentrație minimă inhibitoare (CMI) pentru fiecare tratament pentru a vedea care compus antimicrobian este cel mai eficient antimicrobian. Streptomicina a fost cea mai eficientă la 64 μg / ml pentru inhibarea eficientă a creșterii bacteriilor în placa cu 96 de godeuri. Studiul a concluzionat că mierea de Manuka poate fi utilizată ca alternativă la antibiotice, dar numai în anumite concentrații.

Alte studii au relevat in urma utilizarii a două tipuri de miere de Manuka cu UMF diferit și o miere polifloră locală au fost evaluate pentru activitatea antimicrobiană împotriva Staphylococcus sp., Streptococcus sp., Listeria sp., E coli, Salmonella sp. Culturile de bulion pur au fost turnate pe agar și incubate. Fiecare tip de miere a fost observat într-un loc marcat pe agar, în așteptarea examinării zonelor de inhibare după o altă perioadă de incubație. Rezultate: Mierea comercială de Manuka are activitate antimicrobiană pentru Staphylococcus sp., E.coli și Salmonella sp., Dar nu pentru Streptococcus sp. și Listeria sp. Nu s-a observat niciun efect antimicrobian pentru mierea polifloră obișnuită. Concluzie: Folosind metoda descrisă, mierea de Manuka a dezvăluit un efect antimicrobian împotriva Staphylococcus sp., E.coli și Salmonella sp., A căror intensitate a fost direct proporțională cu UMF.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *