Miere de Manuka pentru copii MGO 300+

Miere de Manuka pentru copii este o miere cu un factor foarte mic, inseamna ca are un nivel mai scazut de MethylGlyOxal. Prin eficienta ei in tratarea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume.

Miere de manuka pentru copii

Miere de Manuka pentru copii

Mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de Manuka, un produs unic în lume, este adunată şi preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă.

Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelandă, iar din acest nectar prepară o miere de un portocaliu opac și cu gust ușor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atestă faptul că Mierea de Manuka are proprietăţi antibacteriene cu totul neobişnuite, ceea ce o califică pentru a fi folosită in scop medical.

Miere de Manuka pentru copii

Prin actiunea sa, aceasta miere distruge stafilococul auriu si de asemenea ridica nivelul imunitatii. Este atat de eficienta, incat multi doctori din strainatate o folosesc pe post de tratament atat in combaterea stafilococului auriu, cat si in combaterea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei in combaterea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume.

Miere de Manuka pentru copii are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol.

100% RAW (nepasteurizat / netratat termic)

Miere de Manuka pentru copii produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare)

Nu contine organisme modificate genetic (GMO)

Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME 

Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator

Ambalajele nu contin substante BPA

Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; 

 Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes

Uz cosmetic: riduri, acnee, par uscat.

Toata mierile de manuka raw provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande.S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka

MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. 

Mod de administrare:

Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;

Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;

Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

Componentele mierii de manuka:

Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale.

Miere de Manuka pentru copii este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka.

Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concentrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

%d blogeri au apreciat: