Miere de Manuka beneficii – Miere Manuka

Miere de Manuka beneficii multiple pentru sanatate, aceasta miere este o resursă prețioasă și delicată care necesită o manipulare și prelucrare atentă pentru a se asigura că își păstrează caracteristicile naturale speciale în timpul extracției și ambalării. Spre deosebire de multe companii de miere Manuka, Manuka Health are un proces complet de la stup la borcan, de la 20.000 de stupi la propriile instalații de extracție și prelucrare și la laboratorul intern de testare a calității. Acest lucru este esențial pentru a se asigura că mierea pe care o produce respectă standardele de calitate și siguranță a alimentelor, precum și pentru a-și menține proprietățile naturale puternice (făcându-l atât de respectat în întreaga lume).

Miere De Manuka (MGO 250+) 250gr MANUKA HEALTH

Ce este Mierea de Manuka?

Această miere rară și specială din Noua Zeelandă este făcută din nectarul plantei locale Manuka (Leptospermum scoparium). Această albină miere o colectează și o transformă delicat în miere Manuka. Este binecunoscută pentru caracteristicile sale complexe. Laudă. Este nectarul florilor de Manuka din Noua Zeelandă și contribuie la ingredientele naturale unice ale mierii de Manuka, ceea ce o face complet diferită de alte mieri. Codul QR unic de pe capacul noului nostru borcan este foarte util în asigurarea sursei și autenticității Mierei Manuka Health Manuka cumpărate.

In functie de afectiuni exista mai mlte tipuri de miere de Manuka.

  • Mierea MGO™ 100+ – Nivel de întreținere – este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.)
  • Mierea MGO™ 250+ – Nivel util – este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.
  • Mierea MGO™ 400+ – Nivel extra cu activitate ridicată – se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente.
  • Mierea MGO™ 550+ – Nivel superior cu activitate foarte ridicată – se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.
  • Mierea MGO™ 850+ Nivel ultra cu activitate extrem de ridicată – se recomandă în cazurile unor infecții care au o rezistență sporită la tratamente.

Această miere rară și specială din Noua Zeelandă este făcută din nectarul plantei locale Manuka (Leptospermum scoparium). Această albină miere o colectează și o transformă delicat în miere Manuka. Este binecunoscută pentru caracteristicile sale complexe. Laudă. Este nectarul florilor de Manuka din Noua Zeelandă și contribuie la ingredientele naturale unice ale mierii de Manuka, ceea ce o face complet diferită de alte mieri. Codul QR unic de pe capacul noului nostru borcan este foarte util în asigurarea sursei și autenticității Mierei Manuka Health Manuka cumpărate.

Acest lucru necesită manipulare și depozitare de către experți, iar testarea exactă a mierii este esențială pentru a dovedi potența, calitatea și puritatea. Regulile stricte trebuie respectate în toate etapele procesului. Testul pilot de eficacitate este pentru compușii metilglioxali (MGO). După ani de cercetare, oamenii de știință au descoperit că MGO este un compus natural cheie în mierea de Manuka, care este legată de eficacitatea sa. Manuka Health este pionierul MGO, care este un sistem de testare și evaluare a aspectului care poate oferi consumatorilor asigurarea calității. În ultimii zece ani, MGO a devenit un ghid recunoscut. Pe baza eficienței MGO pentru a ajuta consumatorii să cumpere miere de Manuka la nivel internațional.

Manuka Health este un membru mândru al asociației UMF și acum va afișa atât marcajele UMF, cât și MGO pe fața etichetelor. Marca iconică dublă hexagonală MGOTM roșie oferă conținutul specific de MGO în fiecare borcan (un indicator al potenței și puterii sale), iar marca UMF oferă o susținere suplimentară care autentifică originea din Noua Zeelandă.

Miere de Manuka beneficii

Beneficiile dovedite stiintific ale mierii de Manuka au fost studiate in vitro, in laborator, multe dintre ele pe animale, mierea folosita fiind una de calitate medicala, sterilizata special. Specialistii recomanda tratatea ranilor si infectiilor de catre un medic, mierea de Manuka putand fi utilizata ca adjuvant in procesul de vindecare (de toate persoanele care nu sunt alergice la albine), alaturi de terapiile conventionale.

Cele mai bune utilizări pentru mierea de Manuka variază de la beneficii privind tratarea durerii în gât până la utilizarea locală pe piele.

Vindecarea
Proprietățile vindecătoare ale mierii Manuka îl fac să fie o mâncare minunată generală. Are proprietăți antivirale, antimicrobiene și antibacteriene. Poate fi folosit pentru a stimula sistemul imunitar pentru a ajuta la combaterea bolilor și pentru a îmbunătăți starea pielii. De asemenea, calmează durerile în gât și poate fi utilizat extern pe tăieturi, răni și ulcere pentru a ajuta la procesul de vindecare.


Cum se utilizează mierea de Manuka pentru tratarea durerii în gât
Manuka este perfect pentru a trata și a scurta lungimea și severitatea unei dureri în gât. Combate bacteriile și virușii, stimulând în același timp sistemul imunitar. Este incredibil de liniștitor; luați o lingură îngrijită, cu apă caldă sau cu apă caldă și suc de lămâie (care nu fierbe) la debutul unei dureri în gât, pentru a preveni apariția. 


Îmbunătățește digestia
Unii experți consideră că mierea de Manuka poate îmbunătăți sănătatea intestinului și reduce balonarea. Doriți să reduceți inflamația, tulburările digestive, disconfortul abdominal sau balonarea? Manuka poate ajuta deoarece conține un pre-biotic important pentru hrănirea bacteriilor bune ale intestinului. Acest lucru ajută sistemul digestiv să se reechilibreze în mod natural.

Crește energia
În plus, mierea pură de Manuka este o bază ideală pentru a-ți da un boost de energie atunci când te simți obosit.

Mierea de Manuka ar putea trata ulcerul gastric

Efectul antibacterian al mierii de Manuka ar putea fi de ajutor in tratarea ulcerului gastric (care provoaca dureri, greata si balonare), fie el provocat de bacteria H. pylori, fie indus de consumul excesiv de alcool: studiile efectuate pe soareci cu ulcer de origine alcoolica au dat rezultate pozitive, cele pe oameni cu ulcer provocat de H. pylori nu au indicat o scadere a bacteriilor daunatoare la un consum oral zilnic. Studiile continua.

Miere de Manuka beneficii pentru lupta impotriva alergiilor

Studiile arata ca mierea de Manuka are un efect remarcabil in cazul persoanelor care sufera de alergii sezoniere, deci un consum regulat poate scadea nevoia de a apela atat de des la medicamente de profil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: