Naturamag https://naturamag.ro Superalimente, sport si relaxare Wed, 24 Feb 2021 14:38:13 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.6.2 185291756 Despre Dieta Dukan https://naturamag.ro/despre-dieta-dukan/ https://naturamag.ro/despre-dieta-dukan/#respond Wed, 24 Feb 2021 14:35:58 +0000 https://naturamag.ro/?p=1426 Ce este dieta Dukan? Această dietă a fost creată în anii 1970 de medicul francez Pierre Dukan. El a fost inspirat de un pacient supraponderal care a spus că ar putea renunța la orice mâncare pentru a slăbi, dar nu putea mânca carne. Pierre Dukan și-a publicat formula dietetică în 2000, după ce a fost convins că mulți pacienți au obținut rezultate bune după program. Cu toate acestea, nu există multe studii de calitate care să dovedească eficiența regimului Duquesne. Cu toate acestea, un studiu realizat pe un grup de femei care a urmat dieta Dukane a arătat că, după ce au consumat aproximativ 1.000 de calorii și 100 de grame de proteine ​​pe zi, au slăbit 15 kg în intervale de 8-10 săptămâni.

Dieta Dukan este o dietă proteică concepută special pentru controlul greutății și potrivită pentru cei care doresc să slăbească și să stabilizeze greutatea pentru o lungă perioadă de timp. Dieta Dukan include o dietă bogată în proteine, dar săracă în carbohidrați și grăsimi. În cele ce urmează, vor fi introduse planul de dietă, regulile dietetice și etapele specifice ale produselor permise în dieta Dukan, precum și riscurile implicate în aplicarea acestui program de slăbire.

Dieta Dukan se bazează pe 100 de alimente, proteine ​​sau legume permise. Dieta nu limitează cantitatea de alimente pe care o persoană o poate mânca, atâta timp cât meniul zilnic conține doar produsele din lista de alimente permise (produse Dukan). Dieta se concentrează pe alimente naturale, mai puțin prelucrate sau alimente industriale și încurajează exercițiile fizice zilnice. Dintre cele 100 de alimente permise, 68 sunt „proteine ​​pure” și 32 sunt legume.O persoană poate adăuga alimente suplimentare în cele patru etape ale dietei. O dietă proteică ajută la pierderea în greutate deoarece: Consumul de alimente bogate în proteine ​​poate provoca o senzație de plenitudine; Niveluri scăzute de hormon al foamei; Îmbunătățirea echilibrului glucozei în organism; Stimulează diureza.

Cele patru etape ale dietei Dukan sunt:

Faza ofensivă Prima etapă a dietei Dukan durează 2-7 zile, cu un plan de exerciții de 20 de minute în fiecare zi, dar și aport zilnic: Proteinați după voință, 1,5 linguri tărâțe de ovăz 1,5 litri de apă Scopul acestei etape este de a slăbi imediat vizibil. În acest stadiu, o persoană poate mânca oricare dintre cele 68 de alimente bogate în proteine ​​sau „proteine ​​pure” (proteine ​​de slăbit).

O dietă zilnică poate fi stabilită din surse pure de proteine: carne de vită slabă, pește, pui, ouă, soia, brânză și produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi. Pe baza de brânză și ouă degresate, maioneza Dukan poate fi preparată chiar și ca condiment. Faza de debut durează în medie 2 până la 5 zile, dar persoanele care sunt forțate să slăbească mai mult de 20 kg pot rămâne în această fază mai mult de 7 zile. Acesta este sfatul zilnic al meniului pentru faza 1: Mic dejun: brânză de vacă degresată și 1,5 linguri (9 grame) de tărâțe de grâu, scorțișoară praf și înlocuitor de zahăr, cafea sau ceai cu lapte degresat (fără zahăr, apă); Pranz: friptura de pui, taitei albi de sobolan in bulion, gelatina de slabit, apa, ceai cu gheata; Cina: friptură scăzută și creveți, gelatină, apă, cafea sau ceai decofeinizat și lapte degresat și înlocuitori de zahăr.

Faza de croazieră Durata celei de-a doua faze variază de la 1 lună la 12 luni și include: Puteți înlocui proteina pură pentru o zi și puteți mânca proteine ​​cu legume a doua zi. Luați zilnic 2 linguri de tărâțe de ovăz, Consumați 1,5 litri de apă pe zi, Faceți un plan de exerciții de 30-60 de minute în fiecare zi. Scopul acestei etape este de a asigura pierderea continuă în greutate. În timpul fazei de călătorie, 32 de tipuri de legume sunt adăugate la meniu, astfel încât o persoană poate mânca oricare dintre cele 100 de alimente naturale recunoscute. Legumele prezentate includ spanac, salată și fasole verde. Adăugați iaurt în dietă în această etapă. Din această etapă, se poate pregăti tortul Dukan și pâinea de ovăz. Durata medie a acestei faze se bazează pe fiecare ½ kilogram din plan minus 3 zile din plan.

Faza de consolidare A treia fază durează 5 zile pentru fiecare pierdere de ½ kg în faza 1 și faza 2, inclusiv: Consum nelimitat de proteine ​​și legume slabe, anumiți carbohidrați și grăsimi, O proteină pură de o zi la fiecare 7 zile (de preferință întotdeauna în aceeași zi), Luați 2,5 linguri de tărâțe de ovăz zilnic, Consumați 1,5 litri de apă pe zi, Faceți 25 de minute de mișcare în fiecare zi. Scopul fazei de consolidare este de a menține greutatea atinsă în timpul fazei de croazieră, iar dieta din această fază nu este menită să reducă greutatea. Meniul conține proteine ​​și legume nelimitate, fructe, aproximativ 50 de grame de brânză tare și două felii de pâine integrală.

Faza stabilă Durata celei de-a patra faze este incertă și include: Efectuați diferite mese conform instrucțiunilor din etapa anterioară Luați 3 linguri de tărâțe de ovăz în fiecare zi, Consumați 1,5 litri de apă pe zi, Exercițiu timp de 20 de minute pe zi. Faza stabilă durează un timp incert. Practic, pentru tot restul vieții tale. Dieta include proteine ​​pure în prima zi a săptămânii, la fel ca prima fază a dietei. În această etapă, oamenii pot mânca îndulcitori artificiali, oțet, gumă fără zahăr și condimente. Dieta recomandă utilizarea unui multivitamin cu minerale.

]]>
https://naturamag.ro/despre-dieta-dukan/feed/ 0 1426
Biomicin Forte (A15) 15cps FARES https://naturamag.ro/biomicin-forte-a15-15cps-fares/ https://naturamag.ro/biomicin-forte-a15-15cps-fares/#respond Sun, 21 Feb 2021 10:11:19 +0000 https://naturamag.ro/?p=1424 Efectul antibacterian a fost confirmat prin teste medicale de laborator. Eficiența ajunge la 98%. Uleiurile esențiale sunt cele care conferă mirosuri caracteristice plantelor. Acestea sunt izolate din matricea plantelor și sunt cele mai concentrate extracte de plante medicinale (de exemplu, 500 de grame de ulei esențial din 100 de kilograme de cimbru), deci sunt cel mai eficient remediu natural pentru multe boli.

Uleiurile esențiale sunt compuse din zeci de substanțe chimice autonome, care pot fi absorbite rapid în organism și combinate pentru a-și produce proprietățile. Astăzi, se știe că aceste ingrediente funcționează împreună printr-un efect sinergic și sunt mai eficiente decât un singur compus izolat din ulei. Acest lucru previne bacteriile să dezvolte rezistență la uleiurile esențiale, la fel ca antibioticele sintetice, care constau dintr-o singură substanță activă. Uleiul esențial are un efect antiinfecțios foarte puternic. Biomicin Forte A fost dovedit științific prin spectrul aromatic, făcându-l un substitut pentru antibiotice naturale fără efecte secundare. Poate fi utilizat pentru antibiotice clasice pentru tratarea bolilor cauzate de o varietate de agenți patogeni. Vulnerabilitate pentru persoanele cu toleranță, alergie sau rezistență

Uleiul esențial de cimbru bogat în carvacrol și timol are efecte antibacteriene, antivirale, antifungice, anti-viermi, antiinflamatori și antispastici. Conform cercetărilor, compușii uleiului volatil de cimbru acționează asupra membranei celulare a bacteriilor, reducând permeabilitatea acesteia, ducând la distrugerea acestor microorganisme. Studii recente au arătat că uleiul de cimbru poate îmbunătăți activitatea anumitor antibiotice, astfel încât legarea terapiei alogene cu cimbru natural și cimbru poate preveni rezistența bacteriană la tratament sau recurența infecției. Deoarece uleiul esențial de cuișoare este eugenol, are un efect anestezic și este utilizat pe scară largă în domeniul dentar. Studiile au arătat că are proprietăți antibacteriene cu spectru larg (împotriva bacteriilor Gram-pozitive și Gram-negative), antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatorii, antispasmodice, iritante generale și anti-nervoase.

Biomicin Forte caracteristici: – Are efect antibacterian, are un efect asupra unei varietăți de bacterii patogene (beta Streptococcus, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans) și are un efect asupra spectrului aromatic (similar cu antibioticele) Figura) a fost testată . -Substanțe antivirale -Medicamente antifungice (Candida albicans) -Anti-parazit -Antiinflamator (medicament -Anti-spasm Sugera: -Infecții ale tractului respirator (virus, gripă, sinuzită, amigdalită faringiană, traheobronșită, astm, pneumonie virală, abces bronhopulmonar) -Infecții digestive (enterocolită bacteriană, candidală sau virală, paraziți intestinali) -Infectii urogenitale (uretrita, cistita, pielonefrita, prostatita, anexita).

]]>
https://naturamag.ro/biomicin-forte-a15-15cps-fares/feed/ 0 1424
Plasma Quinton Izotonic – Supliment mineralizant 30 fiole https://naturamag.ro/plasma-quinton-izotonic-supliment-mineralizant-30-fiole/ https://naturamag.ro/plasma-quinton-izotonic-supliment-mineralizant-30-fiole/#respond Sun, 21 Feb 2021 09:37:33 +0000 https://naturamag.ro/?p=1419 De ce să folosiți Plasma Quinton izotonic: Datorită celor 78 de elemente pe care le conține, are o greutate unică și efecte infinite și are o biodisponibilitate 100% naturală la nivel intestinal și celular. Permite rehidratarea eficientă la nivel celular. Este un imunomodulator natural. Concentrația fiziologică naturală (9 ‰).

Plasma Quinton Izotonic - Supliment mineralizant 30 fiole x 10ml | Laboratories Quinton

Datorită celor 78 de elemente pe care le conține, Plasma Quinton izotonic are o valoare unică și efecte benefice infinite și are o biodisponibilitate 100% naturală la nivel intestinal și celular. Permite rehidratarea eficientă la nivel celular. Este un imunomodulator natural. Concentrația fiziologică naturală (9 ‰).

Conform unui acord științific stabilit de omul de știință francez René Quinton în urmă cu 120 de ani, isotonicul Quinton este un supliment nutrițional lichid, extras de la o adâncime de 30 de metri într-o zonă oceanică cu caracteristici vortex ale fitoplanctonului și zooplanctonului. Conform reglementărilor Farmacopeei Europene, aceasta este dublă de microfiltrare rece și complet lipsită de aditivi naturali. Produsul nu a fost niciodată expus la căldură sau la contactul cu metalul în timpul procesului, astfel că își păstrează potențialul natural de vindecare.

Aceste avantaje fac din Quinton izotonic ca supliment alimentar preferat pentru femeile însărcinate, nou-născuți și copii de 100 de ani.

Apa de mare extrasă din ocean în zona vortexului planctonului este apă rece microfiltrată și apoi amestecată cu apă minerală naturală pură cu un grad redus de mineralizare pentru a forma o substanță izotonică (0,9 ‰). Dezvoltat într-un mediu steril (G.M.P.) conform acordului inițial al fiziologului și biologului Rene Quinton. Plasma isotonică Quinton, obținută prin diluarea formei hipertonice cu 3 părți de apă pură, „soluție salină” conținând 9g sare pe litru este similară cu concentrația electrolitică a plasmei. pachet: 30 sticle x 10ml, oral. Conform ISO Clasa 5, Secțiunea 5.1.1, în conformitate cu Farmacopeea Europeană Ediția a 6-a, metoda de preparare a produselor sterile, ambalate într-o cameră controlată de aer.

]]>
https://naturamag.ro/plasma-quinton-izotonic-supliment-mineralizant-30-fiole/feed/ 0 1419
Ulei de peste, sursa bogata de acizi grasi esentiali Omega https://naturamag.ro/ulei-de-peste-sursa-bogata-de-acizi-grasi-esentiali-omega/ https://naturamag.ro/ulei-de-peste-sursa-bogata-de-acizi-grasi-esentiali-omega/#respond Fri, 19 Feb 2021 14:52:13 +0000 https://naturamag.ro/?p=1413 Acizii graşi esenţiali Omega-3 şi Omega-6 salvează vieţi” – A.L.Stoll

• Stimulați metabolismul și activitățile funcționale ale sistemului nervos, restabiliți și protejați membranele celulare și tecile din fibre nervoase, inclusiv creierul; Îmbunătățiți și mențineți memoria tuturor vârstelor și restabiliți echilibrul emoțional; • Susțineți sănătatea sistemului cardiovascular; Ajută la normalizarea colesterolului și a trigliceridelor din sânge pentru a reechilibra raportul dintre colesterolul rău (LDL) și colesterolul bun (HDL); • Un rol important în dezvoltarea sistemului nervos și imunitar; • Îmbunătățiți funcția cognitivă, atenția și memoria; • Contribuie la dezvoltarea retinei și susține funcția vizuală; • Promovați dezvoltarea normală și armonioasă a oaselor copiilor; • Influențează pozitiv tonul general.

Beneficii ulei de peste

Au fost scrise multe cărți despre uleiul de pește. După cum știm cu toții, uleiul de pește este esențial pentru o creștere sănătoasă a copiilor și o creștere sănătoasă a corpului. Uleiul de pește și beneficiile sale au o istorie de mii de ani. Încă din cele mai vechi timpuri, locuitorii regiunilor arctice și subarctice îl priveau ca pe un adevărat dar al naturii. Este utilizat în aproape toate domeniile: de la iluminat, prelucrarea pielii de animale, tratarea navelor pentru a preveni acoperirea gheții, până la utilizarea acesteia ca medicament, fie pentru oameni, fie pentru animale.

Uleiul de pește este un supliment alimentar ușor de absorbit, care conține acizi grași esențiali omega, lipide esențiale (aproximativ 60%) care sunt abundente în creier și sunt o componentă a membranelor celulare și a membranelor neuronale. Acizii grași esențiali Omega sunt obținuți numai prin aportul de alimente și pot fi utilizați pentru a completa și normaliza dieta dezechilibrată a adulților (în special a copiilor), deoarece organismul nu le poate sintetiza pentru a furniza lipide esențiale ale creierului. Conversia omega acidului în eicosanoid (o moleculă semnal puternică pentru sistemul imunitar, esențială pentru dezvoltarea creierului și transmiterea eficientă a impulsurilor nervoase) restabilește structura normală a membranei celulare (stratul dilipoproteic) și restabilește mobilitatea și funcționalitatea receptori de membrană, canale ionice.

Studii științifice recente susțin că Omega-3 este o dietă revoluționară care promovează sănătatea creierului și o armă eficientă împotriva depresiei.

După cum știm cu toții, lipidele (grăsimile) sunt cea mai concentrată formă de energie umană. În funcție de structura grăsimilor, grăsimile pot fi saturate (risc legat de bolile cardiovasculare), nesaturate (grăsimi simple sau multiple, care au multiple beneficii pentru sănătate) și trans (hidrogenate, cauza colesterolului crescut).

În ceea ce privește beneficiile uleiului de pește sau al uleiului din ficat de cod, Peter Möller a subliniat că oamenii de pe coasta de vest a Norvegiei sunt foarte bolnavi din cauza consumului frecvent de ulei de ficat de cod. Pe această bază, s-a dedicat cercetării și identificării metodelor de producere a uleiului de ficat de cod cu un gust și puritate mai bune. Prin urmare, el a dezvoltat o metodă pentru extragerea uleiului din ficat de cod proaspăt folosind abur și a solicitat un brevet, păstrând astfel nutrienții. După cum știm cu toții, uleiul de pește este foarte sănătos, deoarece este bogat în acizi grași Omega 3.

Grăsimile polinesaturate sunt grăsimi sănătoase care conțin acizi grași esențiali și pot fi ingerate numai prin alimente. Acestea joacă un rol important în reducerea proceselor inflamatorii, menținerea funcției cognitive și susținerea funcției optime a sistemului osos și articular. Cea mai sănătoasă dintre ele este structura moleculară a EPA și DHA, care sunt tipul acizilor Omega 3.

DHA (acid docosahexaenoic) este un acid gras Omega-3 cu lanț lung care se găsește în cantități mari în creier și mai precis în compoziția acelor structuri implicate în sinapse. Creierul este compus din 60% grăsime, din care 30% este DHA. Prin urmare, aportul de DHA este important pentru a menține structura normală a membranei nervoase și funcția optimă a sinapsei.Un număr mare de studii au arătat că Omega 3 are caracteristicile menținerii funcției normale a sistemului cardiovascular. În primul rând, Omega 3 acționează prin reducerea conținutului de trigliceride din sânge și prin creșterea colesterolului bun, care are un efect pozitiv asupra hipertensiunii arteriale.

]]>
https://naturamag.ro/ulei-de-peste-sursa-bogata-de-acizi-grasi-esentiali-omega/feed/ 0 1413
Spirulina pulbere raw bio https://naturamag.ro/spirulina-pulbere-raw-bio/ https://naturamag.ro/spirulina-pulbere-raw-bio/#respond Fri, 19 Feb 2021 14:38:30 +0000 https://naturamag.ro/?p=1411 Spirulina este recomandată pentru tratamentul diferitelor probleme metabolice și de sănătate a inimii, inclusiv pierderea în greutate, diabetul și colesterolul ridicat; Spirulina este, de asemenea, recomandată ca adjuvant la o varietate de boli mentale și emoționale, inclusiv anxietate, stres, depresie și concentrare (ADHD). Spirulina este o microalgă albastră-verde, una dintre cele mai vechi forme de viață de pe pământ. Spirulina este cunoscută sub numele de „superaliment”. Este atât de bogată în substanțe nutritive încât se hrănește cu apă, încât aceste alge pot susține funcționarea normală a corpului uman. Spirulina conține 60-70% proteine ​​pure, cu toți cei opt aminoacizi esențiali (izoleucină, leucină, lizină, metionină, fenilalanină, treonină, triptofan și valină), poate menține o sănătate optimă.

Alți nutrienți valoroși includ: acidul γ-linoleic, care poate reduce colesterolul LDL rău (lipoproteine ​​cu densitate mică și previne bolile cardiovasculare), ficocianina (o substanță care inhibă formarea cancerului de colon) și niveluri ridicate de β-caroten, mai mult decât morcovii și spanac, acid arahidonic, vitamina B12, fier, clorofilă și acid nucleic ARN și ADN. Pe lângă vitamina B12, spirulina conține și vitaminele D, E, K, calciu, crom, cupru, iod, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu și zinc.

Ce este spirulina? Spirulina plantează alge verzi. Forma sa de existență provine din cele mai primitive forme de viață de pe pământ. Reprezintă alimente complete și suplimente alimentare complete. Spirulina este folosită de sute de ani datorită nutrienților din compoziția sa și calității ridicate a vieții. În zilele noastre, spirulina este cultivată organic la o scară din ce în ce mai mare și este bine cunoscută în întreaga lume pentru beneficiile sale ca aliment.

Spirulina oprește malnutriția Având în vedere conținutul său nutritiv ridicat, oamenii de știință care studiază malnutriția s-au arătat interesați de spirulină. Mai multe studii au studiat efectele suplimentelor sale asupra persoanelor subnutrite, inclusiv a femeilor însărcinate și a copiilor cu anemie subnutriți în țările în curs de dezvoltare unde ratele sărăciei sunt ridicate (potrivit unei revizuiri publicate în International Journal of Medical Research în 2017)

Studiul a arătat că, comparativ cu persoanele care au primit doar suplimente regulate de vitamine și minerale, greutatea și înălțimea au crescut, nivelurile de feritină și fier, precum și nivelurile de hemoglobină au fost semnificativ îmbunătățite. Un studiu din 2015 realizat de The Nutrition Journal asupra persoanelor subnutrite seropozitive din Camerun a arătat rezultate pozitive similare. Site-ul web JSW Energy raportează că malnutriția copiilor mici, a femeilor însărcinate și a mamelor care alăptează a fost redusă cu 46%, iar cercetările științifice sunt efectuate pentru a înțelege mai bine efectele programului.

Pulberea de Spirulina conține nu numai proteine ​​vegetariene și vitamina B12, ci și alți nutrienți principali: acizi grași esențiali, ficocianină (ajută la absorbția fierului în organism), clorofilă (poate curăța și detoxifica corpul și ajuta la eliminarea metalelor grele), β- Caroten (conținutul în spirulină este de 10 ori mai mare decât cel din morcov) și antioxidanți. De mai bine de 30 de ani, pulberea de spirulină a fost suplimentul numărul unu pentru vegetarieni. Spirulina este mai bogată în proteine ​​decât carnea de vită sau chiar soia.

Multe studii privind efectul spirulinei asupra colesterolului și trigliceridelor (sau efectul scăderii lipidelor din sânge) au descoperit că spirulina este benefică. Potrivit unui rezumat publicat în Anuarul Nutriției și Metabolismului, la sfârșitul studiului, colesterolul persoanei tratate a fost semnificativ mai mic. La sfârșitul experimentului, nivelurile medii de trigliceride, colesterol total și colesterol LDL (lipoproteine ​​cu densitate mică) potențial dăunătoare au scăzut. Acum, medicii își dau seama că bolile de inimă nu sunt doar o boală a colesterolului și a trigliceridelor, ci și o boală inflamatorie cronică a spirulinei, afectează procesul inflamator și antiinflamator și reduce riscul de oxidare.

Cercetare continuă a Spirulinei Cercetările medicale sunt în curs de desfășurare pentru a determina impactul general al spirulinei asupra infecțiilor virale, vindecarea rănilor și sistemul imunitar și caută dovezi pentru a determina dacă suplimentele cu spirulină pot ajuta la digestie sau pot reduce greutatea, memoria, anxietatea sau depresia. Cercetările trebuie să arate că spirulina are un efect asupra nivelurilor de energie și a secvenței de timp Se recomandă studierea sursei de spirulină în supliment pentru a asigura creșterea sa sigură și pentru a efectua testarea toxinei. De asemenea, este recomandat să purtați o discuție personalizată cu un medic pentru a obține rezultate și a interfera cu alte tratamente. Spirulina poate fi consumată sub formă de pulbere, sub formă de capsulă și trebuie să fie crudă, organică / organică, cu pereți rupți. Din rețete încercate de consumatorii de produse originale / vegane

]]>
https://naturamag.ro/spirulina-pulbere-raw-bio/feed/ 0 1411
Sampon cu Bicarbonat, Urzica, Mesteacan si Castane 200ml https://naturamag.ro/sampon-cu-bicarbonat-urzica-mesteacan-si-castane-200ml/ https://naturamag.ro/sampon-cu-bicarbonat-urzica-mesteacan-si-castane-200ml/#respond Thu, 18 Feb 2021 15:01:16 +0000 https://naturamag.ro/?p=1408 Sampon cu Bicarbonat, Urzica, Mesteacan si Castane 200ml

Prin hrănire și hidratare, fosfolipidele pot forma un film protector și pot restabili funcția de barieră a pielii, iar proprietățile sale anti-iritante pot ameliora mâncărimea. Extractele naturale de castan, mesteacăn și urzică au efecte antiinflamatoare puternice, întăresc rădăcinile și previn căderea părului. Capetele despicate sunt semnificativ reduse, iar sebumul natural este echilibrat. De la rădăcini până la vârfuri, bicarbonatul de sodiu conferă părului strălucire și volum de lungă durată.

Ceta Sampon Bicarbonat urzica mesteacan si castane 200 ml

praf de copt: • Tratați orice formă de iritație a pielii • Elimină mirosurile neplăcute • Curățați porii și îndepărtați eritemul • Reduceți sebumul și echilibrați producția naturală de sebum • Reglați PH • Are efect bactericid și restricționează creșterea bacteriilor •Deodorant

Sampon cu Bicarbonat, Urzica, Mesteacan si Castane 200ml

Fosfolipide: • Există în structura membranei celulare și joacă un rol în reglarea schimbului între compartimentele intracelulare și extracelulare și activarea sistemului enzimatic la nivelul membranei • Datorită ingredientelor sale specifice, fosfolipidele pot contracara efectele nocive ale detergenților protejând bariera naturală a pielii sau formând un film protector care aderă la întreaga sa suprafață • Mențineți umiditatea pielii și echilibrul natural al lipidelor • Ajutați la reglarea pH-ului, tratați iritarea pielii și eliminați eritemul Extract de urzică: • Ajutați la regenerarea rădăcinilor și a părului • Echilibrați secreția naturală de sebum • Preveniți mătreața și căderea părului Extract de mesteacăn: • Întăriți și regenerați rădăcinile • Stimulați creșterea părului • Combateți mătreața

Extract de castane: • Tonic capilar pentru activarea circulației sanguine a scalpului

]]>
https://naturamag.ro/sampon-cu-bicarbonat-urzica-mesteacan-si-castane-200ml/feed/ 0 1408
Miere Manuka Health https://naturamag.ro/miere-manuka-health/ https://naturamag.ro/miere-manuka-health/#respond Sat, 13 Feb 2021 13:16:58 +0000 https://naturamag.ro/?p=1379 Mierea de Manuka este o resursă prețioasă și delicată care necesită o manipulare și prelucrare atentă pentru a se asigura că își păstrează caracteristicile naturale speciale în timpul extracției și ambalării. Spre deosebire de multe companii de miere Manuka, Manuka Health are un proces complet de la stup la borcan, de la 20.000 de stupi la propriile instalații de extracție și prelucrare și la laboratorul intern de testare a calității. Acest lucru este esențial pentru a se asigura că mierea pe care o produce respectă standardele de calitate și siguranță a alimentelor, precum și pentru a-și menține proprietățile naturale puternice (făcându-l atât de respectat în întreaga lume).

Ce este Mierea de Manuka?

Această miere rară și specială din Noua Zeelandă este făcută din nectarul plantei locale Manuka (Leptospermum scoparium). Această albină miere o colectează și o transformă delicat în miere Manuka. Este binecunoscută pentru caracteristicile sale complexe. Laudă. Este nectarul florilor de Manuka din Noua Zeelandă și contribuie la ingredientele naturale unice ale mierii de Manuka, ceea ce o face complet diferită de alte mieri. Codul QR unic de pe capacul noului nostru borcan este foarte util în asigurarea sursei și autenticității Mierei Manuka Health Manuka cumpărate.

Această miere rară și specială din Noua Zeelandă este făcută din nectarul plantei locale Manuka (Leptospermum scoparium). Această albină miere o colectează și o transformă delicat în miere Manuka. Este binecunoscută pentru caracteristicile sale complexe. Laudă. Este nectarul florilor de Manuka din Noua Zeelandă și contribuie la ingredientele naturale unice ale mierii de Manuka, ceea ce o face complet diferită de alte mieri. Codul QR unic de pe capacul noului nostru borcan este foarte util în asigurarea sursei și autenticității Mierei Manuka Health Manuka cumpărate.

Acest lucru necesită manipulare și depozitare de către experți, iar testarea exactă a mierii este esențială pentru a dovedi potența, calitatea și puritatea. Regulile stricte trebuie respectate în toate etapele procesului. Testul pilot de eficacitate este pentru compușii metilglioxali (MGO). După ani de cercetare, oamenii de știință au descoperit că MGO este un compus natural cheie în mierea de Manuka, care este legată de eficacitatea sa. Manuka Health este pionierul MGO, care este un sistem de testare și evaluare a aspectului care poate oferi consumatorilor asigurarea calității. În ultimii zece ani, MGO a devenit un ghid recunoscut. Pe baza eficienței MGO pentru a ajuta consumatorii să cumpere miere de Manuka la nivel internațional.

Manuka Health este un membru mândru al asociației UMF și acum va afișa atât marcajele UMF, cât și MGO pe fața etichetelor. Marca iconică dublă hexagonală MGOTM roșie oferă conținutul specific de MGO în fiecare borcan (un indicator al potenței și puterii sale), iar marca UMF oferă o susținere suplimentară care autentifică originea din Noua Zeelandă.

Vezi beneficii suc de Aronia presat la rece

]]>
https://naturamag.ro/miere-manuka-health/feed/ 0 1379
Pompa de san manuala Philips Avent Natural SCF330/13 https://naturamag.ro/pompa-de-san-manuala-philips-avent-natural-scf330-13/ https://naturamag.ro/pompa-de-san-manuala-philips-avent-natural-scf330-13/#respond Fri, 12 Feb 2021 13:56:47 +0000 https://naturamag.ro/?p=1377 Pompa de san Philips Avent Natural SCF330 / 13 are un design unic, astfel încât, chiar dacă stați în poziție verticală, laptele poate curge direct din sân în sticlă. Aceasta înseamnă că puteți sta mai confortabil atunci când utilizați pompa: nu este nevoie să vă aplecați înainte pentru a vă asigura că tot laptele ajunge la sticlă. O stare confortabilă de relaxare și relaxare atunci când utilizați pompa ajută în mod natural la colectarea laptelui mai ușor.

Pompele Philips Avent Natural SCF330 / 13 pot fi utilizate cu alte produse de hrănire din seria Philips Avent, inclusiv sticle clasice de lapte și recipiente de depozitare a laptelui. Philips AVENT oferă, de asemenea, o varietate de accesorii pentru îngrijirea sânilor, pentru a vă ajuta să alăptați mai mult și mai confortabil..

Utilizați același recipient pentru a colecta, păstra laptele și hrăni laptele pentru copii. Ideal pentru depozitare la frigider sau congelator

Pompa Philips Avent Natural SCF330 / 13 are un design compact pentru poziționarea ușoară a sânilor. Mânerul său de formă ergonomică este confortabil de ținut și oferă control complet în timpul utilizării. Datorită dimensiunilor reduse și greutății reduse, pompa este ușor de depozitat și transportat și poate fi utilizată cu precauție în timpul călătoriei.

Perna moale de masaj stimulează ușor fluxul de lapte, permițându-vă să stați confortabil fără să vă aplecați înainte. Pompa de sân manuală Philips Avent are foarte puține piese și este ușor de asamblat, utilizat și curățat. Ușor și compact, este ușor să colectați lapte din mers.

 • Ușor de utilizat oricând, oriunde Pompa de san cu perna de masaj moale
 • Include 3 containere de depozitare Suzetă super moale pentru nou-născuți
]]>
https://naturamag.ro/pompa-de-san-manuala-philips-avent-natural-scf330-13/feed/ 0 1377
Hidraderm Tratament pentru piele deshidratata, crapata 50 ML https://naturamag.ro/crema-hidratanta-pentru-pielea-uscata-si-deshidratata/ https://naturamag.ro/crema-hidratanta-pentru-pielea-uscata-si-deshidratata/#respond Wed, 27 Jan 2021 12:17:35 +0000 https://naturamag.ro/?p=1367 Cremă hidratantă pentru pielea uscată și deshidratată

Hidraderm - Tratament pentru piele deshidratata, crapata - 50 ML
Cremă hidratantă pentru pielea uscată și deshidratată
 • Crema Hidraderm asigură o hidratare intensă și de lungă durată
 • Calmează pielea iritată și oferă confort tenului
 • Îmbunătățește elasticitatea pielii
 • Prezintă importante proprietăți emoliente
 • Împiedică pierderea apei transepidermice
 • Textură lejeră ce pătrunde rapid în piele
 • Absorție imediată și întindere ușoară
 • Efect catifelant și emolient
 • Nu lasă urme albe și este rezistentă la apă
 • Nu îngrașă tenul și nu obturează porii

De ce să folosești HIDRADERM?

Pentru că cel mai important aspect de care trebuie să ții cont pentru a avea o piele frumoasă și sănătoasă este să îi oferi zilnic tot ceea ce are nevoie pentru a-și păstra echilibrul și integritatea filmului hidro-lipidic. Iar hidratarea zilnică a pielii reprezintă unul dintre factorii primordiali al unui ritual de îngrijire corect.

Ai grijă de pielea ta în fiecare zi și oferă-i toate atențiile de care are nevoie pentru a radia de frumusețe și luminozitate!

 • Principiu activ emolient de ultimă generație, 100% natural, capabil să îmbunătățească funcția de barieră a pielii prin reducerea pierderii de apă transepidermică
 • Garantează o hidratare intensă, cu efect imediat și de lungă durată, datorită capacității de a împiedica evaporarea apei de la nivelul epidermului
 • Este bio-compatibil cu organismul uman și are o capacitate ridicată de penetrare, promovând astfel funcția de reparare a pielii
 • Testat dermatologic prin studiu clinic și eco-certificat

Untul de Shea (Karité)

 • Unt de origine vegetală, cu un conținut bogat în acizi grași și steroli (acid oleic, palmitic, linoleic și stearic), vitamine (A, E, D și F), antioxidanți naturali (catechine) și esteri ai acidului cinamic
 • Stimulează regenerarea celulară și producția de colagen
 • Prezintă importante proprietăți hidratante, nutritive și emoliente
 • Accelerează procesul de reparare al pielii și favorizează cicatrizarea
 • Hrănește pielea în profunzime și o protejează de factorii de mediu și de razele UV
 • Acțiune antioxidantă datorată catechinelor
 • Proprietăți antiinflamatoare și calmante grație acidului cinamic

Untul de Cacao (Ulei de Theobroma)

 • Ulei de natură vegetală bogat în acizi grași (acid oleic, linoleic, stearic, palmitic, arahidonic), vitamine (E și K), minerale (calciu, zinc, magneziu și potasiu) și antioxidanți (polifenoli și flavonoide)
 • Îmbunătățește funcția de barieră a pielii, conferindu-i rezistență și prevenind deshidratarea
 • Ajută la menținerea integrității filmului hidro-lipidic
 • Prezintă importante proprietăți nutritive, emoliente, reparatoare și antioxidante
 • Încetinește procesul de îmbătrânire cutanată și menține elasticitatea pielii

Cremă hidratantă pentru pielea uscată și deshidratată cu Vitamina E

 • Acțiune anti-oxidantă excelentă
 • Protejează pielea împotriva radicalilor liberi și a factorilor exogeni
 • Încetinește îmbătrânirea celulară
 • Promovează producția de colagen la nivelul dermului
 • Regenerează pielea și o hrănește intens
]]>
https://naturamag.ro/crema-hidratanta-pentru-pielea-uscata-si-deshidratata/feed/ 0 1367
Altrient C Vitamina C Lipozomală 1000mg https://naturamag.ro/altrient-c-vitamina-c-lipozomala/ https://naturamag.ro/altrient-c-vitamina-c-lipozomala/#respond Tue, 26 Jan 2021 15:44:54 +0000 https://naturamag.ro/?p=1365 Altrient C vitamina C lipozomală pentru absorbție maximizată 

Altrient C (30 pliculete), LivOn Labs
Altrient C Vitamina C Lipozomală

Altrient C vitamina C 1000mg lipozomală

 • vegan și non GMO; fără gluten, drojdie, grâu, urme de carne, lapte, hexan, proteină din soia sau coloranți; concentrație mare de fosfatdilcolină;
 • mono-doze pentru a evita oxidarea;
 • ușor de administrat și efect imediat;
 • nu produc disconfort gastric.

Beneficii Altrient C Vitamina C Lipozomală

Vitamina C contribuie la:

 • întărirea sistemului imunitar;
 • scăderea colesterolului;
 • metabolizarea proteinelor;
 • creșterea absorbției de fier în intestin;
 • protejarea țesuturilor și celulelor împotriva radicalilor liberi/stresului oxidativ;
 • formarea colagenului pentru o piele sănătoasă și radioasă,
 • vase de sânge curate, oase și cartilaje puternice.

Vitamina C 1000mg lipozomală, dezvoltată de liderii mondiali în tehnologia formulării lipozomale – LivOn Labs, produs recomandat de Ligia Pop. Altrient® C este soluția perfectă datorită metodei dovedite științific de incapsulare lipozomală a vitaminei C.

Această metodă de livrare a nutrienților direct la nivel celular, prin încapsularea nutrientului într-o bulă microscopică de fosfolipide, protejându-l de elementele distructive din sistemul digestiv este cea mai eficientă metodă de asigurare a necesarului de vitamina C.

Compoziție / Prospect- DOAR 5 INGREDIENTE ESENTIALE

 • Vitamina C (ascorbat de sodiu) 1000 mg,
 • fosfolipide din lecitină de soia 1000 mg,
 • apă deionizata,
 • etanol,
 • acid citric (regulator de aciditate).

Nu conține:

 • coloranți sau arome sintetice,
 • zahăr,
 • amidon,
 • organisme modificate genetic,
 • derivați din carne și lapte, grâu, gluten, drojdie.

Administrare Altrient C Vitamina C Lipozomală

Un pliculeț odată sau de două ori pe zi. Tăiați sau rupeți capătul crestat al pliculetului și stoarceți conținutul în 30-60 ml de apă sau băutură preferată rece și consumați pe stomacul gol cu minim 15 minute înainte de masă. Conținutul pliculetului nu se va dizolvă în apă.

Nu se administrează copiilor și femeilor în perioada de sarcină și alăptare.

Producător: LivOn Laboratories, Inc. USA

Conţinut: Cutie cu 30 pliculete a 5,7 ml

Ce este tehnologia Lypo-Spheric™?

Suplimentele nutritive tradiționale cum sunt capsulele, comprimatele, pulberile și chiar și o serie de nutrienți din alimentația zilnică nu sunt absorbite eficient de organism. Parte din ele se pierde fără să ajungă la celule unde este nevoie. Sistemul de absorbție Lypo-Spheric™ patentat de LivOn Labs maximizează absorbția nutrienților prin utilizarea lipozomilor. Lipozomii sunt micro-sfere umplute cu lichid alcătuite din fosfolipide esențiale. Această structură lipozomală nu doar protejează nutrienții activi de-alungul tubului digestiv, dar permite lipozomilor să livreze în totalitate nutrienții către celulele organismului. În doar câteva minute de la administrarea suplimentelor încapsulate Lypo-Spheric™ lipozomii încărcați cu nutrienți întră în sistemul circulator sanguin intacți și eliberează nutrienții direct celulelor.

Tehnologia de incapsulare Lypo-Spheric™ patentată de LivOn Labs oferă cel mai înalt grad de absorbție a nutrienților pe cale orală, surclasând toate celelalte formulări ale suplimentelor. Diferența este în absorbție! Luați-vă vitaminele încapsulate cu tehnologia Lypo-Spheric™!

Calitate premium de la LivOn Labs – suplimentele lipozomale de la LivOn Labs

 •         gama Altrient are în compoziție ingrediente de cea mai înalta calitate;
 •         fiecare ingredient este testat în fiecare etapă din ciclul de producție;
 •         formule unice care asigură stabilitatea și eficiența lipozomilor;
 •         formule sigure, pure
 •         fără zahăr și fără aditivi artificiali;
 •         vegan și non GMO; fără gluten, drojdie, grâu, urme de carne, lapte, hexan,proteină din soia sau coloranți; concentrație mare de fosfatdilcolină;
 •         mono-doze pentru a evita oxidarea;
 •         ușor de administrat și efect imediat;
 •         nu produc disconfort gastric.

Nutrienții încorporati  în lipozomi asigură o biodisponibilitate de până la 99% asigurând livrarea lor acolo unde organismul are mai mare nevoie de ele, la nivel celular. Formularea lipozomală este capabilă să protejeze nutrienții încorporați de efectele oxidative ale sucurilor digestive asigurând o biodisponibilitate excelență.

Întrebări frecvente Altrient C Vitamina C Lipozomală

 1. În ce momente ale zilei este cel mai bine de administrat produsele Altrient®?

Aceste produse nu trebuiesc luate într-un moment anume al zilei dar, totuși, noi recomadăm administrarea lor dimineața și/sau în prima parte a după-amiezii. Dacă se administrează în partea a doua a după-amiezii, efectul lor poate cauza prea multă energie ce vă poate afecta programul de somn. Vă recomandăm, de asemenea, să luați produsele pe stomacul gol, astfel încât să se asigure un aport maxim și rapid în fluxul sanguin.

 1. Care este doză zilnică recomandată pentru produsele Altrient®?

Doză recomandată pentru fiecare produs Altrient® este de un plic, o dată sau de două ori pe zi. Recomandăm consultarea medicului de familie înainte de administrarea unor doze mai mari decât cele recomandate. Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele Altrient® nu se recomandă pentru prevenirea, vindecarea sau tratarea de boli sau a anumitor stări de sănătate. Dacă aveți o anumită problemă de sănătate, vă recomandăm consultarea medicului de familie care are competența de a vă indica tratamentul medical specific problemei dvs.

 1. Produsele  Altrient® se administrează  pe stomacul gol?

Recomandăm administrarea produsului pe stomacul gol pentru a fi preluat  mai rapid în fluxul sanguin. Chiar dacă se administrează în timpul mesei sau după mese, produsul se va absorbi în totalitate de către organism. În cazul persoanelor predispuse la scăderi ale nivelului de zahăr din sânge, se recomandă administrarea produsului Altrient®B chiar înainte de gustare sau înaintea meselor. Se recomandă evitaea substanțelor hipoglicemice, cum ar fi, de exemplu, cafeina.

 1. Pot să iau produsele Altrient® în același timp?

Da, produsele Altrient®se pot administra în același timp.

 1. Există suplimente sau medicamente care nu ar trebui adminstrate împreună cu produsele  Altrient®?

Produsele Altrient® conțin substanțe nutritive de mare potență care nu trebuie să interfereze cu alte suplimente alimentare obișnuite atunci când sunt administrate de către o persoană sănătoasă. Dacă luați alte suplimente alimentare, vă recomandăm să  consultați mai întâi medicul dvs înainte de a adăuga suplimente Altrient® în regimul dvs. Este posibil ca produsele să interfereze cu anumite medicamente. De exemplu, vitamina C, sub orice formă, poate diminua efectul warfarinei. Recomandăm tuturor celor care iau aceste medicamente să își administreze vitamina C sau orice alt antioxidant numai sub îndrumarea medicului; astfel, prelungirea timpului de protrombină va fi posibilă. Dacă vă aflați în timpul unui tratament medicamentos, va recomandăm să consultați medicul sau farmacistul înainte de a lua oricare dintre  suplimentele Altrient®. Vă recomandăm, de asemenea, să vă adresați medicului dvs înainte de a lua Altrient R-ALA dacă luați medicamente care scad glucoza sau dacă luați tratament pentru hipo sau hiper-tiroidă.

 1. Lecitina din floarea soarelui este mai sigură decât lecitina din soia?

Majoritatea produselor fitochimice din soia se găsesc și în semințele de floarea soarelui care reprezintă sursă de lecitină din floarea-soarelui. Ca și boabele de soia, semințele de floarea-soarelui sunt cunoscute ca având inhibitori de protează, fitati (acid fitic), saponine, izoflavoni, oxalati și multe altele. Nu am găsit nicio dovadă că lecitina de soia sau cea de floarea-soarelui ar fi  nesigure. Lecitina din floarea-soarelui este o sursă minunată de fosfolipide; nu va conține aceleași cantități de substanțe fitochimice ca întreagă sămânța de floarea-soarelui. Același lucru este valabil și pentru lecitina din soia de bună calitate și pentru fosfolipidele purificate extrase din lecitina de soia – acestea nu vor conține niciodată aceleași cantități de substanțe fitochimice pe care le conțin boabele brute de soia.

 1. Produsele Altrient® contin și proteină din soia?

În aceste produse folosim fosfolipide esențiale (EPL), care sunt fabricate din lecitină de soia nemodificată genetic. Practic, întreagă proteină de soia, (care îngrijorează persoanele alergice la această substanță), este eliminată din aceste fosfolipide în timpul procesului de extracție. Deși nu putem garanta că produsele noastre nu conțin urme de proteine din soia, efectuăm, în mod obișnuit, teste ADN pe fiecare produs în diferite laboratoare independente. Până în prezent, nici un laborator nu a detectat urme de proteine de soia în produsele noastre.

 1. Ar trebui să consult medicul meu înainte de a lua produsele Altrient®?

Vă recomandăm să consultați un medic specialist înainte de a începe orice program de dietă, de exerciții sau de administrare de suplimente, cât și înainte de a lua orice medicament sau dacă bănuiți că aveți o problema de sănătate. De asemenea, trebuie să va adresați medicului dumneavoastră înainte de a începe un program de administare de suplimente care includ orice formă de vitamina C dacă aveți hemocromatoză, anemie hemolitică, deficiență de G6PD, dacă știți că aveți probleme cu rinichii sau dacă aveți insuficiență renală cât și dacă utilizați în prezent un anticoagulant de sânge cum ar fi warfarină.

 1. Produsele Altrient® sunt recomandate pentru femeile însărcinate sau pentru cele care alăptează ?

Întrucât produsele Altrient® conțin substanțe nutritive vitale atât pentru sănătatea mamei cât și a copilului, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma suplimentele Altrient® în timpul sarcinii sau alăptării.

 1. Produsele Altrient® sunt recomandate pentru copii ?

Produsele Altrient® sunt concepute pentru adulți. Adresați-vă medicului copilului dvs înainte de a-i administra copilului un produs Altrient®.

 1. Produsele Altrient® sunt recomandate pentru animalele de companie?

Produsele Altrient® au formule concepute pentru oameni. Unii dintre clienții noștri au ales să suplimenteze alimentația animalelor de companie cu Altrient® C și GSH și s-au obținut rezultate pozitive. Vă recomandăm să consultați medicul veterinar înainte de a începe orice program de dietă cu suplimente pentru animalele dvs de companie.

 1. De ce produsele Altrient® nu se dizolvă în apă ?

Lipsa de solubilitate este cea care face lipozomii să fie impermeabili la acizii gastrici și la sarurile biliare. De asemenea, lipsa de solubilitate le oferă ecestora acces rapid și ușor în fluxul sanguin și le permite să gliseze alături de membranele celulare în timp ce transportă, rapid și în siguranță, substanțele nutritive până la destinația urmărită.

 1. Se pot amesteca produsele Altrient® într-un mixer sau blender ?

Nu recomandăm amestecarea niciunuia dintre produsele Altrient® în mixer sau blender. Suplimentele Altrient® sunt încapsulate în lipozomi. Deși aceste capsule mici sunt impermeabile la sucurile digestive și protejează conținutul lor valoros împotriva degradării cauzate de oxidanți, ele se pot deteriora la căldură sau dacă sunt agitate puternic.

 1. Pot să amestec produsele Altrient® în băuturi calde cum ar fi în cafea sau ceai ?

Nu recomandăm amestecarea produselor Altrient® în băuturi calde cum ar fi cafeaua sau ceaiul. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să înghițiți produsul cu o băutură rece.

 1. Mai pot folosi un produs dacă acesta a stat o perioada de timp în frig sau la temperaturi ridicate ?

Sigur că da! Produsele Altrient® au fost testate privind modificările de consistentă și concentrație a ingredientelor la temperaturi de -20° C și de +40°C. Chiar dacă se depozitează la -20°C, ingredientele active vor rămâne eficiente timp de cel puțîn 2 luni; însă integritatea lipozomilor poate fi deteriorată atunci când produsul este înghețat mai mult de 2 luni. Iar dacă produsul se depozitează la 40°C, ingredientele active vor rămâne eficiente timp de 1-2 luni.

 1. Produsele Altrient® conțin ingrediente modificate genetic (GM) ?

 Nu ! Toate produsele Altrient®sunt 100% nemodificate genetic.

 1. De ce în toate produsele Altrient® s-au folosit conservanți?

Conservanții sunt utilizați în produsele noastre pentru a preveni creșterea bacteriilor dăunătoare și a mucegaiului. Folosim conservanți care se potrivesc cel mai bine pentru fiecare formulă în parte. De asemenea, folosim doar cantitatea minimă necesară pentru a vă oferi produse sigure și eficiente.

 1. În ambalajul produselor Altrient® se folosește folie de protecție ?

Plicul de Altrient® este compus dintr-un material de argint, laminat cu două straturi de polietilenă pentru a asigura o barieră între stratul de folie și produsul lichid. Această barieră protejează produsul împotriva eventualelor scurgeri de lichid cât și împotriva pătrunderii de oxigen sau de umiditate.

 1. Se mai poate utiliza Altrient® C dacă pliculețele sunt bombate?

 Da! Este posibil ca plicurile să de umfle deoarece aerul latent din procesul de umplere tinde să se extindă în timp. Însă acest lucru nu afectează calitatea produsului.

 1. Cum pot identifica un supliment cu lipozomi „legitim” încapsulați?

Cercetarea celor mai bune tehnici de formulare și a proceselor de fabricare a suplimentelor încapsulate în lipozomi a însemnat ani întregi de muncă din partea noastră. Lucrăm cu experții de top din țară în domeniul lipozomilor și aceștia pot evalua calitatea unui produs lipozomal prin analiza ingredientelor, a dimensiunilor particulelor și a testelor de eficientă a încapsulării lipozomilor. Deci, ca și parte a cercetării noastre în curs de desfășurare, noi analizăm fiecare supliment lipozomic pe care îl experimentăm.

]]>
https://naturamag.ro/altrient-c-vitamina-c-lipozomala/feed/ 0 1365