Drenacel pentru slabire – Formula speciala cu 7 ingrediente active

Drenacel pentru slabit

Drenacel pentru slabit

Drenacel este un supliment alimentar natural și vegetarian, care vă va oferi beneficiile l-carnitinei, a oțetului de mere și a ceaiului verde. Aceștia sunt compuși naturali care contribuie la sănătatea sistemului digestiv și a funcției celulare, fiind extrem de utili pentru a accelera metabolismul organismului și a stimula pierderea în greutate într-un mod sănătos.

Drenacel pentru slabire
Drenacel- Supliment pentru slabit

MARNYS® Drenacel este un amestec de concentrate puternice de suc de ananas, mere, papaya și grapefruit combinate cu ingrediente naturale care s-au dovedit eficiente: L-carnitină, oțet de mere și ceai verde și care facilitează o formă optimă.

MARNYS® Drenacel cu ingrediente sinergice care oferă următoarele proprietăți:

MARNYS® Drenacel conține tartrat de L-carnitină care furnizează 66% L-carnitină certificat de Drug Master File (DMF), care garantează calitatea, siguranța, stabilitatea și puritatea materiei prime. L-carnitina este o moleculă găsită în mod natural și foarte concentrată în mușchi (mai mult de 95% din carnitina totală), jucând un rol esențial în metabolismul energetic al organismului, în special în transferul acizilor grași în celule pentru β-oxidarea lor ulterioară. .
Ceaiul verde este format din frunze și lăstari ai plantei Camellia sinensis. În Japonia este cunoscută sub numele de băutura fericirii, deoarece ridică spiritele și revigorează corpul. Ceaiul verde conține mai multe grupuri de polifenoli, inclusiv flavonoli (quercetină, kaempferol și rutină), cofeină, acizi fenolici sau teanină, printre altele, care reprezintă până la 40% din greutatea frunzei uscate și a fost folosit de mii de ani în tradiționala erbologie datorită proprietăților sale sănătoase interesante. Ceaiul verde din MARNYS® Drenacel garantează un conținut minim de polifenoli de 40%, un conținut minim de catehină de 20% și un conținut maxim de cofeină de 10%.
MARNYS® Drenacel conține suc de mere și suc de ananas, bine cunoscut datorită proprietăților lor în procesele digestive.
Grapefruitul este un citric originar din Asia de Sud-Est și regiunile indo-chineze, o sursă bună de vitamina C în dietă. Alți compuși bioactivi ai grapefruitului sunt flavonoidele (naringina), limonoidele și potasiul.
Carica papaya (familia: Caricaceae) este planta cunoscută în mod obișnuit sub numele de Papaya, originară din America Centrală. Papaya conține papaină, β-caroten (licopen), vitaminele A, C, B1, B2, B3. Are proprietăți magnifice pentru a facilita digestia alimentelor greu de asimilat datorită conținutului său ridicat de enzimă papaină.
Oțetul este un termen compus din cuvintele franceze „vin aigre”, care înseamnă „vin acru” și poate fi obținut din aproape orice sursă de carbohidrați fermentabili, inclusiv curmale, sorg, măr, struguri etc. Oțetul de mere din MARNYS® Drenacel se produce prin fermentarea zaharurilor din sucul de mere. Este utilizat pe scară largă în dietele de control al greutății.
Compoziția MARNYS® Drenacel îl face suplimentul de alegere pentru cei care doresc să încorporeze un produs cu concentrate puternice de suc și L-carnitină în dieta de control al greutății.
Mărul, Malus domestica, este rodul mărului, care aparține familiei Rosaceae și este foarte apreciat ca hrană. Originea mărului este Asia de Vest și Europa de Est, fiind originară din Caucaz din nordul Iranului, de la Marea Caspică până la Marea Neagră. Există peste 6000 de soiuri de mere.

Cauzele cresterii in greutate

Somn insuficient
Schimbările biochimice din corp, cauzate de lipsa de somn, ne pot face mai înfometați și impresia dupa masa ca nu ne-am saturat.

Stres
Cortizolul, așa-numitul „hormon al stresului”, crește în corpul nostru atunci când suntem stresați. La rândul său, acest hormon ne crește pofta de mâncare.

Antidepresive
Un efect secundar al multor medicamente antidepresive este creșterea în greutate.

Steroizi
Medicamentele cu steroizi, cum ar fi predinsonul, sunt cauze cunoscute ale creșterii în greutate datorită retenției de lichide și creșterii poftei de mâncare.

Medicamente care pot cauza creșterea în greutate
Alte medicamente pe bază de rețetă pe care le luați pot provoca, de asemenea, creșterea în greutate.

Hipotiroidism
Simptomele unei glande tiroide slab active includ oboseala, senzația de frig și creșterea în greutate.

Renunțarea la fumat
Persoanele care renunță la fumat pot sesiza o mică crestere in greutate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: