Dieta de slabire sanatoasa – Dieterm Complex pentru Slăbire cu 4 Ingrediente Active

suplimente slabit Dieterm

Dieta de slabire sanatoasa cu Dieterm. Este un Produs dedicat pentru Accelerarea Metabolismului și Controlul Greutății Corporale, pentru cei care doresc să-și monitorizeze metabolismul producător de energie și procesele digestive.

MARNYS® Dieterm combină beneficiile interesante ale ceaiului roșu, oțetului de mere, portocalei amare (Citrus Aurantium) și cromului pentru a suplimenta controlul siluetei tale.

MARNYS® Dieterm este un supliment indicat pentru cei care, în cadrul unui program de control al greutății, doresc să-și monitorizeze metabolismul producător de energie și procesele digestive.

Ingredientele Dieterm au următoarele proprietăți:

Oțetul de mere este utilizat pe scară largă ca supliment în dietele de control al greutății. Oțetul poate fi obținut din aproape orice sursă de carbohidrați fermentabili, inclusiv curmale, sorg, măr, struguri etc. Acidul acetic, acidul organic volatil care identifică produsul ca oțet, cuprinde aproximativ 3 până la 9% din conținutul de oțet. Oțetul de mere din MARNYS® Dieterm se obține prin fermentarea zaharurilor din suc de mere.
Ceaiul roșu sau ceaiul pu-erh diferă de ceaiul verde (nefermentat) deoarece este un ceai parțial fermentat, ceea ce îi conferă un parfum și o aromă deosebite. Ceaiul roșu conține niveluri ridicate de acid galic, policatechine, în special epigalocatechin-3-galat. MARNYS® Dieterm garantează un conținut minim de polifenoli de 25% și un conținut maxim de cofeină de 10% în extractul praf de ceai citit (raport 10: 1). Ceaiul este cunoscut în Japonia ca băutura fericirii, deoarece ridică spiritul și revigorează corpul.
Coaja de portocală amară (Citrus aurantium) conține un număr mare de substanțe volatile, precum fenoli și terpene, fiind sinefrină unul dintre cei mai importanți ingredienți activi ai săi, care are proprietăți interesante. MARNYS® Dieterm are un conținut de Orange Bitter standardizat la 6% de sinefrină, care, conform listei Ministerului italian cu privire la proprietățile funcționale botanice, este util în metabolismul energetic și în procesele digestive.
Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea nivelului normal al glicemiei (EFSA). Cromul este un mineral esențial care nu este produs de organism și trebuie obținut prin dietă. Cele mai bune surse sunt drojdia de bere, carnea, ficatul, ouăle, germenii de grâu, ardeii verzi sau merele, printre altele.


Carbohidrați și greutate


Metabolizarea glucidelor, în special a zaharurilor simple, poate duce la creșterea în greutate și la grăsimea corporală. Când corpul nostru digeră, acesta absoarbe și metabolizează carbohidrații. Acestea sunt transformate în glucoză care este transportată de fluxul sanguin către țesuturi, cum ar fi mușchii scheletici și cardiaci, țesutul adipos, ficatul și altele; transportul în celulă pentru a genera energie este facilitat de hormonul insulină.

Această creștere a insulinei stimulează utilizarea glucozei în celule și, în același timp, favorizează sinteza trigliceridelor, care sunt depozitate ulterior sub formă de grăsime în țesutul adipos. Ulterior, apare o scădere a glicemiei și apare senzația de foame.

Dacă încercăm să avem o cantitate adecvată de carbohidrați, ne vom menține greutatea și compoziția corpului, deoarece studiile au arătat că satietatea crescută, senzația întârziată de foame sau consumul scăzut apar după consumul de alimente cu indice glicemic scăzut; comparativ cu alimentele cu indice glicemic ridicat.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: