Cum aleg cea mai buna miere de Manuka

Mierea de Manuka este unul dintre cele mai căutate tipuri de miere din lume și pentru un motiv bun. Este cunoscut pentru proprietățile sale medicinale, beneficiile pentru sănătate și aroma sa unică. Cu atât de multe soiuri diferite de miere Manuka, poate fi dificil să alegeți cea mai bună.

Miere Manuka Health

Miere de Manuka MGO 250+ (500g) | Manuka Health

Miere Manuka Mgo 250+ 500 gr

Vezi pret manukashop.ro

Mierea de Manuka MGO 250+ de la Manuka Health este o miere specială, recoltată din florile de manuka care cresc în Noua Zeelandă. Această miere este diferită de mierea obișnuită, deoarece conține un compus activ numit metilglioxal (MGO), care are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii.

Mierea de Manuka MGO 250+ este clasificată în funcție de conținutul de MGO, care variază între 30 și 1000+. Acest produs are un conținut de MGO de 250+, ceea ce îl plasează într-un interval mediu, cu proprietăți medicinale puternice.

Această miere este ambalată într-un borcan de sticlă de 500g, care este ideal pentru utilizarea la domiciliu sau în scopuri medicinale. Este perfectă pentru a fi consumată ca atare sau ca adăugare la ceaiuri sau băuturi calde, și poate fi, de asemenea, utilizată în diverse rețete de bucătărie.

Mierea de Manuka MGO 250+ este folosită în mod tradițional pentru a trata diverse afecțiuni, cum ar fi tusea, durerile de gât și răcelile. De asemenea, este utilizată pentru îngrijirea pielii, în special pentru reducerea inflamațiilor și ameliorarea acneei.

În general, mierea de Manuka MGO 250+ de la Manuka Health este un produs de înaltă calitate, cu proprietăți medicinale puternice și utilizări diverse. Cu toate acestea, trebuie să fii conștient că prețul acestei miere este mai ridicat decât cel al altor tipuri de miere obișnuită, datorită proprietăților sale unice și rare.

Miere Manuka Melora

Vezi pret republicabio.ro

Mierea de Manuka MANUKA LAB este un produs natural, de origine din Noua Zeelanda, cunoscuta pentru proprietatile sale antibacteriene si antimicrobiene unice. Mierea de Manuka este produsa de albinele care culeg nectarul de la arborele de Manuka (Leptospermum scoparium), nativ in Noua Zeelanda.

MANUKA LAB este o marca ce produce miere de Manuka, iar produsul specificat are un nivel de activitate MGO (metilglioxal) de 525+, ceea ce inseamna ca are o concentratie foarte ridicata de acest compus activ. MGO-ul este considerat un marker important al proprietatilor benefice ale mierii de Manuka si cu cat este mai mare nivelul de MGO, cu atat mai puternice sunt efectele antimicrobiene.

Ambalajul contine 500 de grame de miere de Manuka MGO 525+, ceea ce face produsul ideal pentru a fi folosit in tratamente medicale sau ca supliment alimentar pentru a spori imunitatea si a combate infectiile. De asemenea, mierea de Manuka poate fi folosita si in cosmetic pentru a hidrata si a calma pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: