Crema cuperoza cu protectie solara ridicata – Cuperix 50ML

Cuperix SPF 50, crema pentru cuperoza, reprezintă un produs dermatocosmetic eficient utilizat în tratamentul zilnic al cuperozei. Prin aplicarea regulată, Cuperix 50 contribuie la îmbunătățirea microcirculației, diminuând vizibil roșeața și lăsând locul unei ten hidratat și neted. Formula îmbunătățită a Cuperix SPF include Acid Hialuronic, recunoscut pentru proprietățile sale hidratante.

CUPERIX SPF50 – Crema anticuperozica cu protectie solara ridicata – 50ML

CUPERIX SPF50 - Crema anticuperozica cu protectie solara ridicata - 50ML

CE ESTE CUPEROZA?

Cuperoza este o afecțiune a pielii caracterizată inițial prin înroșirea feței și apariția unor vene mici vizibile la suprafața pielii. Deși inițial aceste manifestări sunt temporare, influențate de factori precum alimentația, consumul de alcool, stresul, emoțiile și mediul înconjurător, în timp aceste schimbări ale tenului pot deveni permanente, putând chiar să conducă la apariția unor mici inflamații. Există și situații în care persoanele afectate de cuperoză pot observa doar apariția unor vene mici și dilatate, în special în zona nasului și a pomeților. Tenul cu cuperoză intră în categoria tenurilor sensibile, necesitând o atenție deosebită și produse dedicate.

Crema pentru cuperoza

CARE SUNT CAUZELE CARE DUC LA APARITIA CUPEROZEI?

 • Factorul ereditar joacă un rol semnificativ în apariția cuperozei, motiv pentru care este recomandat ca persoanele care știu că anumiți membri ai familiei suferă de această afecțiune să acorde o atenție deosebită îngrijirii tenului și să efectueze consultații dermatologice periodice.

 • Tenul uscat pare să fie mai predispus la dezvoltarea cuperozei.

 • Tenul seboreic poate, de asemenea, să fie predispus la această afecțiune.

 • Afecțiunile interne pot contribui la apariția cuperozei, inclusiv dilatarea excesivă a vaselor de sânge, tulburările endocrine, afecțiunile gastrointestinale, anumite infecții și tulburări de tranzit, printre altele.

 • Alimentația necorespunzătoare, consumul de produse picante sau foarte condimentate, băuturile fierbinți, fumatul, consumul de alcool și anumite medicamente pot influența apariția cuperozei.

 • Ingredientele agresive din produsele de îngrijire a tenului pot contribui la dezvoltarea cuperozei.

 • Schimbările bruște de temperatură, expunerea excesivă la soare fără protecție adecvată și stările emoționale (stresul, emoțiile etc.) pot juca, de asemenea, un rol în evoluția acestei afecțiuni cutanate.

CARE SUNT SEMNELE CARE INDICA APARITIA CUPEROZEI?

Deși manifestările variază de la un caz la altul, principalele semne care indică apariția cuperozei includ:

 • Înroșirea pielii în zone precum: nasul, fruntea, pomeții/obrajii, gâtul, bărbia și pieptul.

 • Apariția unor vinisoare la suprafața pielii, sub forma unor vene mici de culoare roșie sau visiniu.

 • Specialiștii au observat că și alte probleme, cum ar fi porii dilatați, uscarea excesivă a tenului, descuamarea pielii sau sensibilizarea tenului, pot fi semne care indică potențiala apariție a cuperozei. Totuși, nu întotdeauna aceste semne conduc și la dezvoltarea cuperozei.

TRATAREA CUPEROZEI

Chiar dacă nu există un tratament care să elimine definitiv cuperoza, produsele specializate pentru această afecțiune pot încetini dezvoltarea sa și pot reduce vizibilitatea acesteia. Cuperix se numără printre produsele care protejează tenul de factorii externi responsabili de apariția cuperozei, îmbunătățind totodată microcirculația și având un efect benefic asupra fragilității capilare. Un aspect crucial în gestionarea cuperozei este protecția solară, iar gama Cuperix oferă clienților atât varianta de zi, cu protecție solară, cât și varianta fără SPF, potrivită pentru utilizare seara. Ambele variante au aceeași acțiune asupra cuperozei și conțin ingrediente suplimentare pentru a asigura hidratarea pielii.

Beneficii crema cuperoza – Cuperix

– crema poate fi folosita pe timpul zilei, pe toata fata

– protejeaza tenul cuperozic de actiunea nociva a radiatiilor ultraviolete – nu orice filtru solar este compatibil cu tenul cuperozic, multe filtre produc o iritare suplimentara a pielii afectate de cuperoza;

– CUPERIX SPF 50 contine un factor de protectie solara cu 3 componente de natura organica, testate si recomandate ca fiind compatibile cu tenul cuperozic

principiul activ Nio-trox, de origine naturala, este solutia ideala pentru fragilitatea capilara caracteristica tenului cuperozic.

De ce sa folosesti Cuperix – crema cuperoza?

Problemele legate de alterarea microcirculației sanguine sunt destul de comune, în special în rândul femeilor. Această alterare poate să se manifeste în diferite părți ale corpului, cum ar fi picioarele, unde apare senzația de greutate sau umflare, și la nivelul feței, în special în jurul nasului, unde defectele de permeabilitate ale capilarelor sanguine duc la apariția imperfecțiunii cunoscute sub numele de cuperoză.

Cu ingrediente de ultimă generație, CUPERIX SPF 50 pătrunde eficient în piele, având acțiuni antiinflamatoare, trofice și antioxidante. Aceasta crește elasticitatea pielii, scade permeabilitatea capilară, contribuind la îmbunătățirea fiziologică a microcirculației. Protecția solară este esențială pentru tenul cuperozic, deoarece radiațiile UV pot afecta matricea proteică din jurul capilarelor fragilizate, favorizând dilatarea acestora.

Crema pentru cuperoză CUPERIX este potrivită pentru întreaga față, oferind un efect hidratant și întărind vasele de sânge datorită substanței active NIO-TROX. Aceasta este o substanță de ultimă generație, obținută natural, cu proprietatea de a reduce permeabilitatea capilară și de a îmbunătăți microcirculația locală, reducând riscul formării de edeme.

CUPERIX acționează la suprafața pielii și, prin transportul eficient al substanțelor active direct la locul de acțiune, reușește să îmbunătățească aspectul roșiatic al pielii afectate de cuperoză în zona obrajilor, nasului și bărbiei. Prin aplicarea CUPERIX pe zonele afectate, microcirculația este îmbunătățită, iar roșeața devine vizibil mai puțin pronunțată, lăsând loc unui ten hidratat și neted.

CUPERIX este îmbogățită cu vitaminele A și E, având proprietăți intense de hidratare, ținând cont că cuperoza apare mai ales în zonele deshidratate ale pielii. Crema CUPERIX este potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Nu conține parabeni, parafină și parfum, fiind naturală în proporție de 98%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *