Crema Bioderma pentru riduri

Cauti crema antirid? Crema antitid buna pentru ingrijire fara parabeni sau ingrediente nocive.

Cosmetice Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

Produsele de ingrijire Bioderma hidratează imediat și pe termen lung. Catifelează pielea și oferă suplețe de la prima aplicare.Toleranță foarte bună

Crema Bioderma pentru riduri

Non-comedogenic – Textură lejeră – absorbție rapidă – Formulă neparfumată – Disponibil într-o versiune parfumată

Complexul Skin Protect™ conține vitamina PP și o combinație de două zaharuri recreează fizic și biologic o barieră sănătoasă a pielii și ajută la menținerea rezervelor de apă în piele, asigurând din nou confortul:
  – Vitamina PP, prin stimularea sintezei lipidelor, ajută la refacerea barierei pielii, ceea ce îmbunătățește suplețea pielii și îi restabilește confortul pe termen lung.
  – Combinația de zaharuri optimizează rezervele de apă ale pielii și facilitează circularea apei prin straturile pielii prin creșterea sintezei aquaporinelor (canalelor de apă). Aceasta asigură o hidratare profundă timp de 24 de ore *; pentru a sprijini această acțiune, stimulează sinteza acidului hialuronic, o moleculă extrem de higroscopică.
– Prezența glicerinei și vaselinei în aceste tratamente ajută la corectarea lipsei de hidratare a pielii, prin captarea apei.
– Complexul natural brevetat D.A.F™ crește pragul de toleranță a pielii.

ATODERM INTENSIV EYE INGRIJIRE ZILNICA 3 IN 1 PENTRU IRITATIA PLEOAPELOR, 100ML, BIODERMA

Atoderm Intesive Eye
  • Calmare imediată și cu efect pe termen lung pentru mâncărimea cutanată
  • Reduce uscăciunea și roșeața pielii
  • Hidratează și hrănește pielea
  • Îndepărtează machiajul, impuritățile și particulele de poluare
  • Protejează pielea
  • Efect descongestionant


Bază de machiaj bună – Fără parfum – Toleranță foarte bună a pielii – Toleranță oculară foarte bună – Potrivită pentru purtătorii de lentile de contact și pentru persoanele cu ochi sensibili.

Un ritual inovator și simplu pentru a limita numărul de produse utlizate și, prin urmare, ingrediente, precum și fricțiunea pleoapelor.

Vezi oferta EMULSIE DE ZI PENTRU RIDURI PROFUNDE PHYSIOLIFT, 30ML, AVENE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: