Articulatii sanatoase – Cel mai bun colagen lichid hidrolizat

Colagen tip 2 Lichid Hidrolizat cu 5000mg + Glucozamina + Condroitina + MSM + Turmeric + Vitamina C, B12, D3

colagen tip 2

colagen tip 2 lichid hidrolizat

Articulatii sanatoase, imbunatateste mobilitatea, reduce durerea si inflamatiile cu produsul revolutionar Joint Support – complex cu colagen de tip 2 pentru articulații
Daca esti in cautarea unui Colagen lichid pentru articulatii, Swedish Nutra are un produs inovativ produs made in Suedia, formula ultra concentrata.

Colagen tip 2

Ce este colagenul de tip 2?

Colagenul de tip 2 este o proteină fibrilară formată din 3 lanțuri lungi de aminoacizi care formează o rețea strânsă de fibrile și fibre. Este componenta principală a cartilajului din corp. Se compune din greutate uscată și colageni. Colagenul de tip II este ceea ce conferă cartilajului rezistența la tracțiune și elasticitatea acestuia, permițându-i astfel să susțină articulațiile. Ajută în procesul de legare cu ajutorul fibronectinei și al altor colageni.

Care este diferența dintre colagenul de tip 2 și cel de tip 1?


La suprafață par a fi aceleași, fiecare fiind o triplă helix, adică alcătuită din trei lanțuri lungi de aminoacizi. Cu toate acestea, la nivel molecular există o diferență importantă.
Ce beneficii are colagenul de tip 2 în organism?
După cum tocmai am văzut, colagenul de tip 2 este o parte importantă a țesutului cartilajului. Deci, pentru a înțelege cu adevărat rolul pe care îl joacă, trebuie să ne uităm la funcția cartilajului din corp.

Cartilajul este format din condrocite care sunt celule speciale care creează ceea ce este cunoscut sub numele de „matrice extracelulară” cuprinzând proteoglican, fibre de elastină și fibre de colagen tip 2.

Fibrele de colagen tip 2 sunt principala substanță colagenă care se găsește în cartilaj. Acestea joacă un rol extrem de important. Ele formează o rețea de fibrile care ajută la legarea fibrelor de proteoglican și elastină într-un țesut dur, dar flexibil.

Principala problemă cu cartilajul este că este deosebit de predispusă la uzură. Acest lucru se datorează parțial faptului că este „avascular”, ceea ce înseamnă că nu are un aport de sânge pentru livrarea directă de substanțe nutritive.


Ce este colagen hidrolizat de tip 2?


Colagenul hidrolizat de tip II este pur și simplu colagen nativ care a fost descompus (prin hidroliză enzimatică) în peptide care sunt proteine ​​foarte digerabile și biodisponibile.

Colagenul hidrolizat de tip II este produs din cartilaj animal, o sursă sigură și naturală. Deoarece provine din cartilaj, conține în mod natural o matrice de colagen de tip II și glicozaminoglicanii (GAG).

Beneficiile colagen tip 2 hidrolizat susțin articulatii sanatoase?

Mulți oameni din întreaga lume suferă de un fel de afecțiune articulară, cea mai frecventă fiind osteoartrita (OA). Persoanele care suferă de afecțiuni articulare prezintă de obicei disconfort și mobilitate redusă în articulațiile afectate.

Cele mai recente cercetări arată că OA este determinată de inflamația articulației. Această inflamație are un efect de cascadă care duce în cele din urmă la defalcarea matricei cartilajului 1,2,3.

Luarea peptidelor de colagen de tip 2 ca supliment poate ajuta oamenii să își protejeze articulațiile prin reducerea inflamației și, astfel, extinde durabilitatea articulațiilor lor.

Conceput pentru a sprijini mobilitatea articulațiilor, confortul și sănătatea. Realizat de formula cu putere triplă, ajută la creșterea energiei și a dispoziției și la îmbunătățirea calității vieții.

Conține toate cele mai eficiente ingrediente cunoscute pentru tratarea artritei și a altor probleme articulare. De asemenea, conține o doză mare de colagen de tip 2 care s-a dovedit a fi eficientă pentru persoanele cu probleme articulare. Compușii glucozaminici condroitinici reduc durerile articulare. Glucozamina este esențială pentru construirea cartilajului care vă amortizează și lubrifiază articulațiile. Colagenul ajută la mișcarea lină.

Beneficii și caracteristici colagen tip 2 lichid hidrolizat


Lichidul conține ingrediente suplimentare care beneficiază pielea, părul și unghiile
Biotina îmbunătățește sănătatea părului și ajută la menținerea unei funcții adecvate a sistemului nervos
Hidrolizat în peptide componente pentru o absorbție excelentă
Suplimentarea cu acid hialuronic poate ajuta la articulatii sanatoase
Lichidul conține 20 de porții (25 ml pe zi)

Vitamina C are diferite beneficii pentru sănătate și este un stimulent antioxidant și imunitar, ceea ce înseamnă că poate ajuta la blocarea efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi pe care organismul le produce pe măsură ce descompune alimentele.

Vitamina C joacă un rol important în creșterea și repararea țesuturilor din toate părțile corpului.

Fără lubrifiere și amortizare, mișcarea cu membrele poate deveni dureroasă.

Cu toate acestea, proprietatea antioxidantă a vitaminei C poate contribui la îmbunătățirea articulației articulațiilor prin prevenirea deteriorării oxidative a radicalilor liberi.

Prin scutirea cartilajului și a membranei sinoviale, vitamina C păstrează integritatea articulației și reduce astfel durerea articulară și chiar inflamația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: