Cel mai bun colagen lichid – Colagen Lichid Hidrolizat 10000mg

Colagen lichid hidrolizat

Cauti cel mai bun colagen lichid hidrolizat?

Colagen Lichid Hidrolizat cu 10000mg + Acid Hialuronic + Biotina + Vitamine

Colagen Lichid Hidrolizat 10000mg

Cel mai bun colagen lichid

VEZI OFERTA DE PRET

Ce este colagenul suedez Nutra Marine?

Un colagen lichid hidrolizat, cu acid hialuronic, vitamina C, siliciu și cupru. Conține până la 10.000 mg de colagen pe porție de 25 ml

Formula anti-îmbătrânire construiește, întinerește și menține pielea sănătoasă și tânără. Încetinește procesul de îmbătrânire, completând colagenul pierdut. Pe măsură ce corpul îmbătrânește, producția de colagen natural produs de organism se reduce. Efectele secundare vizibile ale acestuia sunt ridurile, porii mari și pielea mai puțin strânsă. În acest moment, sau în mod optim înainte ca acest lucru să se întâmple, vă recomandăm să adăugați colagen în dieta dumneavoastră.

Colagen lichid suedez Nutra Collagen 10000 mg are un impact pozitiv asupra anti-îmbătrânirii, îmbunătățirea pielii, sănătatea articulațiilor și sănătatea părului și a unghiilor.

Colagenul este o proteină formată din aminoacizi, care sunt la rândul lor construiți din carbon, oxigen și hidrogen. Colagenul conține aminoacizi specifici – glicină, prolină, hidroxiprolină și arginină.

Colagenul reprezintă aproximativ 30% din proteinele din organism. Acestea sunt structuri dure și puternice găsite pe tot corpul: în oase, tendoane și ligamente.

Cel mai bun colagen lichid – Colagen Hidrolizat Lichid 10000mg

Comercializate ca un produs anti-îmbătrânire, băuturile lichide cu colagen au creat un buzz în industria de îngrijire a pielii și a sănătății. De mulți ani, femeile japoneze beau proteinele pentru a reduce liniile fine și ridurile, dar abia de curând bărbații și femeile din Europa și Statele Unite au sărit pe cărucior.

Unul dintre motivele acestui fapt este conștientizarea tot mai mare a faptului că este cea mai mare și mai abundentă proteină din corpul nostru și reprezintă 80% din derm – ceea ce contribuie direct la strălucirea, fermitatea, supletea și elasticitatea pielii și este, de asemenea, responsabil pentru perna sănătoasă dintre articulațiile noastre, precum și pentru părul și unghiile puternice.

Considerat ca o magie lichidă, colagenul este cea mai puternică substanță abundentă, alta decât apa din corpurile noastre. Colagenul este esența care ne construiește pielea, tendoanele și oasele. Conținând 80% din țesuturile pielii și 25-30% din proteinele din corpul uman, colagenul este vital pentru aproape fiecare organ din corp.

Întrucât corpul pierde 1% de colagen pe an, colagenul suedez Nutra ajută la restabilirea nivelului natural de colagen al corpului pentru a menține un aspect tânăr și sănătos atât extern, cât și intern.

Colagenul suedez Nutra conține 10.000 mg colagen bovin, care va reduce la minimum liniile fine și ridurile și îmbunătățește elasticitatea pielii. Vitamina B5 care ajută corpul să hidrateze, să calmeze, să vindece și să regenereze pielea.

Biotina îmbunătățește sănătatea părului și ajută la menținerea unei funcții adecvate a sistemului nervos. Vitamina C este un nutrient solubil în apă care acționează ca un antioxidant, ajutând la protejarea celulelor de daunele cauzate de radicalii liberi. Vitamina C ajută organismul să producă colagen.

Beneficii colagen lichid hidrolizat suedez Nutra

Îți întărește pielea și poate beneficia de elasticitate și hidratare.

Poate ajuta la reducerea ridurilor și a uscăciunii

Poate ajuta la ameliorarea simptomelor osteoartritei

Ajută la ameliorarea durerilor articulare

Ajută la prevenirea pierderii osoase

Poate ajuta la inhibarea degradării osoase care duce la osteoporoză

Poate crește masa musculară

Poate crește rezistența unghiilor prin prevenirea fragilității.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: