Cele mai bune suplimente pentru imunitate – Suplimente imunitate adulti

Cauti cele mai bune suplimente pentru imunitate? Suplimente pentru imunitate adulti, Quercetina, Vitamina C Alcalina, Vitamina D3.

Quercetina 30cps ZENYTH PHARMAVitamina C Alcalina 30cps DVR PHARMVitamina D3 2000 UI 60cps Premium COSMOPHARM
cele mai bune suplimente pentru imunitate Suplimente imunitate adulticele mai bune suplimente pentru imunitate
Antioxidant 100% natural, pentru imunitate și controlul alergiilorVitamina C contribuie la formarea colagenului, pentru funcționarea normală a sistemului osos,Sustine sanatatea sistemului osteoarticular si a dintilor.
VERIFICA PRETUL LA vegis.roVERIFICA PRETUL LA vegis.roVERIFICA PRETUL LA vegis.ro

Care sunt beneficiile quercetinei?

Consolidați imunitatea. Reacții alergice reduse (astm, rinită). Protecție antioxidantă. Sistemul respirator este sănătos. Reduceți inflamația. Sănătatea cardiovasculară. Mențineți tensiunea arterială în intervalul normal. reduce colesterolul. Normalizarea nivelurilor de dopamină, serotonină și cortizol.

Cum tratează quercetina alergiile? Potrivit cercetărilor, quercetina are un efect antihistaminic și poate împiedica anumite celule imune să elibereze histamină. Un studiu realizat de Universitatea Zlin (Departamentul de Analiză Alimentară și Chimie, Colegiul Tehnic) a arătat că quercetina poate ajuta la menținerea echilibrului imun Th1-Th2 și la prevenirea formării anticorpilor IgE. Prin urmare, quercetina poate atenua simptomele reacțiilor alergice cauzate de polen și părul animalelor și poate produce substanțe chimice (urticarie, mâncărime, roșeață a pielii, strănut, congestie nazală, dificultăți de respirație).

Quercetina poate reduce inflamația sistemică Cercetările au arătat că nivelurile ridicate de radicali liberi din organism pot promova inflamația sistemică. Reducerea inflamației sistemice este unul dintre principiile de bază ale medicinei funcționale.Inflamația sistemică este un factor benefic pentru bolile cronice (alergii, boli autoimune, cardiovasculare, renale, hepatice și chiar cancer). 

Cele mai bune suplimente pentru imunitate – Vitamina C Alcalina 30cps DVR PHARM

Vitamina C contribuie la formarea colagenului, ajută la funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, a dinților, a gingiilor și a pielii; susține metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos; ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar și protejează celulele din stresul oxidativ reduce oboseala și epuizarea; crește absorbția fierului; fructele portocalii amare, dolomitul și extractele de grapefruit au funcții digestive. Acest produs este un supliment alimentar și nu ar trebui să înlocuiască o dietă diversă, echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Vitamina C sau acidul ascorbic este o vitamină solubilă în apă și un antioxidant esențial pentru sănătate. Ajută sistemul imunitar, pielea și oasele să funcționeze și combate daunele provocate de radicalii liberi, care sunt molecule care pot afecta negativ corpul.

Acest articol analizează cine poate beneficia de administrarea de vitamina C, câte persoane trebuie să consume pe zi și unele dintre cele mai bune suplimente de vitamina C disponibile pe piață.

Cine are nevoie de un supliment de vitamina C?

Majoritatea oamenilor pot obține suficientă vitamina C din fructe și legume, alții pot avea dificultăți în a obține suficientă vitamina C din dieta lor.

Persoanele care pot prezenta un risc de deficit de vitamina C includ:

  • vârstnici
  • persoanele cu tulburări de consum de alcool
  • persoanele cu tulburări alimentare
  • persoane care fumează, pe măsură ce fumul de țigară crește daunele Sursă de încredere pe care o provoacă radicalii liberi, rezultând o nevoie mai mare de vitamina C
  • persoanele care consumă diete restricționate din motive medicale
  • persoane cu anumite afecțiuni medicale, cum ar fi afecțiuni renale care necesită hemodializă, afecțiuni care provoacă malabsorbție și unele tipuri de cancer
  • sugarii care beau lapte de vacă fiert, deoarece căldura distruge cantitatea mică de vitamina C pe care o conține

Oricine este îngrijorat de faptul că are o deficiență poate cere medicului analize de sânge pentru a vedea ce substanțe nutritive au nevoie. A avea un deficit pe termen lung de vitamina C poate duce la scorbut.

În plus față de cei care au un deficit de vitamina C, alte persoane pot beneficia și de consumul mai mult din acest nutrient. De exemplu, unele dovezi sugerează că vitamina C poate reduce severitatea și durata răcelii obișnuite.

Vitamina D3 2000 UI 60cps Premium COSMOPHARM

Vitamina D3 este o serie premium de produse, iar formula sa poate asigura absorbția ideală și poate asigura efectul terapeutic. Vitamina D3 joacă un rol extrem de important în funcționarea normală a sistemului osos și articular, întărind sistemul imunitar și menținând sănătatea. Ajutați la transportul calciului către toate părțile corpului, în special oasele și dinții. De asemenea, este responsabil pentru îndepărtarea calciului din arterele și țesuturile moi inutile. Interferă cu homeostazia sângelui, crește permeabilitatea membranelor celulare și crește absorbția calciului și a fosforului. Asigurarea mineralizării cartilajului și a țesutului osos contribuie la sănătatea sistemului osos. Vitamina D3 este importantă pentru funcționarea normală a tiroidei, paratiroidului și a hipofizei. Participă la procesul de diviziune celulară.

Vitamina D este o vitamină liposolubilă implicată în mai multe procese critice ale corpului, inclusiv absorbția calciului și fosforului, sănătatea oaselor și creșterea și dezvoltarea mușchilor.

Cu toate acestea, un sondaj recent a constatat că 40% dintre americani sunt deficienți în vitamina D, în special afro-americani, persoanele care fumează, cei care au o expunere redusă la soare sau utilizează în mod regulat protecție solară, adulții cu vârsta peste 65 de ani și cei cu obezitate sau diabet.

Ca atare, mulți oameni ar putea dori să completeze cu acesta.

Efecte și beneficii: Oase puternice. Dinți sănătoși. Vitamina D3 ajută la construirea oaselor puternice și la menținerea unei stări bune pe tot parcursul vieții Promovează absorbția de calciu și fosfor Mențineți densitatea osoasă Suplimentul alimentar Vitamina D3 2000UI poate menține echilibrul mineral al organismului la începutul menopauzei După o perioadă de fixare, ajută la refacerea oaselor, articulațiilor și a sistemului muscular Combate crampele musculare Ajută la prevenirea și tratarea reducerii densității osoase Vitamina D3 este necesară după sarcină și alăptare Esențial pentru sănătatea dentară și prevenirea cariilor dentare.

Hrana pentru inimă și creier. A lua vitamina D la o concentrație optimă ajută la prevenirea bolilor degenerative grave Protector cardiovascular Reduceți tensiunea arterială crescută Ajutați la prevenirea infarctului miocardic Contribuie la sănătatea creierului persoanelor în vârstă Sistem imunitar continuu. Efect antiinflamator. Efect antitumoral. Suplimentul alimentar Vitamina D3 2000 UI ajută la întărirea imunității Participă la procesul de diviziune celulară Stimulează producția de peptide în celulele albe din sânge și celulele epiteliale Întăriți căile respiratorii și plămânii Protejați organismul de infecția cu gripă și virus Are efect antiinflamator Susține sănătatea pielii și ajută la menținerea elasticității sale Ajutați la refacerea și regenerarea țesuturilor Vitamina D ajută la prevenirea bolilor autoimune Are efect antitumoral prin susținerea diviziunii celulare normale și oprirea angiogenezei

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: