Cele mai bune probiotice pentru colon iritabil

Alegerea probioticelor potrivite pentru colonul iritabil poate varia de la persoană la persoană, deoarece răspunsurile la suplimente pot diferi în funcție de caracteristicile individuale ale fiecărui organism. Asocierea de fibre si bacterii benefice iti asigura un produs complex, iti recomand Jarro-Dophilus + Fos (Probiotice) 100cps Secom.

Cele Mai Bune Alegeri pentru Sănătatea Ta Digestivă

Probioticele, sunt bacterii benefice pentru organism, pot contribui la echilibrul florei intestinale și la îmbunătățirea funcției digestive. Însă, cu o piață bogată în opțiuni, cum să alegi cele mai bune probiotice pentru tine? Iată o analiză a câtorva dintre cele mai eficiente probiotice disponibile pe piață:

Jarro-Dophilus + Fos (Probiotice) 100cps Secom, JARROW FORMULAS

Supliment alimentar Jarro-Dophilus + FOS Jarrow Formulas, Secom 100 capsule

 

VEZI PRET SI RECENZII

Jarro-Dophilus + FOS (Fructooligosaccharide) de la Jarrow Formulas este un supliment probiotic care conține o combinație de tulpini benefice de bacterii și prebiotice, cu scopul de a sprijini sănătatea tractului intestinal. Jarro-Dophilus conține diferite tulpini de bacterii benefice, cum ar fi Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus casei, și altele. Aceste bacterii au rolul de a susține echilibrul florei intestinale și de a promova sănătatea sistemului digestiv.

Probiotic Complex 30cps COSMOPHARM

Probiotic Jarro-Dophilus Ultra 50 Billion Jarrow Formulas, 60 Capsule

 

VEZI PRET SI RECENZII

PROBIOTIC Complex reprezintă un supliment special conceput pentru a susține funcționarea optimă a sistemului digestiv. Acesta este obținut prin combinarea a 5 tulpini de bacterii benefice, inclusiv Lactobacillus și Bifidobacterium, care contribuie la menținerea sănătății și echilibrului florei intestinale. Prezența acestor bacterii în organism este crucială pentru întărirea și susținerea sistemului imunitar, reprezentând un element esențial pentru rezistența și forța generală a organismului.

Procombo 10cps VISISLIM

Supliment alimentar, ProCombo, 10 capsule

VEZI PRET SI RECENZII

Restabilește rapid echilibrul dintre bacteriile „bune” și „rele” din intestin (deosebit de important în timpul administrării de antibiotice), diminuând senzația de greutate în stomac, reducând durata episoadelor diareice, combatând balonarea și disconfortul abdominal, contribuind la menținerea unui ritm regulat al scaunelor zilnice și îmbunătățind procesul de digestie. ProCombo se evidențiază prin eficacitatea sa deosebită datorită formulei unice, care asigură o refacere rapidă a echilibrului microflorei intestinale.

Beneficii probiotice pentru organism

Probioticele aduc o serie de beneficii pentru sănătatea organismului, în special pentru sistemul digestiv și sistemul imunitar. Iată câteva dintre principalele beneficii ale probioticelor:

 1. Sănătătea Intestinala: Probioticele ajută la menținerea și restabilirea echilibrului florei intestinale, având un impact pozitiv asupra sănătății intestinale. Acestea pot contribui la reducerea riscului de tulburări digestive, precum sindromul de colon iritabil și boala inflamatorie intestinală.
 2. Îmbunătățirea Digestiei: Probioticele sprijină funcția digestivă prin descompunerea substanțelor nutritive, facilitând absorbția acestora și contribuind la procesul de digestie. Aceste bacterii benefice pot ajuta și la reducerea simptomelor asociate cu indigestia.
 3. Fortificarea Sistemului Imunitar: O bună sănătate intestinală este strâns legată de funcționarea sistemului imunitar. Probioticele contribuie la întărirea sistemului imunitar, ajutând la protejarea organismului împotriva infecțiilor și bolilor.
 4. Reducerea Riscului de Diaree: Probioticele pot ajuta la prevenirea și tratarea diareei, în special cele asociate cu administrarea antibioticelor și călătoriile în zone cu condiții sanitare precare.
 5. Gestionarea Sarcinii: În timpul sarcinii, probioticele pot aduce beneficii în gestionarea simptomelor precum grețurile și constipația. De asemenea, ele pot influența pozitiv sănătatea sistemului imunitar al fătului.
 6. Menținerea Greutății Sănătoase: Există cercetări care sugerează că echilibrul florei intestinale poate influența metabolismul și poate contribui la menținerea unei greutăți sănătoase.
 7. Sprijin în Boli Autoimune: Probioticele pot avea un rol în gestionarea bolilor autoimune, deoarece contribuie la echilibrarea răspunsului imun al organismului.
 8. Sănătatea Cavității Orale: Probioticele specifice pot contribui la menținerea unui mediu sănătos în cavitatea orală, ajutând la prevenirea cariilor dentare și a altor probleme dentare.

Cum aleg cele mai bune probiotice?

Alegerea celor mai bune probiotice poate depinde de mai mulți factori, iar nevoile individuale variază de la o persoană la alta. Iată câteva aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când alegi probiotice:

 1. Numărul și Tipurile de Tulpini Bacteriene: Probioticele conțin diferite tulpini de bacterii benefice. Pentru a obține beneficii variate, alege un supliment care conține mai multe tulpini, cum ar fi Lactobacillus și Bifidobacterium. Numărul total de unități formă-colonie (CFU) este, de asemenea, important – un număr mai mare nu înseamnă întotdeauna mai bine, dar un minim de câteva miliarde este deseori recomandat.
 2. Potrivirea Cu Problema de Sănătate: Diferite tulpini probiotice pot avea efecte diferite asupra sănătății. De exemplu, unele pot ajuta la digestie, altele la întărirea sistemului imunitar, iar altele pot oferi beneficii pentru sănătatea feminină. Alege probiotice care sunt asociate cu problemele de sănătate pe care vrei să le abordezi.
 3. Forma de Administrare: Probioticele vin sub formă de capsule, pulberi, lichide sau alimente fermentate. Alege o formă de administrare care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață și preferințelor personale.
 4. Stabilitate și Condiții de Păstrare: Probioticele sunt organisme vii și pot fi sensibile la condiții precum căldura și umiditatea. Verifică condițiile de păstrare și asigură-te că probioticele rămân stabile și eficiente până la data de expirare.
 5. Alergii și Intoleranțe: Verifică lista de ingrediente pentru a te asigura că probioticele nu conțin substanțe la care ești alergic sau pe care le poți tolera greu.
 6. Reputația Brandului: Alege produse de la branduri recunoscute și de încredere. Citește recenzii, verifică feedback-ul consumatorilor și ia în considerare recomandările profesioniștilor din domeniul sănătății.
 7. Consultarea Cu Profesionistul din Domeniul Sănătății: Înainte de a începe un regim de probiotice, consultă un medic, dietetician sau alt profesionist din domeniul sănătății pentru a te asigura că alegerea ta este adecvată pentru nevoile tale specifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *