Cel mai bun purificator de aer – Top purificatoare aer 2021

Cauti cel mai bun purificator de aer? In cele urmeaza cateva informatii despre utilitatea unui aparat de purificat aerul si cateva recomandari despre cele mai bune purificatoare de aer, in functie de recenziile online.

Dyson – Cel mai bun purificator de aer de înaltă calitate

Îți place un purificator de aer de cameră care are funcția dublă? Racire si incalzire.

Sigur, acest filtru de aer nu este ieftin, dar suntem dispuși platim pentru performanțe de acest calibru. Nu numai că poate filtra particule ultrafine, alergeni, compuși organici volatili și dioxid de azot, dar acest filtru de aer de lux este, de asemenea, capabil să simtă automat poluarea aerului și apoi să inițieze procesul de purificare a aerului. De asemenea, oferă pe ecranul LCD rapoarte utile despre nivelurile de calitate a aerului.

Sporii pentru animale de companie, praf, fum, polen și mucegai – acest purificator de aer poate captura totul și apoi poate proiecta aerul purificat în întreaga cameră. 

Alecoair – Cel mai bun purificator de aer pentru camere mici și dormitoare

Purificator de aer AlecoAir P40 SMART, Wi-Fi, Lampa UV, TRUE HEPA si Carbune Activ, Functie Ionizare

Perfecte pentru apartamente, disponibile in vaianta P15 si P40, dotate cu filtre Hepa, lampa UV si carbune activ.Filtru Hepa retine particule mai mari de 0,3 microni in proportie de peste 97%.

Sharp – Cel mai bun purificator de aer cu umidificator

Purificator de aer Sharp KC-D50EUW, functie de umidificare activa, tehnologie Plasmacluster, 2.5 l, suprafata max. acoperita: 38 m²

Tehnologia revoluționară Plasmacluster de la Sharp s-a dovedit a fi eficientă împotriva virușilor și microbilor care ne contaminează aerul, lăsând aerul mai curat și mai sănătos. Tehnologia Plasmacluster generează și emite aceiași ioni pozitivi și negativi care apar în natură. După purificarea aerului, ionii se transformă în apă și se întorc în aer. Sharp dezvoltă în mod constant noi modalități prin care Plasmacluster poate aduce beneficii pentru sanatate.
Purificator de aer Sharp cu tehnologie Plasmacluster de înaltă densitate Capacitate mare de dezinfectare a aerului. Sistemul Plasmacluster generează ion pozitiv și negativ pentru eliminarea ciupercilor, bacteriilor, gripei aviare H5N1 din aer și dezodorizarea mirosurilor agățate, inclusiv descompunerea și eliminarea alergenilor, cum ar fi particulele de acarieni. Este disponibil pentru diverse dimensiuni de incaperi si suprafete. 

Un purificator de aer bun poate reduce unii dintre acești poluanți și vă poate ajuta să respirați mai ușor. Un bun purificator de aer vă poate îmbunătăți viața – reducând alergenii precum polenul și sporii de mucegai și protejând împotriva fumului de incendii și a altor tipuri de fum. Dar, pentru a fi calificat ca excelent, un purificator de aer trebuie să fie suficient de puternic pentru a curăța aerul într-o cameră de zi mare sau într-o cameră de joacă, suficient de liniștit și întunecat pentru a dormi lângă el într-un dormitor și suficient de ieftin încât să fie rezonabil să aveți mai multe răspândiri în toată casa ta.

Pentru persoanele care suferă de astm sau alergii, necesitatea unui purificator de aer ar putea fi deosebit de presantă. Dar proprietarii de animale de companie sunt la fel de probabil să dorească să pună mâna pe unul dintre aceste dispozitive ingenioase.

Cele mai bune purificatoare de aer folosesc sisteme avansate de filtrare și un ventilator pentru a filtra particulele fine, care altfel ar putea ajunge în plămâni înainte de a circula aer curat în jurul spațiului. Ele pot elimina parul de animale de companie, precum și particulele minuscule care cauzează alergeni, bacterii, viruși și alte urâturi.

Ce face un purificator de aer?

Purificatorul de aer capteaza praful microscopic și particulele de bacterii care plutesc prin casa. Folosind un filtru de aer cu particule de înaltă eficiență (HEPA), purificatoarele elimină din aer particulele dăunătoare și alergenii (polenul, sporii de mucegai, acarienii de praf, mătreața animalelor de companie, fumul și chiar bacteriile din aer care ar putea proveni din tuse sau strănut din om).

Un purificator de aer funcționează pentru a curăța aerul. Purificatoarele de aer fac acest lucru cu filtre și tehnologii avansate de curățare a aerului. Aceste unități elimină poluanții precum alergenii, bacteriile, praful, toxinele și mirosurile, astfel încât aerul să fie mai sănătos să respire.

Acum, fiecare purificator de aer funcționează diferit, deci dacă vă întrebați ce face un purificator de aer, atunci trebuie să înțelegeți mai mult acest concept.

Particulele exacte care sunt eliminate cu un purificator de aer vor depinde de tipul de tehnologie de filtrare pe care o alegeți. Unele purificatoare de aer folosesc un ventilator și un set de filtre pentru a capta particulele în timp ce aerul care iese prin unitate, în timp ce alte purificatoare de aer neutralizează particulele din aer fără a le filtra deloc.

În plus, unele purificatoare de aer includ tehnologii care pot distruge microbii și agenții patogeni în centrul lor, astfel încât să devină inofensivi pentru sănătatea dumneavoastră.

Când ar trebui să utilizați un purificator de aer?


Ar trebui să utilizați un purificator de aer atunci când doriți să îndepărtați anumite particule din aer. Purificatoarele de aer sunt cel mai bine folosite pentru a scăpa de praf, alergeni, spori de mucegai, bacterii, viruși, mătreață pentru animale de companie și fum. Utilizarea unui purificator de aer vă poate oferi un aer mai curat pentru a respira și vă poate reduce expunerea la substanțe nocive.

Cea mai bună modalitate de a utiliza un purificator de aer este să îl folosiți 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Cu cât un purificator de aer are mai mult timp pentru a filtra aerul, cu atât aerul devine mai curat.

Închiderea geamurilor și deschiderea aparatului de aer condiționat poate ajuta la menținerea unora dintre acei agitatori în aer liber, dar poluanții interiori, cum ar fi praful și mucegaiul, sunt prezenți mereu în spațiile noastre de locuit. Și fără ca aerul curat să circule prin casă, poluarea aerului în interior poate atinge concentrații de cinci ori mai mari decât în aer liber.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: