Ceai Matcha Latte Bio 100% Natural


Ceai Matcha

Matcha Latte Bio 100% Natural

Când bei ceai matcha, consumi practic întreaga frunză și primești 100% din substanțele nutritive ale frunzei de ceai verde cu pudră Matcha are 137 de ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde preparat în mod regulat. O ceașcă de matcha = 10 căni de ceai verde preparat regulat din punct de vedere al conținutului nutrițional

Descoperiți combinația dintre ceaiul verde Matcha și laptele fin de cocos. O băutură cremoasă, bine reglată, caldă, asemănătoare cofelatului, te surprinde cu gustul său încântător. Matcha este un tip special de ceai care a devenit celebru în urmă cu 800 de ani în Japonia antică.

Crește energia, promovează concentrarea și vigilența mentală, având în același timp efecte calmante și relaxante.

Băutura nu conține lactoză. Este potrivit și pentru vegani.


De ce să bei ceai Matcha?
PENTRU SANATATE
Explozie cu antioxidanți, fitonutrienți, L-teanină și EGCg. Organice, naturale, fără conținut caloric și fără zahăr. Cea mai sănătoasă băutură cu energie naturală de pe planetă.
PENTRU AROMa
O aromă plăcută de smarald, bogată în lapte, bogată, cu umami plin de corp, spre deosebire de orice alt ceai.
PENTRU ENERGIE
Energie calmă, blândă, susținută, care stimulează starea de spirit, cu doar 1/3 din cofeina cafelei și fără frământări sau prăbușiri.
INGREDIENTE
Praf de ceai verde măcinat cu piatră organic din frunze de tencha

CARACTERISTICI ȘI PROFIL DE AROMa
Prima recoltă, prima culoare, matcha premium de calitate ceremonială organică. Prezintă o aromă de umami netedă, blândă, dulce și plăcută, fără amărăciune.

Beneficii ceai Matcha:


Încărcat cu antioxidanți, fitonutrienți și EGCg; 137X mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde tradițional; Fortifică sistemul imunitar; Crește energia; Stimulează metabolismul și arde grăsimile; Promovează detoxifierea; Ajută la scăderea colesterolului rău; Crește concentrația

Este plin de antioxidanți, inclusiv puternicul EGCg
Crește metabolismul și arde calorii
Detoxifică în mod eficient și natural
Calmează mintea și relaxează corpul
Este bogat în fibre, clorofilă și vitamine
Îmbunătățește starea de spirit și ajută la concentrare
Oferă vitamina C, seleniu, crom, zinc și magneziu
Previne bolile
Scade colesterolul și zahărul din sânge

Mod de preparare ceai Matcha

Matcha este de obicei realizat în două forme: usucha și koicha. Usucha se traduce prin „ceai subțire” și este cel mai frecvent preparat. În general, ce servesc cafenelele și restaurantele. Koicha este „ceai gros”. Se face cu jumătate din cantitatea de apă și de două ori cantitatea de pulbere de matcha decât usucha. În loc să bată rapid, ceaiul este frământat ușor cu ajutorul telului de șaison sau bambus. Rezultatul este un ceai foarte gros (imaginați-vă textura vopselei). Koicha este de obicei preparat în timpul ceremoniilor tradiționale de ceai și este fabricat din cea mai înaltă calitate a pudrei de matcha. În comparație cu usucha, care este fabricat din cea de-a doua clasă de pulbere de matcha. Și pulberile matcha utilizate pentru a face usucha și koicha nu pot fi pur și simplu schimbate.

Pentru a pregăti usucha, pudra de matcha este cernută într-un castron și amestecată cu apă fierbinte până la spumă. Întreaga frunză de ceai este consumată spre deosebire de ceaiul „obișnuit”, care este o băutură preparată din frunze de ceai prelucrate cu apă fierbinte. Matcha este și ceai. Dar în loc de preparare, este o suspendare. Pulberea de matcha este măturată și suspendată în apă. Lăsați acel bol de matcha să stea prea mult timp și se va separa, spre deosebire de o băutură preparată / îmbibată.

De ce este considerat ceaiul matcha o putere anti-oxidantă?


Unul dintre cele mai mari cuvinte din nutriție, antioxidanții sunt compuși chimici naturali care previn îmbătrânirea și bolile cronice. În zilele noastre, o varietate de fructe și legume sunt apreciate pentru proprietățile lor antioxidante, ducând la o serie de produse cu tot felul de afirmații. Dar matcha este de neegalat în comparație. În primul rând, matcha este plin de mai mulți antioxidanți exponențial în conformitate cu cea mai recentă inovație în cercetarea antioxidantă.

Folosind metoda de testare cunoscută sub numele de ORAC (capacitatea de absorbție a radicalilor de oxigen), experții de la Universitatea Tufts au descoperit că matcha posedă de douăzeci de ori mai mult decât rodiile sau afinele. Evaluarea Matchas ORAC este de 1573 de unități pe gram, comparativ cu rodii 105 de unități pe gram sau afine 93 de unități.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: