Cea mai buna vitamina C – Vitamina C Lichidă 1000 Mg

cea mai buna vitamina C

Cauti cea mai buna vitamina C?

Vitamina C Lichidă 1000 Mg + Vitamina D3 + Zinc – Produs Vegan, Culoare și Aromă 100% Naturală, Fără Zahar, Fără Gluten

Vitamina C lichida pentru imunitate de fier

Cea mai buna vitamina C

VEZI OFERTA DE PRET

Cea mai buna vitamina C – Vitamina C Lichida 1000 Mg

Swedish Nutra a dezvoltat o gamă de produse potrivite pentru toată familia care vă susțin sănătatea, bunăstarea, articulațiile și vă ajută să străluciți din interior. Toate produsele sunt 100% naturale și sunt formulate ca lichide pentru o absorbție optimă.

Vitamina C și D3 suport imunitate este formulat pentru a vă stimula sistemul imunitar chiar și atunci când aveți cel mai mult nevoie.

• Vitamina C (acid ascorbic) are atât de multe beneficii. Ne menține celulele sănătoase, inclusiv colagenul, proteina structurală care menține tendoanele, ligamentele și vasele de sânge, organele și pielea laolaltă. Vitamina C întărește sistemul cardiovascular și imunitar, ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și ajută la absorbția fierului.

• Vitamina C este esențială pentru reducerea oboselii și a oboselii, deoarece corpul dumneavoastră nu poate produce vitamina C, administrarea unui supliment este o modalitate eficientă de a vă crește aportul.

• Corpurile noastre au nevoie de vitamina D (vitamina soarelui) pentru a absorbi și regla calciul și fosforul care creează și mențin oasele și dinții puternici. Vitamina D reglează, de asemenea, nivelul insulinei, ne sprijină creierul imun și sistemul nervos; genele noastre, mușchii (inclusiv inima) și plămânii să funcționeze bine.

• Zincul vă ajută sistemul imunitar și funcționarea metabolismului. Zincul este, de asemenea, important pentru vindecarea rănilor și simțul gustului și mirosului. Zincul este necesar pentru producerea de celule albe din sânge și, prin urmare, este unul dintre substanțele nutritive esențiale pentru sănătatea iernii și apărarea împotriva fumurilor și virușilor.

Vitamina C și D3 Swedish Nutra

Este un supliment cu gust excelent care joacă un rol foarte important în stimularea sistemului imunitar folosind vitamine vitale. Vitamina C este necesară pentru a reduce oboseala și a combate simptomele oboselii. Vitamina C este cunoscută în mod obișnuit ca vitamina soarelui și este cunoscută cel mai frecvent pentru proprietățile sale de stimulare a dispoziției. Zincul este, de asemenea, necesar pentru stimularea sistemului nostru imunitar, deoarece produce celule albe din sânge și este crucial în acele luni de iarnă, ajutând la menținerea virușilor și a gripei la distanță. Vine într-o aromă de portocală cu un gust deosebit, făcându-l foarte ușor de luat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

%d blogeri au apreciat: