Vitamina C lichida 1000 Mg – Cea mai buna vitamina C

Cauti cea mai buna vitamina C lichida? Vitamina C lichidă 1000 Mg + Vitamina D3 + Zinc – Produs Vegan, Culoare și Aromă 100% Naturală, Fără Zahar, Fără Gluten

Vitamina C lichida 1000 Mg, Vitamina D3, Zinc – produs Vegan, culoare si aroma 100% naturala, fara zahar, fara gluten

Vezi pretul pe springfarma.ro

Cea mai buna vitamina C – Vitamina C lichida 1000 Mg

Swedish Nutra a dezvoltat o gamă de produse potrivite pentru toată familia care vă susțin sănătatea, bunăstarea, articulațiile și vă ajută să străluciți din interior. Toate produsele sunt 100% naturale și sunt formulate ca lichide pentru o absorbție optimă.

Vitamina C lichida și D3 suport imunitate este formulat pentru a vă stimula sistemul imunitar chiar și atunci când aveți cel mai mult nevoie.

• Vitamina C (acid ascorbic) are atât de multe beneficii. Ne menține celulele sănătoase, inclusiv colagenul, proteina structurală care menține tendoanele, ligamentele și vasele de sânge, organele și pielea laolaltă. Vitamina C întărește sistemul cardiovascular și imunitar, ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și ajută la absorbția fierului.

• Vitamina C este esențială pentru reducerea oboselii și a oboselii, deoarece corpul dumneavoastră nu poate produce vitamina C, administrarea unui supliment este o modalitate eficientă de a vă crește aportul.

• Corpurile noastre au nevoie de vitamina D (vitamina soarelui) pentru a absorbi și regla calciul și fosforul care creează și mențin oasele și dinții puternici. Vitamina D reglează, de asemenea, nivelul insulinei, ne sprijină creierul imun și sistemul nervos; genele noastre, mușchii (inclusiv inima) și plămânii să funcționeze bine.

• Zincul vă ajută sistemul imunitar și funcționarea metabolismului. Zincul este, de asemenea, important pentru vindecarea rănilor și simțul gustului și mirosului. Zincul este necesar pentru producerea de celule albe din sânge și, prin urmare, este unul dintre substanțele nutritive esențiale pentru sănătatea iernii și apărarea împotriva fumurilor și virușilor.

Beneficii Vitamina C

Este un supliment cu gust excelent care joacă un rol foarte important în stimularea sistemului imunitar folosind vitamine vitale. Vitamina C este necesară pentru a reduce oboseala și a combate simptomele oboselii. Vitamina C este cunoscută în mod obișnuit ca vitamina soarelui și este cunoscută cel mai frecvent pentru proprietățile sale de stimulare a dispoziției. Zincul este, de asemenea, necesar pentru stimularea sistemului nostru imunitar, deoarece produce celule albe din sânge și este crucial în acele luni de iarnă, ajutând la menținerea virușilor și a gripei la distanță. Vine într-o aromă de portocală cu un gust deosebit, făcându-l foarte ușor de luat.

Vitamina C este un nutrient important de care organismul nostru are nevoie, deoarece este obținut în principal din alimente, precum și sub formă de supliment ca acid ascorbic. Acest lucru se datorează faptului că oamenii sunt unul dintre puținele mamifere care nu produc singure această vitamină solubilă în apă și, prin urmare, trebuie ingerată în mod regulat. Este cel mai bine cunoscut pentru stimularea sistemului imunitar, de care avem nevoie în prezent pentru a ne preveni infectarea cu diversi viruși.

Deși dozele recomandate variază de la o persoană la alta, cea mai mare doză zilnică admisibilă de vitamina C pentru adulți este de la 300 la 1000 miligrame pentru o lună

Este important de reținut că prea mult din această vitamină poate provoca diaree, greață și dureri de stomac și că vitamina în sine nu garantează protecția împotriva coronavirusului. Cu toate acestea, pe lângă creșterea funcției imune, vitamina C administrată pe cale orală poate vindeca în mod eficient scorbutul.

Vitamina C sub formă de supliment este cel mai bun pariu dacă practicați o dietă săracă în fructe și legume, aveți o boală prelungită, ieșiți la muncă sau faceți exerciții, aveți prea mult stres emoțional și mental și / sau aveți alte afecțiuni care pot creșteți riscul de îmbolnăvire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *