Cea mai buna chlorella de pe piata

Cauti cea mai buna chlorella de pe piata?

Chlorella, pulbere ecologica pura Republica BIO, 125 gChlorella Pudra BIO – 100 gChlorella tablete ecologice bio 125g Obio
Chlorella Pudra BIO - 100 g
VERIFICA PRETULVERIFICA PRETULVERIFICA PRETUL

Ce este Chlorella?


Deci, ce este chlorella și de ce devine un supliment nutritiv atât de popular?

Chlorella este un tip de alge și crește în apă dulce. Principalele utilizări ale chlorella sunt fabricarea de medicamente și suplimente nutritive. Majoritatea chlorella pe care o consumăm aici este cultivată în Japonia sau Taiwan.

Chlorella poate fi procesată și apoi transformată în suplimente lichide sau tablete.

Suplimentele de Chlorella au ceva numit factor de creștere a Chlorella. Factorul de creștere a Chlorella este un extract din alge cu aminoacizi, proteine, vitamine, peptide și acizi nucleici.

Nivelurile nutrienților din chlorella pot varia foarte mult, în funcție de modul în care cultura a fost cultivată, recoltată și procesată.

De exemplu, formele uscate de chlorella pot conține de la 7% la 88% proteine.

Unii oameni numesc chlorella superalimentul suprem.

Istoria Chlorella ca sursă alternativă de hrană datează din anii 1940. Există mai mult de 30 de specii de chlorella, dar cele două tipuri cele mai utilizate în cercetare sunt Chlorella Vulgaris și Chlorella pyrendiosa.

Interesant este faptul că chlorella are un perete celular dur, deci nu o puteți digera decât dacă o luați sub formă de supliment.

Dacă sunteți în căutarea unui supliment de chlorella, acestea vin sub formă de capsule, extracte, pulbere și tablete.

Chlorella este una dintre cele mai hrănitoare alge de pe planetă, plină de proteine, fier, vitamina B12, vitamina C, antioxidanți, omega-3 și fibre.

Cea mai buna chlorella de pe piata – Beneficii Chlorella

Chlorella este un organism unicelular care aparține familiei de alge verzi de apă dulce originară din Taiwan și Japonia. Dintre toate speciile de chlorella, Chlorella Vulgaris și Chlorella Pyrenoidosa sunt cele care sunt cele mai examinate de către oamenii de știință.

Nutrienții speciei chlorella sunt înveliți cu un perete celular rigid și fibros, ceea ce îl face indigest pentru sistemul digestiv. Nutrienții interni trebuie extrși pentru a maximiza toate cele mai mari beneficii pe care le oferă chlorella.

Chlorella poate fi cultivată în mod specific și produsă comercial ca suplimente alimentare. Acum este disponibil sub diferite forme: pulbere, capsule sau tablete.

Cercetările au descoperit că chlorella conține o gamă largă de nutrienți și compuși bioactivi care pot ajuta la prevenirea anumitor boli și la promovarea sănătății generale.

Trebuie doar să consumați cantități mici de Chlorella, deoarece densitatea nutrițională este foarte mare. Consumul unor cantități mai mici reduce, de asemenea, riscul de efecte secundare, pe care îl vom acoperi mai târziu în acest articol.

Chlorella este o sursă abundentă de proteine ​​care conține toți cei nouă aminoacizi esențiali. Această proteină pe bază de plante reprezintă o sursă dietetică excelentă de proteine ​​complete pentru vegani / vegetarieni.

Pe lângă proteine, chlorella este bogată în fier și vitamina C, esențiale pentru menținerea sănătății celulelor roșii din sânge (RBC).

Chlorella are, de asemenea, vitamina K, fibre, omega-3, vitamine B și minerale precum cupru, zinc, potasiu, magneziu, calciu și acid folic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: