Cea mai buna miere de Manuka – Recomandari Miere Manuka 2021

Cea mai buna miere de Manuka – daca sunteti in cautarea unui aliment antibacterian puternic Mierea de Manuka poate fi solutia potrivita.

Cea mai buna Miere de Manuka

Se cunosc si se comercializeaza si in tara noastra mai multe branduri de Miere de Manuka. In functie de proprietati si de modul de procesare identifici si care este cea mai buna miere de Manuka.

Miere de Manuka MGO 550+ (250g) | Manuka Health

miere de manuka mgo 550 manuka health honey 250g manuka health

Manuka Health – Produsele din miere de Manuka de la Manuka Health Noua Zeelanda au certificare dubla MGO si UMF. Miere de Manuka originala; borcanele au pe eticheta un cod QR care poate fi scanat cu usurinta pentru a confirma originea produselor. MGO sau Metilglioxal reprezinta una din enzimele care ofera mierii proprietati unice antibacteriene. Nutrientul acesta se formeaza automat si natural in nectarul florilor si se transfera in mod automat in miere cu ajutorul albinelor.

Miere de Manuka Health
Miere de Manuka Health

Exista mai multe tipuri de miere de Manuka pe piata. Kfactor masoara concentratia granulelor de polen existente in miere. Cu cat cantitatea de granule este mai mare cu atat si efectele antioxidante sunt mai bune. Astfel mierea de Manuka se poate clasifica:

• Kfactor 12 – mierea contine aproximativ 65% granule de polen;
• Kfactor 16 – 75% granule polen;
• Kfactor 22 – 90% granule polen.

wedderspoon
Miere de Manuka Wedderspoon

Miere Manuka Melora – este miere cruda monoflora, 100% pura, certificata pentru autenticitate si nivel de bioactivitate de laboratoare independente, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat.Dintre soiurile pe care le produce Wedderspoon, soiul mono-floral sau miere de Manuka K-Factor 22+ și 16+ sunt presupuse mai puternice. Wedderspoon își urmează propriul sistem de notare numit K-Factor pentru calitatea produsului

Există diferite certificări utilizate pentru a valida puritatea mierii Manuka. UMF este cel mai comun și cel mai credibil. Cu toate acestea, unii producători folosesc KFactor. Aceasta măsoară cât de mult din miere este produs din planta Manuka, mai degrabă decât din alte plante.

Apicultorilor le poate fi dificil să se asigure că albinele produc numai miere dintr-un singur tip de plantă. Această certificare KFactor este în vigoare pentru a împiedica etichetarea mierii ca Manuka atunci când a fost produsă în principal din plante non-Manuka.

Mierea Wedderspoon are un factor KF de 16. Aceasta înseamnă că guvernul din Noua Zeelandă a verificat acest Manuka pentru a conține cel puțin 75% polen Manuka.

 

Mierea Manuka Melora
Mierea Manuka Melora

Miere de Manuka adjutant in cazul suprapopularii bacteriene a intestinului subtire, in cazul acidului gastric dar si in cazul refluxului gastroesofagian;

Mentine pielea sanatoasa si are proprietati antimicrobiene, proprietati ce ajuta la vindecarea tesuturilor

Trateaza arsurile, ranileulceratiile de p- o cercetare arata ca, datorita continutului sau bogat de antioxidanti si de caracteristici antibacteriene si antiinflamatoare, mierea de Manuka previne infectiile la soarecii cu ulcere.

Sa gasesti cea mai buna miere de Manuka poate fi o provocare. În mod tradițional, Manuka autentic este cultivat și ambalat în Noua Zeelandă. Este originea nativă a plantei Manuka, care este planta care polenizează albinele.

Manuka este, de asemenea, cel mai puternic atunci când este crud și nepasteurizat. În caz contrar, încălzirea poate distruge unele dintre proprietățile sale puternice de vindecare.

În cele din urmă, Manuka ar trebui să aibă un fel de certificare sau rating. Factorul unic Manuka (UMF) este standardul. Cu toate acestea, există alte sisteme de evaluare care îi conferă lui Manuka o notă bazată pe nivelul proprietăților antibacteriene prezente. Iată ce am găsit și ce recomandăm pe baza recenziilor noastre complete.

Tulburarile de somn intalnite la jumatate din populatia adulta care intampina probleme cu somnul si apar din cauza schimbarilor sau din cauza stresului.

Un bun remediu natural este mierea de Manuka care elibereaza in organism un corp glicogen care ajuta la buna functionare a organismului in timpul somnului.

Miere de Manuka previne gingivita – mai multe studii au descris cum mierea de Manuka poate ajuta la tratarea si prevenirea gingivitei si a bolii parodontale. Calciul, zincul si fosforul care se gasesc in mierea de Manuka sunt nutrienti importanti pentru vindecarea unor afectiuni dentare.

Pentru ca este un antibacterian perfect dar si pentru toate efectele sale antioxidante, antiinflamatorii si antiseptice, mierea de Manuka reprezinta un remediu natural foarte bun pentru rezolvarea problemelor dificile ale tenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: