Biomicin Forte FARES (A15) 15cps

Cauti Biomicin Forte Fares? Gasesti in cele ce urmeaza informatii utile despre Biomicin a15.

Efectul antibacterian a fost confirmat prin teste medicale de laborator. Eficiența ajunge la 98%. Uleiurile esențiale sunt cele care conferă mirosuri caracteristice plantelor. Acestea sunt izolate din matricea plantelor și sunt cele mai concentrate extracte de plante medicinale (de exemplu, 500 de grame de ulei esențial din 100 de kilograme de cimbru), deci sunt cel mai eficient remediu natural pentru multe boli.

Biomicin Forte

Uleiurile esențiale sunt compuse din zeci de substanțe chimice autonome, care pot fi absorbite rapid în organism și combinate pentru a-și produce proprietățile. Astăzi, se știe că aceste ingrediente funcționează împreună printr-un efect sinergic și sunt mai eficiente decât un singur compus izolat din ulei. Acest lucru previne bacteriile să dezvolte rezistență la uleiurile esențiale, la fel ca antibioticele sintetice, care constau dintr-o singură substanță activă. Uleiul esențial are un efect antiinfecțios foarte puternic. Biomicin a15 a fost dovedit științific prin spectrul aromatic, făcându-l un substitut pentru antibiotice naturale fără efecte secundare. Poate fi utilizat pentru antibiotice clasice pentru tratarea bolilor cauzate de o varietate de agenți patogeni. Vulnerabilitate pentru persoanele cu toleranță, alergie sau rezistență

Uleiul esențial de cimbru bogat în carvacrol și timol are efecte antibacteriene, antivirale, antifungice, anti-viermi, antiinflamatori și antispastici. Conform cercetărilor, compușii uleiului volatil de cimbru acționează asupra membranei celulare a bacteriilor, reducând permeabilitatea acesteia, ducând la distrugerea acestor microorganisme. Studii recente au arătat că uleiul de cimbru poate îmbunătăți activitatea anumitor antibiotice, astfel încât legarea terapiei alogene cu cimbru natural și cimbru poate preveni rezistența bacteriană la tratament sau recurența infecției. Deoarece uleiul esențial de cuișoare este eugenol, are un efect anestezic și este utilizat pe scară largă în domeniul dentar. Studiile au arătat că are proprietăți antibacteriene cu spectru larg (împotriva bacteriilor Gram-pozitive și Gram-negative), antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatorii, antispasmodice, iritante generale și anti-nervoase.

Biomicin Forte prospect: – Are efect antibacterian, are un efect asupra unei varietăți de bacterii patogene (beta Streptococcus, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans) și are un efect asupra spectrului aromatic (similar cu antibioticele) Figura) a fost testată . -Substanțe antivirale -Medicamente antifungice (Candida albicans) -Anti-parazit -Antiinflamator (medicament -Anti-spasm Sugera: -Infecții ale tractului respirator (virus, gripă, sinuzită, amigdalită faringiană, traheobronșită, astm, pneumonie virală, abces bronhopulmonar) -Infecții digestive (enterocolită bacteriană, candidală sau virală, paraziți intestinali) -Infectii urogenitale (uretrita, cistita, pielonefrita, prostatita, anexita).

Etichete:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: