Argint coloidal Nova 110ppm

Argint coloidal Nova 110ppm Pure Alchemy

Argintul coloidal Nova combină dimensiunea redusă a particulelor, cu concentrația reală, corectă, pentru a produce un coloid cu suprafața totală activă maximă.

Argint coloidal Nova
Argint coloidal Nova

Ce este argintul coloidal?

Argintul coloidal este o soluție de apă care conține particule foarte mici, de dimensiuni nanometrice, de argint suspendat. Conținutul total de argint este exprimat în miligrame pe litru de apă (mg / l) sau în părți pe milion (ppm).

Argintul coloidal nou este produs cu apă structurată cu cea mai mare puritate. Supliment mineral 100% natural sub forma unui amestec de particule de argint și ioni; Conținut ridicat de argint -110ppm; Deoarece dimensiunea particulelor de argint este foarte mică (mai mică de 2 nm), are o biodisponibilitate extrem de ridicată. La fel ca toate celelalte soiuri de argint similare (de fapt incolore), Nova are un conținut de ioni de 30% până la 40% (variază ușor între loturi).

Argint coloidal Nova beneficii

Avantajele argintului coloidal Următoarele sunt principalele beneficii ale argintului coloidal pentru sănătatea umană: Are un puternic efect antibacterian Ajutați la tratarea infecțiilor virale, cum ar fi pneumonia, herpesul, zona zoster, negii etc. Este un bun medicament antiinflamator Consolidați imunitatea Ajută la tratarea sinuzitei, a răcelii și a gripei Stimulați vindecarea țesuturilor Ajutați la tratarea infecțiilor oculare și urechii

Structurarea polimodală a apei (fizică și energetică), multiplică eficiența acestui sortiment de argint coloidal cu un factor cuprins între 5 și 10 (față de un argint coloidal la care nu este aplicată nici o structurare).

Structurarea fizică se realizează prin mișcări de tip vortex, iar cea energetică este realizată prin câmpuri electromagnetice pe frecvențe biologic active, binefăcătoare.

Argintul coloidal nou combină mărimea particulelor mici cu concentrația corectă pentru a produce un coloid cu cea mai mare suprafață activă totală. Structura multimodală a apei (fizică și energetică) înmulțește eficiența acestui tip de argint coloidal cu 5 până la 10 (comparativ cu argintul coloidal fără structură aplicată). Structura fizică este realizată prin mișcare de tip vortex, în timp ce structura cu energie ridicată este realizată de câmpul electromagnetic la o frecvență biologic activă și benefică.

Alergii

Pentru majoritatea oamenilor, argintul coloidal nu este un alergen. Cu toate acestea, în cazuri rare, mai puțin de 1 din 10.000 de persoane vor avea reacții alergice la mai multe metale (cum ar fi nichelul sau argintul). În acest caz, argintul coloidal ar trebui mai întâi testat într-o manieră foarte mică, foarte diluată, iar apoi conținutul său ar trebui crescut treptat pentru a observa răspunsul corpului uman.

Herxheimer

De obicei, aplicarea simplă a produsului pe piele poate provoca reacții alergice (dacă există). Dacă nu există un răspuns la acest tip de aplicație, dar argintul are totuși un efect pro-inflamator, se poate datora unei reacții Herzheimer cauzate de o infecție pe care nu o cunoașteți. Observați severitatea și evoluția reacției în această situație. De obicei, dacă acesta este cazul, efectele negative vor dispărea treptat. Cu toate acestea, vă rugăm să păstrați bunul simț, mai ales în acest caz, chiar rar.

Securitate și depozitare Produsul nu interacționează cu niciun medicament cunoscut. De preferință, depozitarea se face departe de razele soarelui, unde argintul este fotosensibil. Cu toate acestea, datorită structurii foarte speciale a apei utilizate, produsul nu este sensibil la radiațiile electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, televizoare, computere). Nu provoacă purpură. Conține doar argint pur și apă ultra-pură. Nu este nevoie să frigorifice după deschidere. Cu toate acestea, datorită potențialei contaminări a salivei, produsul nu va fi consumat direct din sticlă, ceea ce va face culoarea produsului galben, mai mult sau mai puțin întunecată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts

%d blogeri au apreciat: