Argint coloidal Nova 110ppm

Argint coloidal Nova combină dimensiunea redusă a particulelor, cu concentrația reală, corectă, pentru a produce un coloid cu suprafața totală activă maximă.

Argint coloidal Nova 110ppm, Pure Alchemy 480 ml

Vezi pretul pe drmax.ro

Concentrația de 110 ppm (părți per milion) indică cantitatea de argint dizolvat în apă.

Argintul coloidal Nova cu o concentrație de 110 ppm poate fi folosit în diverse moduri.

Ce este argintul coloidal?

Argint coloidal este o soluție de apă care conține particule foarte mici, de dimensiuni nanometrice, de argint suspendat. Conținutul total de argint este exprimat în miligrame pe litru de apă (mg / l) sau în părți pe milion (ppm).

Argintul coloidal nou este produs cu apă structurată cu cea mai mare puritate. Supliment mineral 100% natural sub forma unui amestec de particule de argint și ioni; Conținut ridicat de argint -110ppm; Deoarece dimensiunea particulelor de argint este foarte mică (mai mică de 2 nm), are o biodisponibilitate extrem de ridicată. La fel ca toate celelalte soiuri de argint similare (de fapt incolore), Nova are un conținut de ioni de 30% până la 40% (variază ușor între loturi).

Cum se produce argint coloidal?

Producția argintului coloidal implică procesul de electroliză, unde un electrod de argint este scufundat într-un lichid, iar particulele de argint sunt eliberate în soluție sub influența curentului electric.

Utilizări și beneficii argint coloidal:

Proprietăți antibacteriene: Argintul coloidal este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene și antimicrobiene. Acesta poate ajuta la distrugerea sau inhibarea creșterii bacteriilor, ciupercilor și altor microorganisme.

Suport imunitar: Unii oameni consideră că argintul coloidal poate sprijini sistemul imunitar, ajutând organismul să combată infecțiile.

Vindecarea rănilor: Se crede că argintul coloidal poate susține procesul de vindecare a rănilor și arsurilor, aplicat local.

Igiena orală: Clătirea gurii cu argint coloidal ar putea avea beneficii pentru igiena orală, combatând bacteriile responsabile pentru carii și probleme gingivale.

Prevenirea infecțiilor: Consumul sau aplicarea locală de argint coloidal ar putea ajuta la prevenirea unor infecții, dar trebuie utilizat cu prudență.

Atenție și precauții:

  • Doze recomandate: Este crucial să respectați dozele recomandate și să evitați utilizarea excesivă, deoarece cantități mari de argint pot avea efecte adverse.

  • Consultare medicală: Înainte de a utiliza argint coloidal, este important să consultați un profesionist medical pentru a evita interacțiunile medicamentoase și a primi sfaturi personalizate.

  • Cercetare în curs: Opiniile medicale cu privire la eficacitatea și siguranța argintului coloidal pot varia, iar cercetările sunt în desfășurare pentru a evalua aceste aspecte.

Este important să consultați un profesionist medical înainte de a începe orice regim de suplimente, inclusiv argint coloidal. De asemenea, trebuie să urmați dozele recomandate și să evitați utilizarea excesivă, deoarece argintul în cantități mari poate avea efecte adverse. Este important să fiți conștienți că opinia medicală cu privire la eficacitatea și siguranța argintului coloidal poate varia, iar cercetările sunt în curs pentru a evalua aceste aspecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *