Altrient C Vitamina C Lipozomala 1000mg

Altrient C este un supliment de vitamina C lipozomala, furnizând vitamina C într-o formă specială, cunoscută sub numele de liposomi.

Altrient C Vitamina C lipozomala 1000 mg

Altrient C, vitamina C lipozomala 1000 mg, 30 pliculete, LivOn Labs

Vezi oferta de pret

Caracteristici Principale Altrient C  vitamina C lipozomala

 1. Vitamina C Lipozomala:

  • Altrient C utilizează tehnologia lipozomală pentru a livra vitamina C. Liposomii sunt bule microscopice de grăsime care încapsulează substanța activă, în acest caz, vitamina C. Acest lucru poate îmbunătăți absorbția și biodisponibilitatea vitaminei C.
 2. Doză Mare de Vitamina C:

  • Cu o concentrație de 1000mg de vitamina C pe porție, Altrient C oferă o doză semnificativă a acestei vitamine antioxidante.
 3. Susține Sistemul Imunitar:

  • Vitamina C este cunoscută pentru rolul său în întărirea sistemului imunitar și combaterea radicalilor liberi. Este esențială pentru producția de colagen, un element structural important în țesuturile corpului.
 4. Formă Ușor Asimilabilă:

  • Datorită tehnologiei lipozomale, vitamina C din Altrient C este concepută pentru o absorbție și utilizare mai eficiente în organism.
 5. Fără Zahăr și Gluten:

  • Produsul poate fi potrivit pentru cei care doresc să evite zahărul sau glutenul în suplimentele lor.
 6. Potențial Antioxidant:

  • Vitamina C este un antioxidant puternic, ajutând la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mod de Utilizare:

 • Instrucțiunile specifice privind doza și modul de administrare ar trebui să fie citite pe ambalajul produsului sau în recomandările furnizate de producător.

Avertismente:

 • Este întotdeauna recomandat să discutați cu un profesionist din domeniul sănătății sau cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un nou regim de suplimente.

 • Persoanele cu condiții medicale preexistente, femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să solicite sfatul medicului înainte de a lua suplimente.

Altrient C Vitamina C Lipozomală 1000mg poate fi o opțiune potrivită pentru cei care caută o formă specială de vitamina C cu o absorbție potențial îmbunătățită. Ca întotdeauna, consultați un profesionist din domeniul sănătății pentru a vă asigura că acest supliment este adecvat pentru nevoile dvs. individuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *